Cauta:   

 

 
a
Sweet Revenge
1973
 
Melodiile
se deruleaza
automat

 
  John Prine - Dear Abby (Old Grey Whistle 1973) Live
1.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  John Prine - Sweet Revenge / 1973
699 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  John Prine - Please Don't Bury Me / 1973
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  John Prine - Christmas In Prison / 1973
707 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  John Prine - Dear Abby / 1973 live
701 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  John Prine - Blue Umbrella / 1973
744 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
Prine
 

 

John Prine - Dear Abby (Old Grey Whistle 1973) LIVE

 
 
 
 
 
Adaugat de matusa 14.10.2011  Adauga la favorite 1.090 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un aclamat de cantareata / compozitoare a caror stiinta de carte, lucru flirtat cu totul, de la folk acustic la rockabilly la drept-inainte tara, John Prine sa nascut 10 octombrie 1946, in Maywood, IL. Crescuti de parintii lor, adanc inradacinate in mediul rural Kentucky, la varsta de 14 ani a inceput Prine a invata sa cante la chitara de la fratele lui mai mare in timpul tratamentului cu inspiratie de la bunicul lui, care au jucat cu Merle Travis. Dupa o mandatului de doi ani in armata americana, Prine a devenit un dispozitiv pe scena de muzica populara Chicago, la sfarsitul anilor '60, imprietenindu-se cu un alt interpret tanar pe nume Steve Goodman.

Compozitiile lui Prine ajuns la urechile lui Kris Kristofferson, care a contribuit la ajutandu-l castiga un contract de inregistrare. In 1971, el a mers la Memphis pentru a inregistra albumul de debut intitulat eponymously, desi nu un succes comercial, piese ca "Sam Stone," povestea dura a unui dependent de droguri veteran din Vietnam, a castigat de omologare critica. Diamante Nici 1972, in Revenge dulci dificil, nici 1973 de s-au descurcat mai bine in topuri, dar munca Prine a castigat renumele mare intre artistii interpreti sau executanti colegilor sai, fratii Everly care fac obiectul sau piesa "Paradise", in timp ce atat Bette Midler si Joan Baez a oferit predari de "Buna ziua acolo. "

Pentru Sense 1975 de comune, Prine a apelat la producatorul Steve Cropper, chitaristul casa extrem de influent pentru eticheta Stax, in timp ce sunetul albumului a socat comunitatea populare, cu dependenta de voce ragusita si recipientele in plina expansiune, ea a servit observati ca Prine nu a fost un artist a carui lucru ar putea fi pigeonholed, si a fost singurul sau LP pentru a ajunge la US Top 100. Steve Goodman a preluat conducerea Orange pentru 1978 de folky invinetita, dar in 1979 lui Pink Cadillac, Prine a luat un alt viraj la stanga si a inregistrat un antrenament rockabilly electric produs la studiourile Sun de catre fondatorul label-ului legendar, Sam Phillips, si fiul sau Knox.

Ca urmare a anilor 1980 Storm Windows, Prine a fost abandonat de Azil Records, si el a raspuns prin formarea de propriul label, Oh Boy Records, cu ajutorul managerului de mult timp Al Bunetta. Presa al label-ului a fost Iubirea lui 1984 fara tinta, si sub amprenta propria sa muzica Prine lui prosperat, astfel cum a 1986 de tara cu aroma de dupa-amiaza german a castigat o nominalizare Grammy la categoria folk contemporan. Dupa 1988 John Prine Live, a lansat din 1991 Grammy-castigatoare Anii Lipseste; co-produs de Howie Epstein a Heartbreakers Tom Petty, albumul prezentate aparitii clientilor de la Bruce Springsteen, Raitt Bonnie, si Petty Tom si s-au dovedit a fi Prine cel mai mare succes comercial pana in prezent, de vanzare cu aproape 250.000 de exemplare. Dupa ce a facut debutul in filmul lui John Mellencamp-1992 in regia in scadere de la Grace, Prine intors in 1995 cu Caini Lost si binecuvantarile mixte, de asemenea, produse de Epstein, care ia adus o nominalizare la Grammy.

In 1998, in timp ce Prine lucra la un album de duete tarii masculin / feminin, a fost diagnosticat cu carcinom cu celule scuamoase, cu cancer care fac pe partea dreapta a gatului sau. Prine suferit o interventie chirurgicala si tratamentul cu radiatii pentru cancer, iar in 1999 a fost destul de bine pentru a completa albumul, care a fost lansat ca, in ciuda noi insine si prezentate contributiile de la Emmylou Harris, Lucinda Williams, Trisha Yearwood, Patty Loveless, Connie Smith, si mai mult . In anul 2000, Prine re-inregistrate 15 de sale cele mai cunoscute cantece (in parte pentru a da glas un antrenament dupa tratamentul lui, dar in primul rand asa Boy Oh, ar detine inregistrari ale sale hit-uri mai devreme), pentru un album numit de suveniruri, au fost emise initial in Germania, dar mai tarziu a lansat in Statele Unite. In 2005, el a lansat Fair & Square, o colectie de piese noi, urmat de un turneu de concerte. Doi ani mai tarziu, alaturi de cantaret si chitarist Wiseman Mac, Prine emise Songs standard pentru Oameni de mediu, o colectie de interpretari doi muzicieni "din 14 folclorice si clasice tara. In Persoana si pe scena, o colectie de spectacole de la diverse turnee de concerte, a aparut in 2010. ~ Jason Ankeny, Rovi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.