Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Taramul Sacru al Buddhismului
212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ierusalim, orasul celor trei religii
869 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acesta este adevaratul oras al Mecca?
280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria monumentului de la Stonehenge
721 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intre YAZIDIS, "satanistii" din muntii IRAK-persecutat
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piatra lui Iacov: Casa lui Dumnezeu | Secretele Bibliei
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Romania te iubesc Ierusalim in asteptarea pacii
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele sacru al Columbiei
200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine s-ar fi gandit ca berea a salvat omenirea?
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Claude Monet: gradini secrete in Giverny
382 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Vortexul sacru

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.05.2014  Adauga la favorite 682 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In nord-vestul Ucrainei, aproape de granita cu Romania, se afla al treilea punct principal al vortexului anahatei planetare. Este o zona destul de putin cunoscuta acum din punct de vedere ezoteric, insa era mult mai cunoscuta in antichitate. In viitor se vor descoperi mai multe vestigii religioase in zona. Unul dintre punctele de convergenta cu banda energetica a anahatei planetare este Muntele Hoverla, acesta fiind cel mai inalt munte din Ucraina (2061m). Varful acestui masiv are o structura asemanatoare tetraetrului (piramida triunghiula regulata).
Din punct de vedere topografic, se considera ca zona ar fi chiar centrul Europei (masuratori facute de inginerii din vremea Imperiului Austro-Ungar, care au proiectat soseaua Zseget-Rakhiv).
De-alungul istoriei, zona a fost disputata de mai multe puteri ale vremii (Polonia, Cehoslovacia, Austro-Ungaria).

In apropiere sunt alte trei centre secundare, care au rolul de „stabilizator" si „ghidaj" pentru banda energetica.
Inca nu se pot spune mai multe lucruri despre locatia acestui centru energetic. In urma unei „transmisii" am aflat ca regiunea este intr-o puternica legatura subtila cu centrele Bucegi si Retezat, formand, fie un triunghi isoscel Fibonacci (raportul dintre latura mare si cea de baza este 1,618033…) precum in figura de mai jos, fie un triunghi cu centrul de greutate (intersectia medianelor) la Seuca – Mures (localitate unde Fecioara Maria transmitea mesaje prin intermediul Rozaliei Marian, trecuta dincolo la sfarsitul lui Iunie 2011). In primul caz, varful triunghiului ar fi Cernohora (Carpatii Padurosi), iar in al doilea caz, varful triunghiului ar fi la Hoverla.
Acelasi centru de greutate ar fi si daca s-ar lua in vedere traseul energetic format de cele cinci puncte (Retezat-Bucegi-Ceahlau-Rarau-Hoverla).

Varful triunghiului Fibonacci (varianta din imaginea de mai sus) ar fi o zona extrem de interesanta din punct de vedere energetic. Pe o suprafata relativ mica izvorasc doua mari rauri ale Europei, Tisa si Prutul; acestea au si o particularitate foarte interesanta, anume ca prezinta traiectorii diferite. Tisa se deplaseaza spre sud si apoi spre vest, iar Prutul se deplaseaza spre nord si apoi spre est. Acestea inseamna ca, din punct de vedere energetic, acolo avem un „vartej" al elementului „apa", ceea ce inseamna o zona extrem de benefica pentru purificari (si chiar vindecari) pe zona emotionala.

Este posibil ca amandoua variantele sa fie corecte, avand in vedere faptul ca banda energetica prezinta „devieri" de circa 15-20 km (foarte probabil ca una din sarcinile centrelor secundare este aceea de „stabilizare"). Prin urmare, exista o „maturare" de pana la 40 km a proiectiei pe pamant a benzii energetice.
Sper sa pot „decodifica" mai multe aspecte despre acest punct foarte important cand voi vizita aceasta zona.
Aparitiile de la Seuca sunt cu mult mai putin cunoscute decat cele de la Medjugorje, dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de importante. Faptul ca ele au aparut intr-un mediu diferit de cel ortodox nu inseamna ca trebuie sa fie desconsiderate sau chiar luate in deradere, cum fac multe fete bisericesti. Sa nu uitam ca invatatura crestina spune sa nu ne uitam la fetele oamenilor. Poate ca nu degeaba lucrurile au fost in asa fel „aranjate".

