Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pot fi furate datele din calculator cu un ventilator?
1.194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se instaleaza corect sistemul de operare Windows 8
1.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conexiune wireless intre PC si TV cu Chromecast
1.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Solutii Traducere Simultana Portabila pentru Grupuri de
1.234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Amro Grup
 
  Cum se instaleaza nativ Windows pe un Mac
1.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru un Android mai rapid
1.795 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum asamblezi un sistem desktop - Cavaleria.ro
1.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Galaxy S6 edge+
1.484 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Google updateaza Chrome cu o noua caracteristica, utila
1.500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reparatii laptop Bucuresti (asus, apple, lenovo)
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de onlaptop
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Sunetele devin vizibile cu sistemul audio MHC-V7D

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.10.2015  Adauga la favorite 1.350 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sony testeaza puterea sistemului audio MHC-V7D prin experimente de tip Cymatics[1] utilizand hit-ul Hideaway al artistei Kiesza
Sony a creat un videoclip impresionant care combina lumini, culori si sunete pentru a reda incredibila forta a sunetului si capabilitatile noilor boxe MHC-V7D. Sistemul audio devine sufletul petrecerii si poate pune orice lucru in miscare, la propriu. Folosind experimente de tip cymatics (principiu de reprezentare vizuala a sunetelor), sistemul de boxe MHC-V7D reuseste sa faca pamantul, apa si vopseaua sa danseze in ritmul megahitului Hideaway interpretate de Kiesza.
Spectaculosul efect Cymatics a fost descoperit in 1680 de Robert Hooke si se refera la reprezentarea vizuala a vibratiilor sunetului, de obicei prin deplasarea controlata a particulelor pe o suprafata ce vibreaza. In experiementul din videoclip, vibratiile au fost create de sunetul puternic produs de sistemul audio MHC-V7D.
"MHC-V7D combina efectele audio cu cele vizuale folosind difuzoarele cu LED si controlul sunetului prin gesturi, ceea ce creeaza o experienta audio unica. Frumusetea efectului Cymatics este ca ne permite sa vedem cu adevarat forma sunetului prin presiunea si vibratiile redate de MHC-V7D astfel incat audiofilii pot percepe melodia Hideaway intr-un mod cu totul diferit", spune Alberto Ayala, directorul diviziei Vision and Sound, Sony Europe.
Sony a colaborat cu arhitectul in inovatie Yifei Chai din cadrul studioului de productie creativa Unit 9 pentru a realiza videoclipul „Nisipul si vopseaua" in care aceste elemente danseaza, iar sculpturile din apa si ferrofluidul (lichidul magnetizat) sunt manipulate intr-un mod vizual captivant. Videoclipul urmeaza o calatorie fascinanta cu ajutorul sistemului audio, purtand audienta tot mai aproape de lumea misterioasa a vizualizarii sunetelor.
In clip, difuzorul pentru frecvente joase creeaza efecte vizuale variate care se sincronizeaza cu instrumentele muzicale, oscilatiile de sunet si vocea din Hideaway, simuland traseul melodiei de la inceputul linistit catre un final animat care da viata stiintei sunetului.
Sculpturile sonice in apa, create folosind un vas umplut cu vodca amplasat pe subwooferul sistemului MHC-V7D, transforma melodia in cercuri concentrice care se misca in tandem cu vocea artistei.
Puterea sunetelor este apoi pusa in evitenta intr-un format vizual prin intermediul unei placi Chladni – o suprafata metalica subtire acoperita cu nisip si fixata deasupra difuzoarelor.
Ferrofluidul a fost folosit pentru a evidentia controlul sistemului MHC-V7D prin gesturi. Acesta contine particule solide mici (cu un diametru de aproximativ 10nm) suspendate intr-un mediu lichid si are atat fluiditatea unui lichid cat si proprietatile magnetice ale unui corp solid. Utilizand electromagneti sincronizati cu ritmul melodiei Hideaway si controlul sistemului audio V7D prin gesturi, ferrofluidul ia forma unor tepi. Ferrofluidul este apoi acoperit de lumini generate de V7D, de asemenea sincronizate cu ritmul melodiei.
Finalul videoclipului prezinta tehnologia Smart High Power Technology a sistemului audio, care creeaza o presiune incredibila a sunetului de 1550w si un bass extrem de puternic. Aceste caracteristici sunt prezentate cu ajutorul unor vopseluri tricolore care danseaza pe ritmul muzicii, chiar pe suprafata boxei.
Sistemul Sony MHC-V7D a fost creat pentru a transforma locuintele in veritabile case pentru petreceri; noul sistem audio High Powered reda muzica cu o fidelitate foarte ridicata si la un volum perfect pentru o atmosfera electrizanta in propria casa.
Informatii despre produs
MHC-V7D – bass puternic si caracteristici perfecte pentru petreceri, intr-un design compact
MHC-V7D dezvolta un bass extrem de puternic, cu o presiune a sunetului de 1550W[2] (RMS 1440W, 105.5dB SPL), datorita tehnologiei Smart High Power, care sporeste presiunea acustica. Tehnologia Clear Audio+™ dezvoltata de Sony permite optimizarea sunetului cu o singura atingere, in timp ce modul Football creeaza o atmosfera de stadion in timpul evenimentelor sportive.
Poti ajusta melodiile preferate cu ajutorul efectelor audio DJ si Sampler si chiar poti adauga vocea ta pe fundalul piesei preferate cu ajutorul input-urilor de microfon pentru Karaoke. Atmosfera poate fi imbunatatita prin jocurile de lumini care se sincronizeaza cu ritmul muzicii.
Tehnologia de control al gesturilor prezenta pe sistemul audio MHC-V7D te ajuta sa devii DJ, oferind control facil atat asupra muzicii, cat si a luminilor de la petrecere.
Poti conecta sistemul audio la smartphone, tableta sau laptop prin iNFC™ sau Bluetooth®. Poti ramane la carma petrecerii controland muzica si sunetul prin intermediul aplicatiei Fiestable, disponibila in Google Play™ si App Store.
Designul compact al MHC-V7D il ajuta pe utilizator sa se bucure de experienta completa a unui DJ, insa daca doresti sa-ti trezesti vecinii o poti face trecand sistemul in Party Chain Mode, care iti va permite sa il conectezi la alte sisteme audio puternice.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.