Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Greseli facute de stapanii de pisici
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Greseli pe care le faci cand incarci telefonul
599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cinci greseli de evitat cand iti faci o casa
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se aprinde CORECT FOCUL in SOBA?
169 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bine de stiut!
3.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  7 greseli frecvente care iti distrug telefonul
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  24 DE IDEI GENIALE, PENTRU A-TI ORGANIZA SPATIUL
370 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 greseli pe care le faci in bucatarie
150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti faci pantofii impermeabili?
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 greseli pe care sa le eviti atunci cand faci supa
490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 greseli pe care le faci in fiecare dimineata

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.09.2015  Adauga la favorite 1.256 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Stiai ca pana la ora 10 poti face o sumedenie de greseli care privesc direct sanatatea ta? Ti le indicam noi pe cele mai nocive.

Stiai ca pana la ora 10 poti face o sumedenie de greseli care privesc direct sanatatea ta? Ti le indicam noi pe cele mai nocive.

Ai putea sa-ti incepi dimineata mult mai bine daca ai renunta la unele dintre obiceiurile nesanatoase (da, da, si aici vorbim si despre faptul ca iti deschizi telefonul imediat ce ai facut ochi). Nu glumim: stiai ca pana la ora 10 deja ai facut 5 greseli care iti pun in pericol sanatatea? Iata care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui sa le faci de dimineata.
1. Sa te dai jos din pat imediat dupa ce ai deschis ochii (eventual chiar dintr-o saritura). In primul rand, ai putea sa ametesti daca te ridici brusc. Apoi, atunci cand sari literalmente din pat, muschii spatelui sunt inca relaxati dupa noaptea de somn, asa ca poti usor sa te lovesti sau sa-ti provoci dureri de spate. Incearca asta: inainte sa te dai jos din pat, adu-ti genunchii la piept si repira adanc: vei regla circulatia si pentru partea superioara a corpului si iti vei „incalzi“ putin si muschii spatelui si ai picioarelor.
2. A doua greseala: sa tii draperiile sau jaluzele trase cat timp te pregatesti sa pleci la birou. De ce? Ca sa te acomodezi cu lumina de afara, ca sa te trezesti bine-dispusa si ca sa ai parte de un boost de energie instant, ai nevoie de razele soarelui. Asadar, trage jaluzelele imediat ce te-ai dat jos din pat (mda, dar imediat ce ai pus pe tine un tricou).
3. Pastrezi lucrurile care te binedispun pentru dupa-amiaza. Cum ar fi: nu-ti savurezi cafeaua si biscuitele cu ciocolata pe indelete, nu te uiti la site-ul tau favorit, nu o suni pe prietena ta cea mai buna. Total gresit! In primul rand, micul dejun este esential pentru buna functionare a metabolismului tau. In al doilea rand, nu vrei sa incepi dimineata gandindu-te la problemele care te asteapta la birou sau la sedintele interminabile. Asa ca, de ce sa nu te uiti la un site cu reduceri la cele mai simpatice rochii (in cele cateva zeci de minute petrecute in metrou), de ce sa nu citesti 2-3 pagini dintr-o carte minunata in tramvai si de ce sa nu-ti suni prietena cea mai buna sa stai 5 minute la povesti cata vreme esti blocata in trafic, la semafor?! Te vei incarca de energie pozitiva instant.
4. A patra greseala: pui ceasul sa sune la 6:47, cand de fapt tu ai vrea sa te trezesti la 7. Pentru ca, nu-i asa, socotesti ca 10 minute va fi snooze-ul, alte 3 minute iti vor fi necesare sa dai cearsaful la o parte. Nu mai fa asta! Daca vei pune, in mod repetat, ceasul pe snooze, vei dormi agitat in reprize scurte si organismul tau va fi stresat chiar inainte sa ajungi la dus. Mai bine pui ceasul sa sune direct la ora 7 si te dai jos din pat usor (a se citi punctul 1).
5. Greseala numarul 5: nici bine nu te-ai dat jos din pat, ca te si apuci de alergat pe banda. Mai bine incearca sa faci un dus caldut, apoi sa bei o gura de cafea si sa mananci ceva usor (o banana e perfecta!), apoi te poti indrepta catre sala de gym sau catre parc pentru alergarea matinala. De ce? Ai nevoie de resurse de energie pentru a rezista la sala si organismul tau are nevoie de cateva minute sa treaca de la modul „sleep“ la cel super-energetic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.