Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Gentlemen Prefer Blondes-Marilyn Monroe vs Nicole Kidman
1.227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Mari actori - Tom Cruise / 84 minute
976 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Berguzar Korel
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Naomi Watts
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Russell Crowe
1.635 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Juliette Binoche
1.648 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Maria Tanase - Edith Piaf a Romaniei
1.591 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Natalie Portman
1.541 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Paul Newman
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Anthony Perkins
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Nicole Kidman

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.09.2014  Adauga la favorite 1.078 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nicole Mary Kidman s-a nascut in Hawaii pe 20 iunie 1967 si a copilarit in Australia. Tatal sau este de meserie biochimist, iar mama educatoare. Kidman a luat lectii de balet din copilarie si s-a inscris la scoala de teatru la varsta de 10 ani. A debutat pe marele ecran in filmul australian intitulat "Bush Christmas" la varsta de 14 ani. Rolul care a facut din ea o vedeta in Australia a fost cel din serialul "Vietnam", pentru care a fost distinsa cu titlul de cea mai buna actrita a anului 1985.

In cea de-a doua jumatate a anilor 90, castiga aprecierea atat de meritata a criticilor. Actrita australiana vine in atentia audientei americane cu rolul ei din "Days of Thunder" (1990) in care joaca cu Tom Cruise, dar cu adevarat reuseste de abia in 1995, cu "To Die For", in regia lui Gus Van Sant. A castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabel Archer din "The Portrait of a Lady", adaptarea romanului lui Henry James. Deja celebra la Hollywood, Kidman avea sa apara alaturi de George Clooney in filmul cu un buget mare - "The Peacemaker" (1997) si alaturi de Sandra Bullock in "Practical Magic" (1998).
In 1998, Kidman a debutat cu succes pe scena teatrala londoneza, in piesa intitulata "The Blue Room", o adaptare a piesei “La Ronde" a lui Arthur Schnitzler, in regia lui Sam Mendes. Atat Kidman, cat si partenerul sau de scena, Iain Glenn, au interpretat cinci roluri diferite in The Blue Room, performanta care i-a adus lui Kidman o nominalizare la Premiul Laurence Olivier pentru cea mai buna actrita.

In 1999, Kidman a jucat in "Eyes Wide Shut" in regia lui Stanley Kubrick. In urmatorul an a continuat sa joace in mai multe filme, printre care: "Birthday Girl" in regia lui Jez Butterworth si filmul lui Baz Luhrmann, "Moulin Rouge", in care are rolul unei curtezane din secolul 19 la Paris, film cu care castiga un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar pentru cea mai bun actrita.A fost casatorita de doua ori. In Ajunul Craciunului anului 1990 s-a casatorit cu Tom Cruise. Au adoptat impreuna doi copii :Isabella Jane si Connor Cruise. In februarie 2001 Tom Cruise a cerut divortul. In ianuarie 2005, Nicole l-a intalnit pe Keith Urban la un eveniment pentru Australia, tara natala pentru amandoi. Pe 25 iunie 2006 s-au casatorit la Sidney. Pe 7 iulie 2008 s-a nascut fetita lor Sunday Rose.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.