Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Centrul Rogers-Toronto
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acvariul Ripley's,-Toronto
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Toronto (Canada) - Travel Guid
1.589 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Turnul Kizil Kule, Alanya
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  High Park-Toronto
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Distileria-Toronto
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Alb-Salonic
269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Busan
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Colpatria-Columbia
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul din Pisa
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Turnul CN- Toronto.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.02.2020  Adauga la favorite 329 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Celebrul reper Toronto, turnul CN de 553 de metri, este unul dintre orasele care trebuie sa vada atractii si, de asemenea, cel mai imposibil de ratat. Se ridica deasupra centrului, structura poate fi vazuta de aproape oriunde in oras. Vizitatorii au posibilitatea de a aprecia pur si simplu cladirea de la pamant sau de a face o excursie pana la una dintre zonele de observare sau restaurante pentru vederi fabuloase ale orasului si ale lacului Ontario. Turnul CN, construit intre 1972 si 1976, a fost odata cea mai inalta structura libera din lume, dar a fost mult timp depasita.
Cea mai inalta zona de vizionare de pe Turnul CN este de la Sky Pod la 447 de metri deasupra orasului, cu privelisti care, in zile senine, se extind la Niagara Falls si statul New York. Pentru a ajunge aici trebuie sa luati doua lifturi. Mai jos, in partea de sus a ascensorului principal este LookOut la 346 de metri unde este situat Restaurantul Horizons. La un etaj de mai jos se afla podeaua din sticla si terasa in aer liber. Dupa cum sugereaza si numele, pardoseala Glass ofera o vedere a pasarilor direct peste oras, vizitatorii stau pe podeaua de sticla.
Pentru cei care cauta o aventura putin mai mare sau poate o aventura mult mai mare, exista "Edge Walk."Aceasta implica o plimbare cu mana libera pe o margine de 1,5 metri latime in jurul marginea exterioara a podului principal, la o altitudine de 365 de metri. Participantii sunt atasati la un ham de siguranta si o franghie.
Situat la 351 de metri este turnul 360 Restaurant, oferind mese fine si unele dintre cele mai bune vederi de la o masa oriunde in Toronto. 360 este deschis pentru pranz si cina, iar vizitatorii care iau masa aici primesc, de asemenea, acces gratuit la nivelele Lookout and Glass Floor ale turnului.
Restaurantul Horizons, la nivelul Lookout, ofera o experienta culinara mai obisnuita si este deschisa pe tot parcursul zilei de la pranz pana la cina.
Plasandu-va in centrul orasului, de preferinta langa Turnul CN, este cea mai buna optiune pentru explorarea Toronto. Pentru a gasi idei de cazare in aceasta zona, consultati hoteluri recomandate in Toronto pentru hoteluri de lux, medii de hotel si buget.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.