Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Silistar Beach -Bulgaria
686 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kosharitsa-Bulgaria
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eze - Sudul Frantei
18 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chepelare -Bulgaria
835 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kiten -Bulgaria
710 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rusalka-Bulgaria
767 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Satul Zia, insula Kos
156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Borovets -Bulgaria
312 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irakli Beach -Bulgaria
733 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Satul Fiskardo -Satul Fiskardo –
108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Satul Ravda -Bulgaria

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.01.2016  Adauga la favorite 640 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Satul Ravda este in imediata apropiere a orasului Nessebar si este unul dintre satele turistice principale din municipiu. Acesta este situat pe coasta Marii Negre si renumit pentru imprejurimile sale romantice. Locatie favorabila a satului garanteaza conexiuni favorabile de transport. Varna-Burgas drumul principal trece doar la un kilometru de sat, si de Aeroportul International Burgas este la 28 km.
Transportul auto este de importanta deosebita pentru dezvoltarea si prosperitatea satului. Datorita mai multor conexiuni de transport, Ravda este usor accesibil pentru turisti, oaspeti si vizitatori. Exista linii regulate de transport cu autocarul de-a lungul rutelor Ravda-Nessebar-Sunny Beach si Nessebar-Ravda-Burgas. Reperele geografice din jurul Ravda sunt nespus de frumoase. Dar cel mai generos monument al naturii este Capul Ravda. Acesta este inconjurat de doua golfuri. Primul se numeste South Beach si este renumit pentru plajele sale largi de nisip fin, iar al doilea se numeste Bay si este destinat iubitorilor de pace si liniste si sunt situate intre Capul Ravda si Capul Akrotiria, in directia Nessebar. Atractiile turistice de aici poate fi masurat numai in impresii de nesters. Satului Ravda acopera un total de 57.000 mp.
Conditiile naturale minunate din Ravda sunt completate de climatul favorabil. Valorile ridicate de soare - pana la 2,100-2,200 de ore pe an, distinge intreaga regiune de la alte destinatii turistice. Vara, temperaturile aerului sunt intre 28-30°C si cele de apa de mare - 20-26°C.
Turism. Daca doriti sa scapati de rutina de oras si plina de evenimente, Ravda este alegerea ideala. Este un loc, unde linistea si frumusetea golfurilor linistite si valuri de spuma care acopera nisipul fierbinte va poate relaxa. Oamenii de aici sunt primitoari iar zambetele lor sunt pline de soare. Cazarea este cea mai mare parte in hoteluri de familie, pensiuni, cazare private si bungalouri. Cladirile sunt in mare parte intr-un stil arhitectural modern, cu un design modern. Mobilier si echipament indeplineste asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi turisti. In ultimii ani, unele hoteluri de lux au fost construite ca parte a unor canale premium. Exista multe restaurante, bistrouri, cafenele si baruri. Uneori este dificil de a alege intre toate specialitatile si bauturile pe care le ofera. Bucataria traditionala bulgara place majoritatii turistilor straini. Farfuria de peste si fructele de mare sunt meniuri excelente in acest loc. Veti primi, de asemenea, cel mai inalt standard de servicii, gazde prietenoase va arata confort in orice moment.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.