Cauta:   

 

 
a
Repeater
1990
 
Melodiile
se deruleaza
automat

 
  Fugazi - Joe Number One / 1990
950 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Fugazi - Merchandise / 1990
839 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Fugazi - Repeater / 1990
1.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Fugazi - Brendan Number One / 1990
724 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Fugazi - Two Beats Off / 1990
1.172 vizite - 2 comentarii
adaugat de sahia
 
  Fugazi - Turnover / 1990
1.063 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Brendan #1 / 1990
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Merchandise / 1990
1.272 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Blueprint / 1990
1.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Sieve-Fisted Find / 1990
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Greed / 1990
999 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Styrofoam / 1990
1.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Reprovisional / 1990
946 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Shut the Door / 1991
706 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Song #1 / 1990
1.090 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Fugazi - Break-In / 1990
914 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
Fugazi
 

 

Fugazi - Waiting Room / 1989 live

 
 
 
 
 
Adaugat de sahia 17.12.2011  Adauga la favorite 854 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Fugazi - Waiting Room / 1989

Daca istoria este un fel de a Fugazi, dosarele lor nu vor fi umbrite de reputatia lor si de metodele de operare. In loc de a fi cunoscut pentru activismul comunitatea lor, de cinci dolari prezinta, de zece dolari CD-uri, rezistenta la prize mainstream, si folclor deradere fictive incadrand stilul lor de viata, ei vor fi in schimb identificat ca stabilirea un bar mare pentru excelenta artistica care este frecvent ca scop pentru dar rareori realizate cu o frecventa mare. In timpul existentei lor, bucata de patru a creat unele dintre cele mai inteligente, revigorant, si fara indoiala muzical post-hardcore rock & roll-ului. Impreuna cu etica lor strident subteran - care au fost mai mult de pragmatism si de modestie decat orice altceva - au castigat un text extrem de loial si numeroase la nivel mondial. Pentru multi, Fugazi insemnat la fel de mult la ele ca la Bob Dylan facut parintii lor. Oarecum mai bine sa se uite la, probabil, si cu siguranta mai accesibile, dar la fel de comandant de atentie si de adoratie. Mai mult decat orice, Fugazi inspirat; acestea au aratat ca arta poate prevala asupra Comertului.

Drummer Brendan Canty, basistul Joe Lally, si chitaristi / vocalisti Ian MacKaye, si Guy Picciotto Fugazi format in 1987. Initial un trio, Picciotto a fost adaugat in gama dupa ce trupa arata primul vii. Inainte de formarea, membrii au avut deja pedigree adanc in scena punk DC. Dischord labelhead MacKaye, care au fost anterior in comporta Teen si Minor Threat, tocmai vin de la Embrace. Pentru mai bine sau mai rau, Embrace, alaturi de Picciotto si rituri mai buna Canty lui de primavara, kick-a inceput emocore sub-gen, care ar conduce la proeminenta zece ani mai tarziu.

Dupa finisare suplimentare lor actioneaza cathartic vii si extinderea lor materiale, primul lor EP (Fugazi) a fost lansat la sfarsitul anului 1988. Mai mult de o prelungire de Rites of Spring lui groase, dinamic, variat-tempo-suflet poarta decat orice altceva, PE featured "Sugestie", care va deveni piesa trupei cel mai bine-cunoscute. Desi cursul de istoria muzicii rock arata ca muzica tare create de barbati furiosi tinde sa fie de un caracter de ruinare, "Sugestii" a fost o anomalie. MacKaye intervenit din punct de vedere feminin, balustrade cu frustrare la modul in care sexul lor este obiectivat. Nu impiedica statutul de piesa ca una dintre cele mai recunoscute bucati de sfarsitul anilor '80 post-hardcore a fost sale ritmuri atragatoare, vag reggae-a influentat si chitara mistuitoare.

