Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Muntele Kinabalu Malaiezia
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai periculos tunel din lume
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Roraima-America de Sud
954 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Buddha urias din Leshan, Sichuan, China
53 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Fitz Roy,
946 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele K2 (Muntele Godwin Austen) – Pakistan
1.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai inalt mausoleu din LUME -Muntenegru
30 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  World water park Edmonton
1.222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beach Park, cel mai rapid tobogan din lume
148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Emei si templele sale-China
199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

CEL MAI PERICULOS TRASEU DIN LUME, MUNTELE HUASHAN

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.08.2020  Adauga la favorite 179 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Traseul de mers, cunoscut sub numele de traseul mortii, nu necesita abilitati tehnice speciale, dar trebuie sa se acorde o atentie deosebita la depasirea unui tren lung de trepte de piatra de la asa-numita scara cereasca.


Faimoasa pentru stancile sale maiestuoase (calea mortii) este China, care se afla in apropierea orasului Xi'an (provincia Shaanxi). Ofera multe trasee uluitoare, inclusiv catarari cu telecabina, alpinism si mers pe jos. Urcarea a aproximativ 14 kilometri este insotita de un anumit grad de risc, in unele locuri nu exista nici macar un drum, dar exista doar pasi taiati in piatra.

Numarul turistilor care doresc sa viziteze ruta mortii pe Muntele Huashan nu scade, ci, dimpotriva, creste in fiecare an. Indraznitii care au indraznit sa faca o astfel de calatorie extrema, depasesc calea de pe scandurile construite peste prapastie si se deplaseaza spre varful muntelui, tinandu-se bine de lanturile lipite de rocile verticale. Nu exista garduri, pe de o parte exista o stanca puternica, pe de alta parte exista un abis fara fund si un vant nebun.
Desigur, exista inca un kit de siguranta minim acolo, acesta este o centura cu un cablu mic si o carabina. Premiul pentru alpinistii indrazneti va fi nu numai o priveliste minunata din varful Huashanului (munte), ci si o intreaga furtuna de emotii care nu ii lasa singuri pe cei care au reusit sa depaseasca urcarea mortala. Urcarea pe o cale periculoasa nu este o calatorie dus-intors, ci dus-intors, dar coborarea este de obicei putin mai usoara si uneori mai grea, intrucat stresul acumulat si oboseala se fac simtite.
Cei care au reusit sa ajunga in varf, de obicei, lasa acolo ceva personal. De exemplu, printre cuplurile indragostiti, este obisnuit sa atasati incuietori stralucitoare si panglici rosii, din abundenta caruia pur si simplu ochii curg. Fiecare dintre cei care au cucerit calea periculoasa impartasesc cu bucurie un sentiment placut de satisfactie din ascensiune. Celebrul, care curge mult mai jos, arata ca un flux subtire si totul pare atat de minuscul. O priveliste de neuitat, impresionanta, de la o inaltime grozava, iar imaginile va vor aminti de mult o aventura nebuna si captivanta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.