Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Captura la dublu (SUA 2013) Sandra Bullock
1.633 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Cursa infernala (SUA 1994) cu Sandra Bullock / 145 HD
1.891 vizite - 0 comentarii
adaugat de mica
 
  Premonitia (SUA 2007) Drama,Mister
1.742 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elixirul dragostei (SUA 1992) cu Sandra Bullock /
9.263 vizite - 0 comentarii
adaugat de cleo
 
  28 de zile (SUA 2000) Comedie Sandra Bullock
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  In timp ce tu dormeai (SUA 1995) Sandra Bullock
1.472 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  In timp ce tu dormeai (SUA 1995) / Comedie
1.778 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Arme si traume (SUA 2000) Drama Sandra Bullock
1.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Proposal (SUA 2009) Comedie Sandra Bullock
2.097 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Totul despre Steve (SUA 2009) Sandra Bullock
1.028 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Minti Distructive (SUA 2002) Cu Sandra Bullock

 
 
 
 
 
Adaugat de alina 09.12.2013  Adauga la favorite 645 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Murder by Numbers (2002)

Nota IMDB: 6.0

Regia:Barbet Schroeder
Cu:Sandra Bullock
Gen film:Drama

Trupul unei tinere femei este descoperit intr-un sant in padurile din micutul oras californian de coasta, San Benito. SANDRA BULLOCK o interpreteaza pe Cassie Mayweather, detectiv experimentat care se ocupa de omucideri, oarecum ciudat in felul lui, care impreuna cu noul ei partener Sam Kennedy (BEN CHAPLIN) este desemnata sa se ocupe de acest caz.

Cei doi detectivi isi fac drum prin hatisul de probe microscopice, care par sa indice un act intamplator de violenta. Insa Cassie are impresia ca aceasta crima reprezinta mai mult decat pare a fi in aparenta. Ceva din acest caz ii aminteste de trecutul ei exact intr-un moment in care i se cere sa apara la o audiere intr-o problema mai veche de politie. Aceste evenimente o forteaza pe Cassie sa-si reviziteze trecutul.

Cassie isi pune tot sufletul in rezolvarea misterului. Ea intentioneaza sa se concentreze pe adunarea si analizarea probelor disponibile si sculpteaza meticulos imaginea unui ucigas pe baza putinelor indicii lasate in urma la locul crimei. Noul ei partener Sam este inteligent si nerabdator. Perseverenta si bunatatea lui completeaza inteligenta ascutita si seriozitatea lui Cassie. El pare a fi fericit sa aiba un asemenea mentor stralucit in Cassie si este dispus sa uite de trecutul ei cu ceilalti colegi din politie.

Probele ii conduc pe cei doi detectivi catre un tanar pe nume Richard Haywood (RYAN GOSLING), a carui unica pereche de cizme (pe care el a raportat-o ca fiind furata din vestiarul sau) parea sa fi fost purtata de ucigas la locul crimei. Richard este foarte cooperant si are un alibi beton. Raspunsurile lui Richard din decursul anchetei o aduc pe Cassie la limita rabdarii. Ea suspecteaza ca ar fi mai mult decat lasa sa se intrevada exteriorul lui lipsit de griji.

Dupa ce l-au intalnit pe Richard, Cassie si Sam incep sa vada probele in doua moduri diferite. Sam continua sa creioneze un tablou compus din toate elementele microscopice lasate de ucigas. Cassie, in mod neasteptat, pare sa se foloseasca de instinctele, presimtirile si fantomele din trecutul ei. Ea arunca toate aceste elemente la un loc intr-o teorie surprinzatoare care spune ca Richard Haywood si prietenul sau secret Justin Pendleton (MICHAEL PITT) s-au intalnit pentru a comite o crima perfecta. Credinta ei in ceasta teorie o separa de Sam si risca sa-i puna in pericol autoritatea in aceasta misiune.

