Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bali
1.251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Bali (Indonezia)
1.602 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Alila Villas Uluwatu, Bali
348 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plaja Kuta -Bali
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Waterbom -Bali
194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Waterbom Bali
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pura Ulun Danu Bratan Bali
162 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Nusa.
399 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali, Indonezia
759 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Izvoarele termale Banjar din Bali
810 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Canggu-Bali

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.06.2020  Adauga la favorite 296 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Canggu
Ca sa-ti faci o idee, Canggu este pentru Bali cam la fel cum Brooklyn este pentru New York. Adica intru totul artistico-hippie. In vreme ce, se prea poate ca Seminyak si Kuta sa fie putin prea zgomotoase pentru ceva urechi mai sensibile, in Canggu pluteste un soi de atmosfera modesta si relaxata tipica plajelor in care trupurile bine sculptate cu o placa de surf la subsuoara sunt la fel de firesti ca stelele de pe cer.
Motivul pentru care nu-i inca intesat ochi de turisti este pentru ca nu-i chiar asa usor de ajuns aici – trebuie sa vii cu un taxi, sa ai un motor sau sa inchiriezi o masina. Alta optiune nu-i.
Orasul a fost elegant lasat de Dumnezeu in mijlocul campurilor inverzite de orez, iar in prezent este mai degraba cunoscut pentru plaja Batu Balong si valurile-i prea prietenoase cu surferii incepatori. Nu mai spunem ca fotografii de fashion, developerii, mai sprintenii yoghini si alte categorii sociale de secol 21 au monopolizat deja locul si l-au transformat in spatiu dedicat strict relaxarii.
Daca preferi mai degraba sa te inconjori de turisti de rand si localnici, infatiseaza-te pe plaja Berawa; aici vei da peste o armata de barbati indonezieni gata sa te-nvete cu draga inima cum sa-ti faci de lucru cu placa de surf.
Cazare recomandata: Brekele Brawawa Beach House (pretul unei camere incepe de la 78.44 Ron [250 IDR] pe noapte)

Pentru o dupa-amiaza mai retrasa si ceva mai exclusivista, da fuga pe plaja Kedungu, iar cand vezi ca soarele tocmai a anuntat ca s-ar cam duce la somn, tu profita de asta, treci pe la Old Man’s (e fix langa plaja) si afla ce inseamna viata pe acest pamant pentru cei de prin partea locului: beer pong, oameni ciocnind pahare si aerul sarat de ocean.
Statul la taclale in aer liber nu-si are nicicand mai bine locul decat in duminicile lenese si niciun loc nu-i mai potrivit decat centrul comunitatii creative Deus Ex Machina unde, intamplator, se asculta si cea mai buna muzica live de duminica, cu un lineup alcatuit deopotriva din artisti locali si internationali. Nu rareori weekendurile obisnuiesc sa culmineze cu un dans in plina faleza, la Sand Bar, intr-un decor cu totul si cu totul taietor de respiratii: valuri de 3 metri ce-si gasesc sfarsitul in imbratisarea cu stancile oceanului.
Cazare recomandata: Kubu Kedungu (pretul unei camere incepe de la 219.64 Ron [697 IDR] pe noapte)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.