Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Attila - Supranumit flagelul lui Dumnezeu
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cautatorii de comori si epava corabiei Griffin
989 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Regatul lui Prester John
1.069 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iosua si Cucerirea Ierihonului
3.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de agata
 
  Casa Rothschild si infrangera lui Napoleon la Waterloo
1.424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iosua si batalia Ierihonului
1.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Istoria insulei Kos
878 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria nestiuta a mirodeniilor
893 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Boudicca
1.564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Imparatul Nero - E oare atat de greu sa mori?
1.318 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Aurul Monoatomic – elixirul tineretii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.03.2018  Adauga la favorite 578 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
“In anul 1976, un agricultor face o descoperire care a starnit interesul specialistilor. El a observat ca pe terenul sau culturile nu mai cresteau, se uscau. A facut o analiza a solului si a descoperit ca acesta contine o cantitate ridicata de sodiu.

El a fost sfatuit sa injecteze in sol acid sulfuric pentru a disloca cantitatile de sodiu. La scurt timp, el a observat ca pe sol s-au format conglomerate de culoare alba care straluceau in lumina puternica a soarelui.

Ceea ce era si mai curios a fost faptul ca aceste conglomerate dispareau, dupa care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona si rezultatul analizelor a fost ca se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.

Acest metal avea proprietati exceptionale. Putea transfera capacitatea sa antigravitationala asupra instrumentelor cu care se efectuau masuratori.

Capacitatile magnetice erau deosebite. Specialistii au sustinut ca acest metal contravenea legilor fizicii.
De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacitati fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducator si catalizator, radiind un camp deosebit de puternic, cu o amprenta migrationala inalta.

Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes in dezvoltarea proceselor cerebrale, simturile cunosc o dezvoltare extraordinara, sistemul imunitar se fortifica.

Miraculoasa pulbere alba poate ajuta omul in ascensiunea spirituala. Cele mai vechi atestari ale folosirii aurului in medicina provin din Alexandria, Egipt.

Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporala, mentala si spirituala. Alchimistii erau convinsi ca aurul este un metal mistic.

Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legaturii de valenta dintre atomi si devine monoatomic. Este hidrosolubil si nu mai contine nici o structura metalica.
Aurul monoatomic are o legatura nemijlocita cu Enoch la evrei, Hermes la greci si Toth la egipteni. Acestia au ingerat picaturi albe si au devenit nemuritori.

Nici Romania nu a fost ocolita de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar sustine ca in Bucegi a fost descoperita o amfora in care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar si a masonilor in aceasta descoperire a ridicat multe semne de intrebare.

Totul a fost tinut secret. Ne intrebam daca este adevarata ipoteza conform careia aurul monoatomic provoaca un proces de intinerire, de longevitate?

Se spune ca pulberea de aur monoatomic descoperita in Bucegi este fabricata dupa o tehnica a atlantilor. Din pacate, romanii au ascuns sau negat aceasta stire, cu toate ca sunt martori si specialisti straini care sustin contrariul. Asistam si in Romania la fenomenul de istorie interzisa."[1]

Aurul Monoatomic – elixirul tineretii

In cazul descoperirii Salii Proiectii din Muntii Bucegi, din august 2003, tot aurul monoatomic a fost punctul fierbinte al descoperirii, nu neaparat tehnologia avansata de acolo, desi si aceasta are importanta ei incontestabila.

“La o distanta de vreo zece metri dupa tabloul de comanda am ajuns la un patrat foarte mare, delimitat in materialul de pe sol. Latura patratului masura cam trei metri, iar suprafata lui, perfect neteda, era de culoare gal-ben-aurie. in mijloc era un mic dom, cu inaltimea de aproximativ cincisprezece centimetri, care prezenta o fanta in partea superioara, inaintea domului, asezat direct pe suprafata patratului se afla un recipient de forma unei amfore antice, cam de jumatate de metru inaltime.

— Continutul amforei reprezinta unul dintre punctele forte ale descoperirii, mi-a explicat Cezar. Personal, inclin sa cred ca aceasta este ceea ce isi dorea cu atata ardoare venerabilul Massini pentru el si pentru elita masonilor.

Amfora nu avea modele si nici inscriptii. Se vedea ca era fabricata dintr-un metal special, de culoare rosiatica si nu avea toarte. Capacul elegant nu lasa sa fie vazut continutul. Cezar 1-a ridicat si atunci, aplecandu-ma inainte am putut discerne in interior un praf stralucitor, foarte fin, de culoare alba. in mod curios, peretii interiori ai amforei radiau discret o usoara lumina albastra, care scotea si mai mult in evidenta sclipirile aproape magice ale pulberii albe.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.