Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  David si Goliat (SUA 2015) Istoric,Biblic
962 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lacul rechinilor (SUA 2015)Thriller
3.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biletul de Craciun (SUA 2015) Drama
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mi-am ucis BFF-ul (SUA 2015) Drama
665 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O femeie intretinuta (SUA 2015) Drama
1.936 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calul de lupta (SUA _India 2011) Drama,Razboi
4.648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventura de o noapte (SUA 2015) Comedie
1.694 vizite - 0 comentarii
adaugat de alin
 
  Casa, dulce infern (SUA 2015) Comedie
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  THE WALK - Official Trailer [HD] - Oct 2015
1.295 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Din toata inima (SUA 2015) Romantic
2.998 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Tanar si nelinistit (SUA 2015)

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.05.2013  Adauga la favorite 2.789 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Tanar si nelinistit (en:The Young and the Restless ) este un serial TV american difuzat pe canalul TV american CBS din data de 26 martie 1973 si pana in prezent. Initial a prezentat familiile Brooks si Foster, precum si antiteza bogat-sarac sub forma careia au fost expuse. Serialul a ramas cunoscut pentru schimbarea colosala de la inceputul anilor 1980, cand actiunea s-a mutat asupra rivalitatii dintre familiile si companiile detinute de John Abbott si Victor Newman.
Cand „Tanar si nelinistit" a inceput sa fie difuzat, actiunea se petrecea in jurul a doua familii: bogatasii Brooks si saracii Foster. Patriarhul familiei Brooks, publicistul Stuart Brooks, apartinea inaltei societati,in timp ce Liz Foster abia putea sa faca fata facturilor si datoriilor.
Creatorul serialului, William Bell, a fost nevoit sa elimine toata distributia, mai putin pe Jeanne Cooper(Katherine Chancellor) si Jess Walton(Jill Fenmore). Aceasta schimbare a fost determinata de contractele restrictive incheiate cu actorii initiali, ostili maririi duratei de difuzare de la 30 de minute la o ora intreaga. Astfel, Bell a mutat conflictul Brooks-Foster, intre familiile lui Victor Newman, John Abbott si Paul Williams.
Victor Newman a fost adus de Katherine Chancellor in Genoa City pentru niste afaceri, dar mai apoi a intalnit-o pe Nicole "Nikki" Reed. Victor si Nikki s-au iubit inca de cand s-au intalnit.Victor a divortat de Julia, actuala lui sotie, casatorindu-se cu Nikki, si avand doi copii: Victoria Newman si Nicholas Newman. Victor a avut un accident de masina peste cativa ani, fiind salvat de o femeie, pe nume Hope Adams. Cu ea a avut un copil , Victor Newman Jr.,uitand de Nikki si ceilalti copii.
John Abbot a avut doi copii cu Dina Mergeron, si anume pe John "Jack" Abbott Jr. si Tracy Abbott. Dina a mai avut un copil, Ashley Abbott, despre care nu se stia ca nu este a lui John. John s-a casatorit cu Jill Fenmore, si a avut un copil cu ea, William "Billy" Abbott.
Conflictul dintre Jill Fenmore si Katherine Chancellor este cea mai notabila si lunga rivalitate din istoria serialelor de televiziune americane.
Jill Foster era o manichiurista observata de Katherine Chancellor, o femeie de patruzeci de ani a carui mariaj este nefericit. Angajata ca dama de companie, Jill ajunge amanta lui Phillip Chancellor II, sotul lui Katherine.
Foarte turmentata, Kay semneaza actele de divort, pentru ca la intoarcerea din strainatate a lui Phillip sa-i spuna ca nu poate trai fara el. Katherine conducea masina in care se afla si Phillip, producand accidentul care celui din urma i-a adus moartea.
Pe patul de moarte, acesta s-a casatorit cu Jill, care era insarcinata cu copilul lui. Dupa cateva luni, Jill naste un baietel pe care nu l-a putut numi Chancellor fiindca Katherine a contestat divortul ei de Phillip si, implicit, legalitatea mariajului dintre Jill Foster si raposatul: Kay era beata cand a semnat actele.
Katherine a obtinut custodia lui Phillip Foster, caruia i-a restaurat drepturile, sub numele de Phillip Chancellor III. Dupa cativa ani, adolescentul Phillip se impotriveste atat lui Katherine si Jill, dupa ce Nina, sotia sa, ii naste un copil. Phillip Chancellor III isi insceneaza moartea intr-un accident de masina, lasandu-le pe Jill, Kay si Nina fara glas. Nina paraseste orasul peste un deceniu de tentative nereusite de recasatorie, in 2001, iar rivalitatea dintre Jill si Kay ia amploare.
