Cauta:   

 

 
a
Lorenzo Blues
1967
 
Melodiile
se deruleaza
automat

 
  Skip James - "Crow Jane" / 1967 live
1.389 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Chet Baker - How Dare You Sir / 1969
1.392 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Catfish Blues / 1967
1.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Catfish Blues / 1967
829 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Worried Blues / 1967
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Drunken Spree / 1967
1.118 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Cherry Ball Blues / 1967
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - I'm So Glad / 1967 live
1.077 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Special Rider Blues / 1967
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Hard Time Killing Floor Blues / 1967
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Washington D.C. Hospital Center Blues 1967
1.188 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - My Gal / 1967
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Sickbed Blues / 1967
856 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Everybody leaving here / 1967
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Skip James - Hard Time Killin' Floor Blues / 1967
1.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
James
 

 

Skip James - Crow Jane / 1967 live

 
 
 
 
 
Adaugat de goldi 19.04.2012  Adauga la favorite 793 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Skip James - Crow Jane / 1967

Skip James (n. 09 iunie 1902 in apropierea Bentonia, Mississippi, d. 03 octombrie 1969 in Philadelphia) a fost un cantaret american de blues, chitarist, pianist si compozitor. El a fost nascut Neemia Curtis James. Ca un tanar a auzit muzicieni locali, cum ar fi Henry Stuckey si Charlie fratii si Jesse Sims, si a inceput sa joace de organe in adolescenta. El a lucrat la constructia de drumuri si de digul de constructii echipajelor in Mississippi sau natal la inceputul anilor 1920, si a scris ceea ce este, probabil, mai devreme melodia lui, "Ilinois Blues", despre experientele sale in calitate de muncitor. Mai tarziu, in anii '20 el sharecropped, si a facut whisky bootleg in zona Bentonia. El a inceput sa cante la chitara la liber E-minor Tuning si a dezvoltat o tehnica cu trei degete, care a cules-ar folosi pentru a mare efect asupra inregistrarile sale. In plus, el a inceput sa practice canta la pian, inspirandu-se din pianistul Mississippi blues fratele mai mic Montgomery.

La inceputul anului 1931, James auditie pentru. Jackson, Mississippi, record magazin proprietarului, si talentul Scout HC Speir, care a plasat interpreti de blues, cu o varietate de case de discuri, inclusiv inregistrari Paramount La puterea a acestei auditie, James calatorit Treci la Grafton, Wisconsin, pentru a inregistra pentru Paramount. Aceste inregistrari sunt printre cele mai renumite si idiosincrazica facut vreodata in idiomul blues. "Sunt atat de bucuros", a fost derivat dintr-un cantec 1927 de Arta Sizemore si George A. Micul intitulat "atat de obosit", care a fost inregistrat de Gene Austin, cat si, ca "M-am saturat de" Livin singur, " de Lonnie Johnson. Dar, asa cum biograful lui James ", Stephen Calt, sustine, produsul finit a fost complet original," unul dintre exemplele cele mai extraordinare ale fingerpicking gasit in muzica de chitara. " Celelalte piese inregistrate de la Grafton, cum ar fi "Devil Got My Woman", "Blues Rider speciale," si "22-20", au fost de calitate inalta in mod similar, atat vocala si instrumental, si sunt inregistrari pe care reputatia ulterioare James "laici . Exista doar cateva exemplare foarte putine cunoscute de a exista al lui James "Paramount 78s.

Pentru urmatorii treizeci de ani, James a inregistrat nimic, si alunecat si in afara de muzica. El a fost practic necunoscut la ascultatori pana la aproximativ 1960. In amatorii de blues 1964 John Fahey, Bill si Harry Barth Vestine l-au gasit in Tunica, Mississippi. Potrivit Calt, "redescoperirea", cat si James Treci de casa fiului practic la acelasi moment a fost inceputul de "renastere blues", in America. In iulie 1964, James, impreuna cu alti interpreti de blues, a aparut la Festivalul de Folk Newport. El a inregistrat pentru Takoma, Melodeon si etichete Vanguard, si a jucat tot restul angajamentelor de deceniu. Cream a inregistrat o versiune a "Sunt atat de bucuros," oferind James neasteptate numai din cariera sa. (Crema pe baza versiunea lor pe James "de inregistrare simplifed '60, nu in original, de inregistrare 1931.)

Treci James a fost deseori numit unul dintre exponentii Scolii Bentonia de joc blues-ului, care ulterior a fost efectuata de un chitarist si cantaret pe nume Jack Owens. Calt, in biografia sa din 1994 a lui James, as fi mai degraba diavolul: Skip James si Blues, sustine ca a fost intr-adevar, nu exista nici un stil de blues, care proveneau in Bentonia, si ca acest lucru este pur si simplu o notiune de scriitori mai tarziu de blues care supraestimate provinciality din Mississippi in timpul secolului al XX-lea, atunci cand calea ferata legate de orasele mici, si care nu a reusit sa vada ca, in cazul de Owens "," traditia ", a purtat in principal a constat din resturi muzicale de la masa lui James '." Oricare ar fi adevarul este cu privire la originile stilului lui James ", sau a" Bentonia Scoala ", el cu siguranta reprezinta unul dintre cele mai originale a tuturor artistilor interpreti sau executanti blues


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.