Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Grenoble
1.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul vechi-Nisa-Franta
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fort de la Bastille -Grenoble
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Patinoarul Hotel de Ville, Paris
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul arhiologic din Grenoble,Saint-Laurent
361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Monaco-Ville
499 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bruxelles
1.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul din Grenoble
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul vechi din Nisa
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strazile din Monaco
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Grenoble- Vieille Ville

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.02.2020  Adauga la favorite 285 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Vieille Ville este o zona minunata pentru a explora cu casele sale frumoase vechi, caile inguste de pietruite si patratele mici. Incepeti un turneu la Musee de l'Ancien Eveche pe Rue Tres Cloitres. Acest muzeu ocupa un vechi palat episcopal, care se afla pe vestigiile unor cetati gallo-romane din secolul al III-lea. Muzeul ilustreaza istoria orasului Grenoble din cele mai vechi timpuri, prin Evul Mediu pana in secolul al XX-lea. Apoi, mergeti la Catedrala Notre-Dame. Catedrala secolului al 11-lea pana in secolul al XV-lea are un cor frumos, cu un tabernacol intre 1455 si 1457. Admirati spatiul interior glorios si apoi va indreptati spre pitorescul Locul aux Herbes. Aceasta piata medievala, odata cu locul principal de adunare al orasului, este locul in care Pietele Agricultorilor sunt inca tinute marti si duminica dimineata.

Pentru cei interesati de literatura franceza, continuati cu Musee Stendhal pe Grand Rue. Acest muzeu este in casa bunicului lui Stendhal, o resedinta tipic burgheza din secolul al XVIII-lea. Devotat operei literare celebrului romancier, muzeul are o biblioteca de aproximativ 1.000 de publicatii pe tema lui Stendhal. In apropiere Locul de Gordes este o piata atractiva din secolul al XVIII-lea. Opriti-va aici pentru o pauza de cafea si apoi luati in considerare mersul pe jos pana la Jardin de Ville la cativa pasi distanta.

Viteza turului dvs. la Palais de Justitie, o cladire remarcabila din secolul al XV-lea pana in secolul al XVI-lea, care de 500 de ani a fost Casa parlamentara a cladirilor Dauphine. Fatada detaliata detaliata prezinta stiluri decorative de la Gothic Flamboyant la Renastere timpurie. Centrul este cea mai veche parte, creata intre 1490 si 1510 de piatra Echaillon. Palais de Justitie se afla la Place Saint-Andre, langa cea mai veche cafenea din Franta Cafe de la Masa Ronde, construit in 1739.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.