Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum se curata covoarele de lana
239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 motive sa consumati banane
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 MOTIVE pentru care iti este MEREU FOAME
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce verifici la o masina second hand?
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce inseamna somaj tehnic
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sterg contul de Facebook
827 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Motiv traditional romanesc, zona Moldovei (1)
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CONSERVELE
839 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conservele-sfaturi practice
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre conservele din comert
982 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

7 motive p care sa apelezi la o spalatorie de covoare

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.07.2018  Adauga la favorite 510 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu doar cateva decenii in urma, cuvantul "profesional" a fost folosit aproape exclusiv pentru a desemna apartenenta la o anumita profesie. Acum, "profesional" inseamna nu doar un reprezentant al unei anumite profesii, ci un specialist autentic in propria afacere. Profesionistul face munca la cel mai inalt nivel iar curatarea profesionala a covoarelor se poate face la Spalatorie covoare Bucuresti- HelloWash.

De ce sa apelezi la o spalatorie profesionala de covoare

1. Indiferent de cat de regulat a fost facuta curatarea covorului la domiciliu, cu siguranta nu vei face fata tuturor problemelor. Cel putin de doua ori pe an, din cauza caracteristicilor covorului sau a conditiilor de utilizare a acestuia, este necesara curatarea profesionala a covoarelor, adica o curatare in profunzime la o spalatorie covoare. Astfel, vei indeparta praful, nisipul, mirosurile neplacute sau chiar bacteriile care se acumuleaza in covoare sau mochete.

2. Numai curatarea profesionala a covoarelor le va permite sa fie perfect curate si igienizate de fiecare data. Si daca pisica are noua vieti, atunci si covorul va avea, ori de cate ori se intampla sa fie lasat in mainile profesionistilor. Curatarea impecabila a covoarelor este intr-adevar posibila, numai daca aceasta activitate este lasata pe mana specialistilor inarmati cu tehnologii moderne, echipamente si preparate chimice, si, toate acestea fiind realizate in conditii de productie specializata. La spalatoria de covoare exista profesionisti a caror preocupare este doar curatarea covoarelor.

3.Tehnologiile profesionale se bazeaza pe doua principii, si anume, pe echipamente de inalta performanta, puternice si eficiente pentru curatarea covoarelor, si in acelasi timp pe aspectele sanitare-igienice si ecologice, care, prin urmare, duc la mentinerea sanatatii clientilor si la mentinerea calitativa a covoarelor. In general si in mod normal, oamenii obosesc dupa o munca fizica, avand nevoie de momente de odihna pentru recuperarea fortelor. In acest caz, doar profesionistii sunt in masura sa faca uz deplin de avantajele oferite de mecanizare, automatizare si informatizare a intregului proces de spalare a covoarelor , oferind nu numai inalta calitate, ci, de asemenea, posibilitatea de a spala o cantitate mare de covoare.

4. Doar profesionistii reali sunt gata sa-si asume responsabilitatea pentru munca lor si pentru calitatea covoarelor in ansamblu. Si daca dupa procesare sunt dezvaluite defecte cauzate, ele sunt eliminate neaparat. Iar in cazuri foarte rare, atunci cand acest lucru nu functioneaza, se ofera recompensa consumatorului pentru toate pierderile suferite. Curatarea cu succes a covoarelor este posibila doar printr-un serviciu eficient, care poate fi efectuat numai daca exista specialisti cu inalta calificare.

5.Curatatorie covoare Bucuresti - HelloWash include un intreg complex de operatiuni. Prima etapa este verificarea, identificarea zonelor problematice si alegerea tehnologiei pentru prelucrarea produselor, luand in considerare starea si caracteristicile acestora. In continuare, urmeaza indepartarea fragmentelor de contaminanti uscati, nisip si praf, atat de la suprafata, cat si din adancul tesaturii de baza. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul instalatiilor de curatare cu vacuum si vibratii. Daca exista pete, se accentueaza tratarea zonelor locale foarte contaminate ale suprafetei. Numai un specialist poate recunoaste corect natura petei si o poate indeparta fara a afecta covorul.

6. Pentru curatarea covoarelor intr-un mod profesional se utilizeaza o varietate de tehnologii. Pentru covoarele care necesita tratament deosebit de delicat, cum ar fi matase, vascoza, bumbac, lana pura, cea mai buna optiune este curatarea uscata cu ajutorul solventilor organici. Se utilizeaza de asemenea dispozitivele extractoare si spuma uscata. Aceasta este o modalitate eficienta de a curata chiar si tapiteria. Covoarele mai rezistente sunt spalate intr-o solutie apoasa de detergenti. Calitatea rezultatului final depinde in mare masura de substantele reactive folosite.

