Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Miranda do Douro-Portugalia
110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Portugalia
1.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aveiro Portugalia
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Funchal Madeira -Portugalia
1.224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coimbra Portugalia
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Barcelos-Portugalia
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abrantes (Portugalia)
1.624 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunile Portugaliei |
24 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Guimaraes-Portugalia
31 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafe Majestic din Porto, Portugalia
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Braganca, Portugalia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2021  Adauga la favorite 165 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Braganca se afla pe o ramura a raului Sabor la sud de Muntii Culebra, la 255 km nord-est de Porto , la 515 km de Lisabona si la 22 km de granita cu Spania .

Ecoregiuni / Ariile protejateMunicipalitatea Braganca face parte din frontiera Parcului Natural Montesinho , infiintat in 1979 pentru a proteja elementele distincte ale regiunii. [13]Crearea acestei ecoregiuni a fost facuta pentru a pastra calitatile existente si pentru a permite interactiunea umana / culturala. Montesinho este clasificat in paduri si paduri (plantatii de stejar si castani la baza Muntilor Coroa, a raurilor Tuela si Baceiro inferioare); paduri lemnoase si de pin (paduri si vegetatie arbustiva in vestul si estul Rio Macas, Aveleda, Portelo / Montesinho, Mofreito / Montouto, Pinheiros, Serrea da Coroa, Vilar Seco da Lomba); o zona agricola mixta subatlantica (in jurul raurilor Tuela si Baceiro); spatiu deschis care permite agricultura de-a lungul platourilor Bacal, Aveleda, Onor, Deilao); si muntii de granit din specii de stejar si mesteacan, in principal in parc si in zona Pinheiros. [13]

Climat
Clima din Braganca (capitala districtului cel mai nord-estic din Portugalia) este mediteraneana ( Csb se invecineaza cu Csa , conform clasificarii climatice Koppen ), influentata de distanta fata de coasta si altitudine. Este foarte asemanator cu clima continentala din Meseta spaniola, ceea ce inseamna ierni mai reci si veri calde mai scurte. Este unul dintre cele mai inzapezite orase portugheze, cu toate acestea acest lucru poate varia foarte mult intre ierni, cu mai putin de 5 zile de zapada (2007/2008) la mai mult de 20 (2008/2009).

Maxima medie in luna cea mai rece - ianuarie - este in jur de 8,8 ° C (48 ° F), in timp ce cea mai mare din iulie este in jur de 29,2 ° C (85 ° F). Minima din ianuarie planeaza in jurul punctului de inghet. S-a stiut ca ninge in luna mai [ este necesara citarea ] , iar temperaturile de iarna pot scadea pana la -11,6 ° C (11 ° F) ca in 12 februarie 1983. O temperatura de -17,5 ° C a fost inregistrata in statia unui institut local. Media anuala este in jur de 13 ° C (55 ° F). Precipitatiile totale totale intr-un an sunt de 758 mm (29,8 in). Anul 2005 a fost deosebit de uscat in Portugalia, iar Braganca a suferit penurie de apa si incendii devastatoare de padure in zonele rurale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.