Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Vacanta in Elvetia- Ghid de calatorie
746 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Trecatoarea Oberalp, Elvetia.
630 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 CELE MAI BUNE LOCURI DE VIZITAT IN ELVETIA
149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Spiez Elvetia
745 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lauterbrunnen, Elvetia,
211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Wildhaus-Elvetia
1.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lucerne-Elvetia
1.585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Klein Matterhorn-Elvetia
1.224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Winterthur-Elvetia
1.726 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elvetia - O tara alpina
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

ENGELBERG TITLIS -Elvetia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.11.2019  Adauga la favorite 240 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Engelberg este situat in Alpii Elvetieni la cca. 1050 de metri deasupra nivelului marii. Fostul satuc-manastiri a devenit in ziua de azi o statiune de schi foarte indragita, unde conditiile pe partii sunt incredibile. In special Titlis, care are si porecla de "Muntele Superlativelor" este foarte popular si printre schiori si printre boarderi cu ai sai 3020 m inaltime. Imaginea statiunii este dominata de cladirile manastirii si hotelurile in stil Art Nouveau. Dupa o zi de neuitat pe partie va puteti bucura in Engelberg de delicatese culinare de la consistente pana la foarte moderne. Iubitorii de miscare sunt rasfatati cu oferte si in afara partiilor. In iarna 2012/2013 s-a deschis pe Titlis cea mai inalt pod suspendat de funie din Europa, o constructie de 100 m lungime la statia de munte, la 3000 altitudine (acces in functie de conditiile meteo). Vederea asupra abisului de 500 m adancime al peretelui sudic al Titlis de pe acest pod miscator de 1 latime m este cu siguranta una pe care nu o veti putea uita usor!

Zona ski
Prin asocierea domeniilor schiabile Titlis-Trubsee-Jochpass si Brunni puteti profita de skipass-ul "Engelberg-Titlis", care va pune la dispozitie la o altitudine intre 1050 - 3020 m un total de 94 km de partii. Acestia sunt acoperiti de 22 instalatii pe cablu - printre care se numara si prima instalatie pe cablu cu cabine rotative Rotairbahn - pentru acces fara probleme la paradisul de zapada.

La poalele Titlis schiorii cu toate nivelele de cunostinte pot conta pe coborari variate si vederi impresionante pentru o zi de neuitat la schi.

Conditii ideale pentru familii ofera in schimb domeniul schiabil Brunni, care va asteapta cu teritoriu special pentru copii si coborari usoare pana la medii. Cea mai lunga partie Titlis-Engelberg are 12 km si acopera 2000 diferenta de nivel. Initiatii vor gasi provocarea pe masura pe partia Schonegg-Engelberg sau la coborarea care acopera 584 m diferenta de altitudine cu o lungime de 2 km.

Pentru freerideri exista diferite posibilitati, ca de exemplu "Laub", cu o panta de start cu o inclinare de 45 de grade, dar si pentru snowboarderi care pot alege intre freeride la Engelberg, la statia de vale Jochstock Xpress cu diverse Rails si Kickers si parcul Obstacle Park la Jochpass.

Fanii Apres-Ski-ului au facut o alegere excelenta cu Engelberg. Aici are loc in fiecare an una din cele mai bune petreceri de apres-ski din Elvetia. Deja de la ora 15:00 va asteapta la statia de vale a instalatiilor pe cablu DJs si diferite spectacole in direct pentru buna dispozitie. Mai tarziu isi deschide usile barul "Yucatan", care su numara de altfel printre cele mai indragite din statiune.

Pentru o atmosfera mai romantica puteti alege in schimb sa petreceti seara la "Brunnihutte" la un fondue sau linistit la o drumetie - poate chiar cu rachete de zapada.

Nici iubitorii de sport nu au de ce sa se planga, le sta la dispozitie un program variat, cu activitati de la patinaj si curling pana la parapanta in tandem.

Regiunea de schi dispune de un total de 42 de km de partii de schi fond. Partia din vale Engelberg, cu trasee paralele pentru die stil clasic si skating constituie o provocare cu destul de multa varietate pe ai sai 30 km.

Pe Gerschnialp gasiti alti 10 km, care se intind pana la Untertrubsee. Portiuni mai scurte, intense, dar si mai lungi, precum si portiuni frumoase prin inzapezita padure Gerschniwald va stau aici la dispozitie.

Toti cei care mai au destula energie si dupa caderea soarelui nu trebuie sa piarda ocazia de a face o vizita partiei cu nocturna de la Sporting Park - este vorba de o portiune prelungita de cupa mondiala, care se intinde pe in jur de 2 km.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.