Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  turism-marketplace.ro Primul site de turism din Romania
545 vizite - 0 comentarii
adaugat de coltucsiasociatii
 
  Acceptam Bitcoin Agentie de turism Bacau Click4Trip.ro
2.413 vizite - 0 comentarii
adaugat de click4trip
 
  Turism Arges,
554 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oferte turistice pe turism-market.ro
690 vizite - 0 comentarii
adaugat de mallcopii.ro
 
  Pe poteci, spre inima ta! Ep 21:
188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Covasna
75 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turism in judetul Mehedinti
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tanjung Puting insula Borneo, Indonezia
90 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul Bangkok - Reclama turism Tailnda HD
1.198 vizite - 0 comentarii
adaugat de valipopa
 
  Zona Bran – Moieciu
374 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Prezentare turism Covasna

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.07.2019  Adauga la favorite 335 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Amplasare: se afla la altitudinea de 564 m, la contactul versantului estic al Muntilor Vrancei cu depresiunea Barsei, la 31 km de Sfantu Gheorghe si la 60 km de Brasov.

Primele cure balneare la Covasna au fost organizate in secolul XIX: apa minerala scoasa din fantani era turnata in cazi de lemn si incalzita cu pietre fierbinti. Iar mofetele erau, de fapt, niste gauri mari in pamant, cu scari, in care pacientul intra cu tot corpul lasandu-si doar capul afara, in aer liber.
Astazi Covasna are o baza de tratament moderna la care vin, in orice perioada a anului, cei care prefera o terapie naturala impotriva afectiunilor cardiovasculare.

Climat: caracteristic depresiunilor subalpine, cu veri racoroase si ierni reci. Temperatura medie anuala este de 7 gr. C. Precipitatiile au un regim mediu de 600 mm. Vanturile sunt slabe, datorita adapostului oferit de muntii inconjuratori.

Factori naturali de cura: ape minerale carbogazoase, bicarbonatate, clorurate, sodice, hipotone si hipertone, contin acid carbonic; mofete continand, in proportie de 80-93%, dioxid de carbon; bioclimat sedativ de crutare.

Indicatii terapeutice: afectiuni cardiovasculare, boli dermatologice, boli ale tubului digestive si ale glandelor anexe, boli ginecologice, boli ale aparatului locomotor, afectiuni associate procesului de imbatranire.

Tipuri de proceduri: bai carbogazoase, mofete, electroterapie, curenti diadinamici, neuroton, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, termoterapie, kinetoterapie, hidroterapie.

Atractii turistice: Monumentul ostasului roman, biserica ortodoxa “Balta Dracului" – monument al naturii, Planul Inclinat, Valea Zanelor, Voinesti, Dalnic – monument de arhitectura populara, Biserica reformata, Ozun – biserica fortificata, Turbaria – monument al naturii, Cheile Varghisului – Poiana Narciselor – monument al naturii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.