Prietenia dintre Richard si Justin este oarecum ciudata. Cu toate ca ei provin din familii din clasa de mijloc cu o buna situatie, personalitatile lor sunt foarte diferite. Justin este un romantic iubitor de lectura care se autodispretuieste locuind intr-o lume a lui Rimbaud si Nietzche, izolat in inteligenta lui, singur intr-un camin destramat. De cealalta parte, Richard este un tip alunecos, cinic si fermecator, caruia ii place sa-i manipuleze pe altii. El isi foloseste aspectul sau fizic placut si inteligenta pentru a se juca cu sentimentele oamenilor numai pentru a se distra. Este un psiholog innascut la fel ca majoritatea sociopatilor.
Acestia sunt doi baieti ai caror parinti duc vieti separate de cei ale fiilor lor. Baietii sunt legati de parintii lor din punct de vedere material. Ei nu trebuie sa munceasca sau sa aiba responsabilitati. Familiile lor sunt lumi independente de cea a lor, astfel incat ei nu au simtul loialitatii sau al responsabilitatii fata de marea comunitate. Parintii nu sunt decat producatori de lucruri materiale pentru copiii lor si isi urmeaza carierele cu entuziasm, spunandu-si probabil ca o fac pentru fii lor.

Desi Justin, baiatul timid si Richard, baiatul atragator, par diferiti, ei au multe lucruri in comun. Ei s-au intalnit si au format o prietenie secreta. Au transformat o casuta parasita intr-un club unde se intalneau in secret. De-a lungul timpului ei si-au incredintat secrete si fantezii specifice baietilor. In ceea ce este fara indoiala cea mai apropiata relatie pe care a avut-o fiecare din baieti pana acum ei au pus la cale un plan care sa le garanteze loialitatea totala a unui fata de celalalt pentru, a impartasi o experienta pe care putini au cunoscut-o… “hai sa incercam sa comitem crima perfecta!" Poate ca totul a inceput ca o gluma, insa gluma s-a transformat intr-o provocare. Cel putin asta este teoria lui Cassie, o teorie care a luat nastere din trecutul ei si talentul ei innascut de specialist in criminalistica.

Rezolvarea acestei “crime perfecte" o forteaza pe Cassie Mayweather sa infrunte si sa se elibereze de trecutul ei chinuitor pe care l-a ingropat cu mult timp in urma.

***

CASTLE ROCK ENTERTAINMENT prezinta Murder by Numbers (Minti diabolice), un thriller psihologic cu SANDRA BULLOCK in rolul principal (The Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood) si regizat de BARBET SCHROEDER, nominalizat la premiul Oscar (Reversal of Fortune), cu un scenariu de TONY GAYTON (The Salton Sea). Producatori sunt BARBET SCHROEDER, SUSAN HOFFMAN (The Believer) si RICHARD CRYSTAL (But Seriously). SANDRA BULLOCK si JEFFREY STOTT (The American President) sunt producatori executivi.

Alaturi de BULLOCK, distributia ii mai cuprinde pe BEN CHAPLIN care apare in film dupa interpretarea sa apreciata alaturi de NICOLE KIDMAN in Birthday Girl (Nevasta la pachet), RYAN GOSLING (The Believer), MICHAEL PITT (Hedwig and the Angry Inch), debutanta AGNES BRUCKNER (The Glass House) care a fost numita recent ’Star of Tomorow’ de Motion Picture Club, CHRIS PENN (The Funeral) si R.D. CALL (Last Man Standing).

Distributie:

Sandra Bullock Cassie Mayweather
Ryan Gosling Richard Haywood
Agnes Bruckner Lisa Mills
Michael Pitt Justin Pendleton
Ben Chaplin Sam Kennedy
Chris Penn Ray
Tom Verica Asst. D.A. Al Swanson
R.D. Call R.D. Call Captain Rod Cody
Nick Offerman Parole Board Marshall
Adilah Barnes Lab Technician
Sharon Madden Nurse
Jim Jansen Avocat
Dennis Cockrum Criminalist #1 at Ray's House
Neal Matarazzo Male Officer in Flashback


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.