Rozalia Marian a spus ca Fecioara Maria i-a incredintat cinci secrete, dintre care patru le-a facut cunoscute:
1. Catastrofe naturale mari si mai dese, foamete si multe boli nevindecabile.
2. Incendii, inundatii, seceta, precum si mari cutremure de pamant.
3. Moartea multor copii sub 7 ani.
4. Dragostea din inimile oamenilor se va raci incetul cu incetul iar Romania va fi zguduita de un eveniment puternic si va curge mult sange nevinovat!
Se spune ca al cincilea secret ar fi in legatura cu biserica (catolica).
Nu trebuie sa intram in panica, chiar daca aceste mesaje nu sunt deloc imbucuratoare. Trebuie sa spun ca, la orice infuzie de energie divina, primul proces care urmeaza sa fie activat este cel de purificare, prin urmare aspectele negative ies primele la suprafata. Aproape intotdeauna purificarea doare, caci dependenta de ceea ce este impur (si conexiunile acestuia cu viata) este foarte puternica.
Desi trebuia sa fac cunoscut traseul energetic intre 2015-2020, si eu am fost informat ca urmeaza o perioada dificila pentru tara noastra, iar anumite circumstante ma obliga sa fac cunoscut acest circuit sacru cu cativa ani inainte.
Trebuie facute multe schimbari, si mai ales foarte multe purificari!
Varful Hoverla este un centru extraordinar de favorabil pentru accesarea elementului „foc". Toate cele patru puteri ale focului (purificare, energizare, intarire, transformare) pot fi accesate in acest loc. Varful Hoverla (figura de mai jos) a fost si el „sculptat" in asa fel incat sa sustina matricea energetica a Hoverlei.

Este recomandat ca accesarea subelementelor foc din acest centru energetic sa se faca numai dupa s-a realizat echilibrul pe elementele „pamant" si „apa", ceea ce presupune schimbari mari in ce priveste viata personala, sociala, si un oarecare avans al evolutiei spirituale.
Pentru cei care nu sunt siguri pe ei, care nu-si pot controla propriile puteri, adica nu au un bun echilibru intern, precum si un bun autocontrol mental, este recomandat sa cereti ajutor (prin rugaciune si intentie), pentru a primi un ghid. Fiecare centru energetic este „locuit" de multe entitati energetice (chiar si fizice), iar intentia voastra este foarte rapid detectata, astfel ca veti avea parte de indrumare si protectie. Trebuie doar sa vreti!

In figura de mai jos sunt delimitate doua triunghiuri isoscele Fibonacci, unul cu doua unghiuri de 720 si altul cu doua unghiuri de 360. Primul este format de punctele Retezat-Bucegi-Punctul Nord din Ucraina (triunghiul violet), iar al doilea este format din punctele Retezat – Sinca Veche – Rarau (triunghiul albastru).

In zona localitatii Sinca Veche, judetul Brasov, se afla o matrice energetica modificata (de catre atlanti si entitati extraterestre), si este in conexiunea cu centrele din Retezat si Rarau. Acolo exista o convergenta naturala a energiilor pamantesti (elementale) cu cele ceresti, dar a fost anume alterata (s-au modificat anumiti parametri) pentru a fi in conexiune subtil energetica cu centrele din Retezat si Rarau. Varfurile celor doua triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici". Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „patrunzator", de „explorator" pe zona energetica si psihoemotionala. Intrand in conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau inca necunoscute, si care ne ajuta in procesul de evolutie. Exista o conexiune foarte puternica intre aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capatate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emotional, mental, cauzal) cat si armonie intre interior si exterior.
Nu este neaparat nevoie sa va aflati in templul de la Sinca Veche! Efectul matricei are efect pe o raza de cativa kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simti mult mai bine in alt loc din zona decat alte persoane, care vor fi atrasi de un alt deal din apropiere.

Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarau si Ceahlau au o raza de actiune benefica de pana la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km).
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis ca este recomandat ca, intai sa se viziteze centrele de baza (Retezat si Bucegi pe de-o parte, Retezat si Rarau pe de alta parte), si apoi varfurile (Ciornohora, Sinca Veche). Localitatea ucraineana cea mai potrivita pentru a accesa varful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis ca atunci cand suntem in aceste doua „varfuri" de triunghi, este indeajuns sa fim conectati cu mintea si sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastra energo-informationala va face restul. Instrumentul de lucru va fi si in acest caz triada intentie-imagine-emotie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.