In majoritatea spalatoriilor se utilizeaza solventi care contin clor si care sunt eficienti pentru aproape toate tipurile de murdarie si bacterii. Ele concureaza cu solventi de hidrocarburi si siliconi, precum si cu agenti de curatare pentru curatarea umeda.

In cazul in care covorul poate suporta spalarea, masina automata de spalat covoare actioneaza asupra murdariilor, fiind alimentata cu jeturi de apa sub presiune, puternice pentru a distruge si elimina murdaria, si delicate, astfel incat sa nu deterioreze covorul. Actiunea masinii de spalat este completata de perii cilindrice si cu discuri. Masinile moderne de spalat covoare, au un sistem mobil de spalare cu apa, indeparteaza vidul favorizand umiditatea, filtreaza apa recirculata, ofera un grad ridicat de automatizare si computerizare.

7. O etapa importanta este uscarea rapida si in profunzime a covoarelor. Masina de spalat covoare este un dispozitiv special, profesional, care nu lasa timp ca umezeala sa exercite un efect distructiv asupra materialului si nu va permite ca sporii mucegaiului sa se situeze in materialul umed. Pentru uscarea covoarelor sunt folosite centrifuge si camere speciale de uscare.

De ce sa alegi o spalatorie profesionala pentru spalarea covoarelor

In spalatoriile profesionale, masinile de spalat sunt pregatite sa efectueze un complex de lucrari de restaurare a covoarelor. Operatiunile de finisare includ pieptanarea si asezarea franjurilor de pe marginea covorului si un tratament de vid subtire pentru indepartarea reziduurilor de resturi si urme de reactivi chimici. Acest lucru este convenabil deoarece, o astfel de lucrare se realizeaza la mesele de finisare. Daca petele raman, acestea sunt tratate cu un produs de indepartare a petelor si, in final, curatate folosind un extractor.

Curatarea manuala a covorului se efectueaza predominant cu ajutorul unor masini si unelte de mana, in schimb, la curatarea profesionala sunt folosite linii de productie constand din mai multe instalatii autonome care combina aproape intreaga productie:

- desprafuitor profesional
- masina automata de spalat / tren de spalare covoare
- centrifuga ce asigura o stoarcere eficienta si rapida
- dezumidificator care incalzeste, ventileaza si extrage umezeala in spatiul interior special amenajat pentru uscare

Covorul, care nu este supus curatarii regulate, nu numai ca emana mirosuri urate si neplacute, dar mai presus de toate, acumuleaza alergeni si devine un teren propice pentru acarieni si diverse bacterii care pot pune in pericol sanatatea umana si in special sanatatea copiilor nostri. Curatarea traditionala a covoarelor uscate si umede la domiciliul clientului, oferita de majoritatea expertilor pentru curatare, curata doar partea superioara a covorului.

Spalarea covoarelor este un proces complex care necesita mult efort, timp si cunostinte. Pentru spalarea covorului trebuie sa fii pregatit in prealabil si sa stii bine ca, daca nu ai capacitatea sau dorinta de a efectua o spalare completa a covorului, sau nu esti sigur de compozitia si calitatea acestuia, cel mai bine este sa apelezi la curatatorii specializate in spalarea covoarelor.

Numai spalarea profesionala a covoarelor asigura indepartarea murdariei si a organismelor periculoase, acumulate adanc in tesatura covoarelor. De asemenea, spalarea profesionala a covoarelor iti permite sa revitalizezi produsul, sa ii reimprospatezi culorile, sa elimini bacteriile si sa dai covorului un miros placut.

In plus, covoarele vor fi trimise pentru uscare intr-o camera special echipata. In aceasta camera, podelele sunt acoperite cu gresie, structurile metalice sunt acoperite si vopsite cu vopsea speciala, ceea ce reduce riscul de contaminare cu rugina a covoarelor. Pentru a preveni patrunderea prafului si murdariei in covor, a fost creat un sistem de ventilatie artificiala cu aer incalzit, ceea ce contribuie, de asemenea, la uscarea rapida si eficienta a covoarelor.

Prima etapa a procesului de spalare a covorului este foarte clara. Pentru a calcula costul spalarii unui covor, acesta este masurat si inregistrat. In aceeasi etapa, se face o evaluare suplimentara a defectelor existente, determinand nivelul de contaminare si tipul de tesatura. La final, dupa efectuarea tuturor operatiunilor descrise mai sus, specialistii HelloWash iti vor livra covorul intr-o forma uscata si curata, ca nou!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.