Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Halit Ergenc
953 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Halit Ergenc
616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vahide Percin - Actrita
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 30 Sex Simboluri Hollywoodiene din toate timpurile
1.742 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mari actori - Kiefer Sutherland
1.176 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  sophia -grace& rosie tinere talente britanice
1.114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Steven Seagal
1.268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cea mai faina reclama!
716 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mona
 
  Goldie Hawn - Actrita, regizoare, producatoare
583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jim Morrison - ultimele zile la Paris
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de mere
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Berguzar Korel

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.03.2015  Adauga la favorite 1.072 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Berguzer Gocke Korel s-a nascut pe 2 septembrie 1982, in Istanbul intr-o familie de actori. Atat tatal ei, Tanju Korel cat si mama ei, Hulya Darcan sunt actori de renume ai teatrului turcesc. Vrand sa calce pe urmele parintilor sai "Sehrazat" a hotarat sa urmeze facultatea de actorie a universitatii Mimar Sinan din Istanbul, iar in paralel s-a pregatit pentru aceasta meserie si cu Susan Baston, cea care i-a initiat si pe Nicole Kidman si Tom Hanks.

Inca de la inceputul carierei sale Berguzer a fost sprijinita de ambii parinti. Asa se face ca primul ei pas in cariera a fost in adolescenta atunci cand a avut ocazia de a interpreta roluri secundare in doua piese de teatru, una din ele fiind "Kuva-i Milliye".

Cu televiziunea a facut cunostinta ceva mai tarziu in 1998, iar primul serial in care a jucat a fost difuzat de televiziunea nationala TRT, unde a avut ocazia sa joace alaturi de parintii ei.

In 2005 Berguzar a primit sansa primul rol intr-un film de lung metraj, cu o distributie exceptionala care reunea indragiti actori turci, dar si pe binecunoscutul actor american Billy Zane.

In ciuda acestor argumente, decizia de a juca nu a fost una usoara. In momentul in care a fost chemata la interviu de catre producatorul filmului "Valea lupilor-Irak", se afla la spital alaturi de tatal sau care era grav bolnav de cancer la plamani. Initial a vrut sa refuze aceasta oferta din dorinta de a sta alaturi de tatal sau in aceste ultime momente de viata.

Mama sa insa a fost cea care a sfatuit-o, sa accepte acest rol, spunandu-i ca tatal ar fi foarte mandru sa stie ca fiica sa a primit o asa propunere importanta. Filmul a fost considerat de criticii de film o productie de succes.

Au mai urmat alte cateva productii de televiziune, insa cel mai de succes rol din cariera sa de pana acum este cel din serialul 1001 de nopti, unde intepreteaza rolul arhitectei Sehrazat.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.