Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum platim calatoria RATB prin SMS?
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce trebuie sa contina ghiozdanul scolarilor
667 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce trebuie sa contina geanta pentru picnic
1.228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deschiderea unui puncte de lucru
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IEPURI- Prima zi acasa
1.455 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  25 DE IDEI FRUMOASE DE FELICITARI PENTRU ZIUA MAMEI
362 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Certificatul energetic
436 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 lucruri obligatorii de facut in noiembrie
362 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acte necesare infiintare firma
1.145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Numirea administratorului unei firme
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Ce trebuie sa contina dosarul pentru CLASA ZERO

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2015  Adauga la favorite 919 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
CLASA PREGATITOARE, CLASA ZERO: Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare sau direct in clasa I pentru anul scolar 2015-2016 va incepe din prima zi a semestrului al doilea, pe 9 februarie, si se va incheia in aprilie.

Parintii pot consulta circumscriptiile scolare si planul de scolarizare propus, numarul de clase pregatitoare alocate fiecarei unitati scolare, fie la sediul scolii, fie pe site-ul Inspectoratului Scolar JudeteaN, incepand din data de 9 februarie.

Acestia pot consulta, de asemenea, programul de completare a cererilor tip de inscriere si informatiile care permit parintilor sa cunoasca activitatea specifica fiecarei clase pregatitoare din ca-drul tuturor scolilor

Asadar, calendarul inscrierii la clasa pregatitoare si clasa I pentru anul scolar 2015-2016 debuteaza pe 9 februarie cu afisarea programului de evaluare a dezvoltarii psihosomative a copiilor si afisarea cri-teriilor de departajare ale scolilor.

In intervalul 11-20 februarie se vor organiza „Zilele Portilor Deschise", urmand ca parintii si copiii sa viziteze scolile si sa asiste la activitatile claselor pregatitoare, urmand sa poarte discutii cu personalul unitatii de invatamant, iar intre 16 februarie si 6 martie vor fi completate cererile tip de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare sau clasa I.

In zilele de 13-14 martie vor fi afisate listele cu candidatii inmatriculati, situatia locurilor ramase libere si lista copiilor neinscrisi dupa prima etapa.

In cazul copiilor de 7 ani care nu au fost inscrisi in invatamantul primar in anul scolar 2014-2015, acestia se pot inscrie direct in clasa I. Parintii pot depune cererile de inscriere in anul scolar 2015-2016 in perioada 16 fe-bruarie-6 martie la scoala de circumscriptie.

In perioada 17-27 martie vor depune solicitarile de inscriere cei care doresc inscrierea in alta scoala decat cea de circumscriptie, pe 3 aprilie vor fi afisate listele finale cu copiii inscrisi la fiecare scoala, iar pe 10 aprilie vor fi solutionate cererile parintilor copiilor neinscrisi la nicio unitate de invatamant.

A doua etapa de inscrieri in clasa pregatitoare

16 martie 2015 Comunicarea, prin afisare la unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului, a procedurii specifice de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, elaborata de inspectoratul scolar.

17 - 27 martie Depunerea cererii-tip de inscriere la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua, de catre parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa.

3 aprilie 2015 Afisarea la fiecare unitate de invatamant a listelor finale ale copiilor inscrisi in clasa pregatitoare.

7 - 10 aprilie 2015 Centralizarea si solutionarea de catre inspectoratul scolar a cererilor parintilor copiilor care nu au fost inca inscrisi la vreo unitate de invatamant


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.