Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Google - Voice Search in limba romana
1.804 vizite - 0 comentarii
adaugat de mitica
 
  Google Maps
1.427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum lucrezi cu Paint in Windows
1.621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Google updateaza Chrome cu o noua caracteristica, utila
1.500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MYFITNESSPAL-aplicatii gratuite pentru slabit
1.173 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adobe Photoshop CS6 Tutorial pentru incepatori (Part 1)
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Google Ads VS SEO
1.355 vizite - 0 comentarii
adaugat de artvisiona
 
  Unboxing & Review- Samsung Galaxy S8 & S8+
1.427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Descarca gratuit orice harta, pe mobil, in vacanta
1.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dezactivare Pop-up de volum in Google Chrome
801 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Google Now -Aplicatia pentru soferi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.04.2015  Adauga la favorite 1.560 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Google Now se afla la limita dintre o aplicatie invaziva si una extrem de utila. Aceasta aplicatie Google stie in permanenta unde te afli, unde te duci, la ce ora termini progrmaul de munca si chiar informatii private din casuta de e-mail. Totusi, din cand in cand Google adauga si functii care sa nu declanseze paranoia utilizatorilor. De exemplu, cea mai recenta actualizare a serviciului marcheaza pe harta in timp real puncte de interes pe ruta pe care te afli.


zoom in

Primele puncte de interes care sunt marcate automat sunt benzinariile. Google Now va folosi directia in care te deplasezi, cat si viteza pentru a prezice ruta pe care o urmezi. Astfel, va oferi notificari despre locatia benzinariilor apropiate de drumul parcurs. De asemenea, in cazul in care utilizatorul foloseste Google Maps pentru indicatii turn-by-turn, Now va sti unde mergeti si va marca pe harta benzinariile. Se pare ca acest card apare doar atunci cand deplasarea se face intr-un vehicul si nu atunci cand utilizatorul merge pe jos.

Aceasta functie noua se adauga librariei vaste de capabilitati integrata in Google Now, precum cautarea in e-mail-uri pentru facturi, informarea utilizatorului in legatura cu zborurile pe care urmeaza sa le faca, cat si alerte pentru orele de plecare ale mijloacelor de transport in comun pe care utilizatorul le frecventeaza. Google Now exista pe Android cu integrare la nivel de sistem de operare si este integrat in launcher-ul oficial al companiei. Pe iOS, serviciul este disponibl doar prin aplicatia Google.

In ciuda faptului ca serviciul Google Now poate fi foarte util si poate sa ne ajute sa salvam timp pretios, faptul ca acesta si implicit compania Google stie atatea despre utilizatorii sai ridica niste semne de intrebare despre adevaratul scop al aplicatiei. Cum reclamele aduc cel mai mare aport de venituri la bugetul companiei, cu siguranta in viitor toate aceste informatii vor fi folosite pentru a servi reclame targetate intr-un mod mai eficient.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.