In mod similar cu mucegai Marja de Walker PE urmat anul viitor si mai tarziu a fost cuplat cu Fugazi pe CD, 13 piese. Desi sufera de deficiente usor liric (MacKaye si Picciotto Tribuna prea mult), 1990, full-length de debut Repeater este in general considerata ca un clasic. Inasprirea si rafinare trupei dinamica socant de propulsie lockstep (a se vedea "Repeater" si "Styrofoam"), a parasit inca de mai multe critici si fani cateva intrebam daca trupa a devenit un ponei de un truc. Un an mai tarziu, cinicii s-au dovedit gresit Dieta Presiunea de nimic, in mod clar trupei materialul cel mai provocator de pana acum. Bransament in liric si limitarea deget aratator, Dieta Presiunea de asemenea, a variat de la predecesorii sai, cu masuri mai imaginative si calitati mai putin viscerale. Au trecut doi ani pana cand In privind Killtaker, trupa record cele mai abrasively alb-negru. Cu chitara scabous si se intinde pe extinsa de discordanta, unele dintre piese au fost printre cele mai agresive de trupa si unghiulare.

In acest moment, reputatia trupei pentru corectitudinea politica luat un pic din de mana. Cuvantul de gura si turnee a fost furnizarea de mai mult decat oricand noi fani, care au fost bune si rele. Prezinta energetice Fugazi a devenit subiect de legenda, cunoscut pentru nivelul de eliberare emotionala si Picciotto de antichitati salbatice etapa la fel de mult ca trupa anti-moshing pozitia. Odata cu cresterea de popularitate al trupei, locurile au devenit mai mari si comportamentul ignorant multimea a devenit mai greu de controlat. Au fost o multime de ironie in clustere cu pieptul dezgolit de tineri s-au aruncat in jurul valorii de persoane si ranind alte persoane, in timp ce trupa a cantat lor de multe ori violente anti-materiale. MacKaye-ar opri de multe ori banda de la mijlocul melodiei pentru a calma multimea jos, ocazional, oferindu-scandalagii banii inapoi sa paraseasca locul.

Avand in vedere ca trupa nu a facut interviuri cu publicatii importante, unii jurnalisti au fost lasati sa improvizeze si a optat pentru a lua licenta Creative. Moara zvon printre fanii a fost la fel de imaginativ. De fapt, unele concertgoers ar fi fost surprins pentru a vedea trupa trage pana la locuri intr-o furgoneta, care nu vin cu un convoi de camile. Cei care au intervenit cu bandmembers au fost surprinsi sa auda ca ei au trait in case - nu manastiri - cu cuptoare de functionare si ca dietele lor nu au fost strict pe baza de orez. Mai rau inca, trupa a castigat o reputatie pentru a nu avea un simt al umorului. Inregistrarile lor nu dat afara yucks (acestea nu au fost Ween, la urma urmei), dar aceasta a fost probabil cel mai mitul nejustificata a tuturor. Cei care au resurse suficiente pentru a gasi interviuri cu trupa in fanzine mici ar fi putut fi socat sa citeasca ca MacKaye a fost influenta de Ted Nugent fel de mult ca Jimi Hendrix. Acum, ca are un simt al umorului.

Deoarece responsabilitatile tot mai mare de maturitate si de implicari in afara muzicale a crescut, inregistrari Fugazi si excursii devenit mai sporadice. Red Medicina a fost lansat inca doi ani dupa In privind Killtaker, tocare departe unele de abraziune acestuia din urma in favoarea mai gem orientate spre experimente. Este cu siguranta nu a fost un junking en-gros de sunet al trupei devreme, dar mai mult o chestiune de dorinta de a face lucrurile diferit. Ei inca mai suna ca Fugazi, dar ei nu au fost ei insisi pictura intr-un colt, fie. Chiar salbatic Afisari Sfarsitul a venit in 1998, in mijlocul zvonuri a benzii de a fi pus la odihna. Trecandu-se notiunea, turnee mai instabil in sprijinul inregistrare a continuat pe tot parcursul anului. In 1999, film de instrumente si coloana sonora a lovit rafturi. Rezultatul mai multor ani a petrecut lucreaza la un documentar adecvat Fugazi, prieten Jem Cohen asamblat un omagiu adus de lunga durata la Fab Four, inclusiv spectacole live si interviuri. Coloana sonora a prezentat demo-uri, gemuri, si accidentale insemnari camera de decupaj, care fac inca o asculta placuta care sa concentrat pe talentele trupei instrumentale. 2001 a vazut de presa al trupei LP propriu al saselea, Argument, care a fost emis in acelasi timp cu PE Mobila trei song. In afara de Fugazi, atat MacKaye si Picciotto au ajutat alte formatii cu productia. MacKaye a continuat sa functioneze Dischord, si a inceput Lally propriul label, Tolotta. Picciotto, de asemenea, sa aventurat in realizarea de filme.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.