Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Setenil de las Bodegas,-=Spania
406 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Huelva-Spania
1.300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mojacar-Spania
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Arhiepiscopului-Narbonne-Franta
207 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FRIAS, BURGOS-Spania
644 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Margalef, Spania
937 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alava-Spania
1.349 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuenca-Spania
1.061 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CANTAVIEJA, TEREUL-Spania
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lierganes-Spania
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Cadiz-Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.05.2013  Adauga la favorite 683 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cadiz este un oras situat pe Costa de la Luz, intalnind Atlanticul, intr-o regiune bogata in peisaje spectaculoase, plaje intinse cu nisip fin, auriu si localitati rurale incantatoare, majoritatea construite pe dealuri, precum Arcos de La Frontera sau Grazalema.

Portul andaluzian Cadiz este situat in jurul unei stanci de calcar ivita in mare, la capatul unui promontoriu de 9 km lungime, ce inainteaza in Golful Cadiz si este legat de partea continentala printr-un pod - Puente de Peaje. Orasul Cadiz este protejat de valurile violente cu ajutorul unor ziduri inalte de pana la 15 m.

Caracteristic pentru Cadiz sunt casele albe cu acoperisul terasat si faimoasele turnuri de veghe - miradores, precum si parcurile cu palmieri. Farmecul special al orasului i-a adus renumele de Platoul de argint - Taza de plata. Peste tot putem vedea influentele civilizatiilor si culturilor ce au trecut prin acest port. Stradutele inguste si pietruite din centrul istoric, ce dau in piatete micute amintesc de orasele vechi din nordul Africii. Din pacate, multi vizitatori omit valoarea istorica a orasului Cadiz si se grabesc spre plajele frumoase, sau sunt atrasi de faimosul si extravagantul Carnaval, ce are loc in luna februarie.

Cadiz este unul dintre cele mai vechi orase din Spania, fiind intemeiat de fenicieni cu 3.000 de ani in urma, o asezare linistita si cu un farmec deosebit, datorat in buna parte casutelor albe si vegetatiei tropicale. Artefactele istorice pot fi intalnite peste tot in orasul vechi si in Muzeul de Arheologie din Plaza de Mina. Cadiz este portul din care Cristofor Columb a pornit in cel de-al doilea si al patrulea voiaj.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.