Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Al-Masjid al-Haram Mecca, Arabia Saudita
901 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amman-Iordania
1.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Belo Horizonte -Brazilia
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chan Chan (Peru) - Cel mai mare oras din chirpici
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Longyearbyen, Norvegia
1.002 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Mysore-India
1.225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Centralia, Pennsylvania
1.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mohamed ultimul profet,
390 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUBA pe care nu vor sa o vezi
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria lui Mos Craciun
1.373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Acesta este adevaratul oras al Mecca?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.03.2021  Adauga la favorite 227 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Orasul Sacru prezinta dovezi convingatoare care sugereaza ca orasul sfant Mecca se afla intr-o locatie gresita si ca lumile 1,6 miliarde de musulmani se roaga in directia unui oras gresit. Compilarea dovezilor provenite atat din surse istorice, cat si din noile tehnologii indica locatia corecta in acest nou film seismic, revelator.

In acest documentar uimitor si original, scriitorul si istoricul, Dan Gibson, arata ca descrierile orasului sfant original al lui Mohamed - asa cum sunt detaliate in Coran si in istoriile islamice, nu se potrivesc cu cele ale Mecca pe care o cunoastem astazi. Daca este adevarat, acest lucru ar putea scutura Islamul de radacinile sale, deoarece fiecarui musulman i se cere sa se roage catre „locul de adunare interzis". Daca Dan Gibson are dreptate, musulmanii se roaga in directia gresita.

In filmul „Orasul sacru" am expus dovezile sale din istoriile islamice si antice - folosind in acelasi timp tehnologii moderne - pentru a depista cel mai mare secret din ultimii cincisprezece sute de ani. Gibson nu numai ca gaseste locatia Mecca initiala, ci ofera si un argument convingator cu privire la modul in care a aparut o neintelegere atat de mare in istoria islamica.

Desi este in mod clar controversat, Orasul Sacru este respectuos fata de profetul Islamului si nu contesta evenimentele Coranului; dar arata cum s-a facut o incercare deliberata de a se ascunde de islam, secrete care au impact asupra fiecarui musulman de astazi. Dovezile sunt convingatoare si fascinante.

Intr-o perioada in care agenda mondiala este stabilita de Islam, este mai important ca niciodata ca originile si istoria acestei religii mondiale sa fie examinate din nou. Acesta este un documentar important, cu apel la nivel mondial atat pentru publicul religios, cat si pentru cel laic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.