Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  George Reeves si rolul lui Superman
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cameron Diaz
1.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Jennifer Connelly
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Patrick Swayze
506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Cameron Diaz
2.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Charles Aznavour
1.384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - James Woods
1.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Jane Fonda
1.637 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Almeno tu nell'universo
924 vizite - 0 comentarii
adaugat de petrica
 
  Jennifer Lopez - Mari actori,mari regizori
1.205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Keanu Reeves

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.10.2014  Adauga la favorite 1.192 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Keanu Charles Reeves, pe numele sau adevarat, este unul dintre cei mai solicitati si mai ocupati actori principali de la Hollywood. A jucat pana in prezent in peste 50 de filme. Reeves, a carui nume inseamna "o briza linistitoare deasupra muntilor" in hawaiiana, s-a nascut in Beirut, Liban in 1964. Mama lui, Patricia, era o dansatoare de striptease iar tatal, Samuel Nowlin Reeves, un geolog. Dupa divortul parintilor, Keanu s-a mutat alaturi de mama sa si sora mai mica, Kim la New York, apoi in Toronto. Primul tata vitreg a fost Paul Aaron, un regizor de film de care mama sa, Patricia a divortat dupa un an de zile. Dupa aceasta, s-a mai recasatorit de 2 ori. Reeves nu s-a mai intalnit niciodata cu tatal biologic, care este in acest moment in inchisoare, pentru posesie de cocaina. Reeves a jucat in diferite productii cinematografice locale si la televiziune inainte de a trage "lozul castigator". Primul sau rol remarcat si foarte apreciat a fost in productia lui Tim Hunter, River's Edge, in 1986. Apoi a jucat in Permanent Record al Marisei Silver si impreuna cu Amy Madigan si Fred Ward in The Prince of Pennsylvania. Apoi, o noua etapa a inceput cand actorul a fost distribuit in rolul inocentului Danceny din mult apreciatul film al lui Stephen Frears "Dangerous Liaisons" (Legaturi periculoase) din 1988, alaturi de Glenn Close, John Malkovich si Michelle Pfeiffer. A facut parte din alte distributii impresionante, in comedia lui Ron Howard, "Parenthood", din 1989 si in productia lui Laurence Kasdan, "I Love You to Death", in 1990.
Spectatorii l-au vazut pe Keanu Reeves pentru prima oara intr-un rol principal alaturi de Barbara Hershey in filmul din 1990 al lui Jon Amiel "Tune in Tomorrow"..., in care a jucat si Peter Falk. A mai jucat de asemenea in apreciata productie SF din 1995, "Johnny Mnemonic", in filmul de actiune regizat de Andrew Davis, "Chain Reaction" (Reactie in lant) si in comedia neagra, "Feeling Minnesota", in regia lui Steve Baigelman.
Lista sa lunga de realizari include trilogia Matrix - rol care i-a adus consacrarea internationala, rolul sau apreciat de critici din "The Gift" (Prezicere fatala), alaturi de Cate Blanchett; Hardball; Sweet November; The Replacements; A Walk in the Clouds (Atat de aproape de cer); apreciatul thriller The Devil's Advocate (Pact cu Diavolul), alaturi de Al Pacino si de Charlize Theron; Little Buddha.
Reeves a aparut de asemenea in "Dracula" lui Francis Ford Coppola; My Own Private Idaho; Point Break (La limita extrema); Bill & Ted's Excellent Adventure si continuarea Bill & Ted's Bogus Journey.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.