Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Glen Campbell - Londra 1984 / Concert 27 minute
321 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  T. Rex - Wembley 1972 / Concert 61 minute
1.143 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Dire Straits - Wembley 1985 / Concert 79 minute
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Tina Turner - Wembley 2000 / Concert 121 minute HD
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de misu
 
  Oasis - Londra 2008 / Concert 43 minute HD
1.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Blondie - New Jersey 1979 / Concert 61 minute
646 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Joni Mitchell - Londra 1983 / Concert 29 min
1.513 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Tina Turner - Wembley 2000 / Concert 61 minute
1.438 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  The Lumineers - New Orleans 2012 / Concert 29 minute
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Duran Duran - New York 1982 / Concert 43 minute
1.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Concerte
 

 

Spice Girls - Full Wembley Concert

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.11.2013  Adauga la favorite 623 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
La data de 8 iulie 1996 Spice Girls a lansat primul single, intitulat Wannabe in Regatul Unit. In saptamanile anterioare lansarii single-ului, s-a filmat si videoclipul acestuia, regizat de Johan Camitz si filmat in aprilie la St Pancras Chambers din Londra. Clipul single-ului a fost difuzat masiv de canalele TV de muzica. In iulie 1996 fetele au acordat primul interviu din cariera lor, redactorului unui ziar profilat pe industria muzicala - Music Week numit Paul Gorman. Interviul a avut loc la sediul Virgin Records Londra. Redactorul a precizat ca formatia era pe cale sa creeze o schimbare in clasamentele britanice de muzica pop, si posibil si in clasamentele de alte genuri muzicale. In articolul lui, redactorul a scris despre formatie urmatoarele: „Tocmai cand baietii credeau ca dominau muzica pop, o formatie numai de fete, a aparut cu destul curaj sa concureze cu acestia". Piesa a intrat in topul britanic pe locul 3 iar in a doua saptamana s-a clasat pe primul loc si a stat pe aceasta pozitie timp de sapte saptamani. Piesa s-a dovedit a fi un hit mondial clasandu-se pe prima pozitie in 31 de tari. Wannabe nu numai ca a devenit cel mai bine vandut single de debut al tuturor timpurilor al unei formatii de fete. Single-ul a fost de asemenea un bun ajutor in prezentarea fetelor pe dificila piata muzicala din Statele Unite, debutand pe locul 11. In acea vreme, acesta fusese cel mai mare debut al unui artist britanic (sau ne-american) in Statele Unite, doborand recordul detinut de Beatles cu piesa I Want to Hold Your Hand. Single-ul Wannabe a ajuns pe locul 1 patru saptamani mai tarziu in Billboard Hot 100.

In noiembrie 1996 Spice Girls au lansat primul lor album intitulat Spice in Europa. Succesul albumului a fost neasteptat de mare, iar interesul pentru formatie fiind comparat cu cel pentru trupa Beatles.
In numai sapte saptamani albumul Spice a fost comercializat in peste 1,8 milioane de exemplare in Regatul Unit facand astfel din Spice Girls, formatia cu cele mai rapide vanzari de dupa era Beatles. In total, albumul a fost vandut in Regatul Unit in 3 milioane de exemplareclasandu-se pe primul loc in topul albumelor din Marea Britanie timp de 15 saptamani. In Europa, Spice adevenit cel mai bine vandut album din 1997 primind astfel 8 discuri de platina din partea IFPI pentru vanzarile celor 8 milioane de exemplareDe asemenea albumul a primit si in Statele Unite 7 discuri de platina din partea RIAA[ avand un total de 23 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume, Spice a devenit astfel cel mai bine vandut album al unei formatie de fete din toate timpurile.

Dupa un val de mediatizare, trupa a lansat single-urile Say You'll Be There si 2 Become 1 in octombrie si decembrie respectiv. Cele doua piese au continuat vanzarile remarcabile ale fetelor, atingand locul 1 in mai multe topuri internationale. Aceste single-uri au intarit ideea ca Spice Girls este cea mai de succes trupa pop din lume.

Ultimul single lansat pe albumul Spice a fost o piesa-dubla, pe prima parte a casetei audio fiind Mama iar pe cea de-a doua Who Do You Think You Are, care de asemenea au aparut pe prima pozitie in clasamente. La premiile BRIT din 1997 Spice Girls au interpretat piesa Who Do You Think You Are in deschidere cu Geri Haliwell imbracata cu o rochie cu steagul Regatului Unit, facand ca aceasta tinuta sa fie una dintre cele mai cunoscute din istoria pop


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.