Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Kotor –Muntenegru
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Herceg Novi-Muntenegru
498 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Canionul Tara River - Muntenegru
623 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cetinje-Muntenegru
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Przno Muntenegru
20 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Padurile de la Biogradska Gora, Muntenegru
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul Zabljak-Muntenegru
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Shkodra_Albania
314 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sveti Stefan, Muntenegru
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntenegru
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Kotor -Muntenegru

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.12.2018  Adauga la favorite 554 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Muntenegru e una din tarisoarele de pe harta lumii despre care nu poti sa spui mare lucru daca te opreste cineva pe strada si te chestioneaza despre asta dar care te convinge sa o incluzi in planurile de vacanta de la primele cautari pe Google. E si normal, Muntenegru si-a declarat independenta fata de Serbia abia in 2006, deci este cel mai tanar stat din Europa.

Kotor e una dintre cele mai cautate destinatii din Muntenegru, mai ales pentru one-day trips din Dubrovnik (Croatia) si oprire obligatorie pentru vasele de croaziera de pe Marea Adriatica.

Kotor Muntenegru atractii turistice by TravelGirls (5)

Cum ajungi in Kotor?
Din Dubrovnik sunt vreo 90 de km pe care ii faci in aproximativ 2 ore, cu tot cu trecerea frontierei. Tot drumul este spectaculos, insa portiunea din Muntenegru (intre Herceg Novi si Kotor) este mai aglomerata iar soseaua foarte ingusta si se circula ceva mai greu decat la vecinii croati. Drumul serpuieste pe malul Golfului Kotor – o combinatie intre Valea Oltului, Cazanele Dunarii, fiordurile din Norvegia si Lacul Como din Italia dar cu munti mai inalti, ape mai albastre si destule echipaje de politie care au grija sa nu depasesti viteza legala.

Daca vii direct din Romania, din Bucuresti sunt aproximativ 950 de km – multi fac traseul intr-o singura zi dar eu nu m-as hazarda, Muntenegru e o tara muntoasa iar buna parte din drum e cu serpentine obositoare. Mai multe informatii poti gasi aici.

Revenind la excursiile de o zi din Dubrovnik, sunt cateva autobuze pe zi care fac legatura intre Croatia si Kotor, calatoria dureaza ceva mai mult decat cu masina – in jur de 3 ore – dar pot fi intarzieri din cauza traficului si al vamii. Biletul costa intre 12 si 20 de euro de persoana, in functie de ora la care pleaca autobuzul (cele mai scumpe sunt dimineata, cele mai ieftine cele care ajung seara in Kotor).


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.