Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tigla metalica
1.462 vizite - 0 comentarii
adaugat de preturitiglametalica
 
  Altoire prun pe corcodus.
1.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 solutii sa uzi florile cand pleci in concediu
599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stirul salbatic (Amaranthus retroflexus)
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cultivi patrunjelul
39 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tufanelele, florile toamnei
971 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se planteaza bulbii de anemone
368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Flori de piatra (portulaca) – plantare si ingrijire.
198 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Altoire in trunchi batran primavara.
495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM PREGATIM LEANDRU PENTRU IARNA!
225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Playa del Carmen

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.07.2013  Adauga la favorite 1.436 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Playa del Carmen este un oras cosmopolitan pe Marea Caraibelor, la 56 km sud de Cancun, in inima Rivierei Maya. Orasul este destul de mic pentru a va putea deplasa pe jos oriunde doriti. Locatia orasului si atractiile din imprejurimi fac din Playa del Carmen o destinatie ideala de vacanta in Caraibe.

Locurile de cazare variaza de la hosteluri pentru tineret pana la hoteluri de lux. Puteti alege dintre peste o suta de hoteluri din Playa del Carmen, toate aflandu-se la distanta mica fata de plaja.

Daca vreti sa luati masa in oras aveti la dispozitie de la tonetele ambulante care vand taco pana la restaurantele stilate de pe strada 5th Avenue. Va puteti bucura de bucataria locala sau de cea internationala – franceza, argentiniana, italiana si tailandeza. Entru felurile de mancare locala aventurati-va pe Bulevardul Juarez sau 10th Avenue.

O zi obisnuita in Playa, asa cum ii spun localnicii, consta in a va relaxa sub umbrelele de pe plajele uimitoare ale Rivierei Maya, sorbind o „margarita". Marea albastra are temperatura perfecta pentru inot, in timp ce briza marii va racoreste daca este prea cald. Barurile si restaurantele sunt de-a lungul plajelor din Playa del Carmen si reprezinta locul perfect in care puteti lua masa intimp ce va jucati cu picioarele goale in nisipul alb.

In timpul dupa-amiezei puteti frunzari magazinele de-a lungul 5th Avenue. Bancile, farmaciile, magazinele foto, magazinele cu bauturi si supermagazinele se afla in centru sau in apropiere.

Dupa ce luati cina intr-un restaurant cu acoperisul din frunze de palmier, aveti la dispozitie mai multe baruri pe plaja si in oras, in care va puteti relaxa cu o bere rece in timp ce asistati la un spectacol de muzica live. Puteti asculta rock, reggae, folk, mariachi si formatii mexicane in tot orasul si puteti dansa pe ritmuri de salsa cantata live la Mambo Cafe.

Playa are locatia perfecta pentru excursii de o zi spre ruinele Mayase, scufundari, inot intr-o grota subterana sau explorarea insulei Isla Mujeres.

Datorita sistemului de mijloace de transport in comun puteti explora cu usurinta Riviera Maya de la Playa del Carmen. Luati un autobuz spre ruinele de la Tulum, Coba sau Chichen Itza, spre lagunele de la Xcaret si Xel Ha, sau luati feribotul spre Cozumel, pentru a va scufunda in faimosul recif. La fiecare 15min pleaca un autobuz din Playa del Carmen spre centrul Cancunului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.