Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cantaberia-Spania
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FRIAS, BURGOS-Spania
717 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Margalef, Spania
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alava-Spania
1.415 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Florida-SUA
1.179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuenca-Spania
1.154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CANTAVIEJA, TEREUL-Spania
622 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul lui Hercule - Spania
1.716 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LAGUARDIA, ALAVA-Spania
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ZAHARA DE LA SIERRA-Spania
770 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Leon -Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.08.2014  Adauga la favorite 466 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Leon este un oras atragator si plin de viata. O mare parte din centrul vechi, inconjurat de ziduri (casco viejo), este acum pietonal, iar renovarile au facut din el un loc fabulos. Cladirile istorice au fost transformate in apartamente, iar cartierul Barrio Humedo este intesat de baruri si restaurante.

Orasul a fost fondat de romani in anul 29 i. Hr, iar numele sau provine de la numele dat de romani orasului - "Legio VII".

Orasul modern se intinde spre vest de-a lungul si dincolo de malurile raului Bernesga, totusi populatia din Leon abia atinge 150.000 de locuitori.

Leon este capitala celei mai extinse provincii din intreaga regiune Castilia - Leon si se afla in partea de nord a Spaniei. Patrimoniului natural include Parcul National Picos de Europa, care pot fi explorat mergand pe calea raului Cares. Zona Las Medulas, un peisaj format din mine in aer liber, a fost inclus in Patrimoniului Mondial UNESCO.

Provincia Leon gazduieste locuri cu un bogat patrimoniu cultural, cum ar fi Ponferrada, Astorga cu Palatul sau episcopal construit de Gaudi, dar si capitala sa, Leon, cu catedrala si cladirea Casa Botines, proiectata tot de Gaudi.

In Saptamana Pastelui, turistii pot lua parte la procesiunile ceremoniale Pasos si la traditiile religioase, care au fost declarate de interes turistic la nivel international.

Leon se poate mandri si cu o gastronomie bogata, care reprezinta un alt punct de atractie turistica. Printre specialitati amintim diferite mezeluri si renumitul botillo, un fel de mancare din intestine de porc umplute cu carne ce poate servit la El Bierzo, asezonat cu vinuri locale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.