In 2003, Charlotte Ramsey ii spune lui Katherine ca ea este mama lui Jill. Elizabeth Foster moare in 2010, dezvaluindu-i lui Snapper, fratele vitreg al lui Jill, ca aceasta este fiica lui Neil Fenmore, tatal lui Lauren Fenmore. Jill a aflat la sfarsitul anului 2008, cand a efectuat un test ADN, ca nu este fiica lui Katherine Chancellor, insa acestea raman prietene, dupa ani intregi de rivalitate. In 2009, la intoarcerea Ninei, Jill afla ca nu Cane Ashby, presupusul fiu pe care Katherine l-a inlocuit cu „Phillip" care a murit in accident acum mai bine de doua decenii, ci chiar un-foarte-viu Phillip Chancellor III este fiul ei. Testul ADN dovedeste acest lucru.
In 2009, partenerul de afaceri al lui Katherine, Tucker McCall (cel care a preluat Chancellor Industries in secret) dezvaluie ca Kay nu a avut o fiica, pe Jill, ci un fiu, pe el. McCall s-a razbunat pe Kay dupa ani in care a planuit acest pas. Dupa ce Kay a pierdut orice speranta ca va mai controla vreodata Chancellor Industries, fie prin defaimarea lui Tucker (realizata de Jill) sau preluarea agresiva a lui Victor, McCall ii returneaza 50% din actiuni, iar mai apoi inca 1%, pentru a-i reda mamei lui controlul gigantului industrial.
VIctor Newman Sr. si John „Jack" Abbott Jr. au fost permanent intr-un conflict, ambii incercand sa preia compania celuilalt prin metode mai mult sau mai putin morale. Victor si sora lui Jack s-au casatorit de doua ori, in anii 1990-1993 si 2009-2010, in anii 2000 fiind nascuta fiica lor, Abigail Carton Newman. Brad Carlton a avut un rol major in desfasurarea conflictului dintre acestia.
In 2009, Victor ii plateste o operatie estetica misterioasei Mary Jane Benson, pentru a se infiltra in viata lui Jack, in vederea facilitarii preluarii Jabot de catre Newman. La sfarsitul anului 2009, Mary Jane Benson se dezvaluie a fi Patty Williams, prima sotie a lui Jack si sora lui Paul Williams. Aceasta il impusca pe Victor in inima, iar pe Collen Carlton o fugareste pana la lacul unde, ironic, a murit inghetat atal ei, Brad Carlton, cu o saptamana in urma. Collen intra in moarte cerebrala, iar Traci Abbott Connolly accepta ca Victor sa primeasca inima acesteia. Ashley o aude pe Nikki cand ii spune lui Victor ca il iubeste, si cere un divort.
Dr. Emily Peterson, psihiatrul Patriciei „Patty" Williams este posesoarea „de drept" a noii imagini a Patriciei. Emily se marita cu Jack si aranjeaza vizita Dianei Jenkins si a copilului acesteia cu Jack in primavara lui 2010. „Emily" este defapt Patty care a inchis-o pe adevarata Emily sanatoriu.
Fiul lui Victor cu Hope Williams, Adam Wilson Newman este vinovat de moartea unui barbat dar arunca vina pe o Patricia Williams instabila mental, care accepta vina in viata reala, dar scrie in jurnal adevarul. Adam rupe foaia din jurnal si o trimite pe Patty sa devina calugarita si sa nu se mai intoarca in Genoa City. Emily Peterson cea adevarata accepta sa ajute la gasirea Patriciei, impotriva vointei lui Jack, noul ei sot.
Victor o cere in casatorie pe Nikki inca o data, in iunie 2010. Nikki accepta, insa Maggie McClaine, o barmanita pe care a intalnit-o in timp ce il cauta pe Adam, se aliaza cu Deacon Sharpe pentru a-i desparti pe fostii soti Newman. Victor o gaseste pe Nikki in pat cu Deacon, iar Maggie il convinge sa plece. Aceasta il drogheaza si se marita cu el. Sotul lui Katherine, Murphy, isi da seama ca Maggie este fosta lui nora si o escroaca, iar Victor anuleaza casatoria si o da pe McClaine pe mana politiei. Ea planuia sa il omoare si sa mosteneasca toata averea.
Intre timp, Diane Jenkins se intoarce in oras sub pretextul ca vrea ca fiul ei sa petreaca mai mult timp cu tatal lui - Jack Abbott. Victor se impaca cu Nikki si petrec o noapte impreuna, insa a doua zi se insoara cu Diane. Ulterior, Victor divorteaza de Diane, iar aceasta se aliaza cu Adam pentru a-si inscena propria moarte si a da vina pe Victor. Diane isi da seama ca nu se poate increde in Adam si ii cere ajutorul lui Jack, insa acesta o refuza. Ea incearca sa il seduca, iar o persoana misterioasa o priveste din afara casei in timp ce ii facea avansuri lui Jack.
Diane trimite cate un SMS lui Victor, Jack, Nick, Victoria, Adam, Phyllis, Ashley, Abby si Tucker dupa ce a trimis unui tabloid poze cu Victor si Nikki in pat, cu titlul: „Nikki Newman: Fosta stripteuza, prostituata intotdeauna". Ea ii provoaca pe acestia sa vina in parc la miezul noptii pentru a o intalni. Phyllis si Ashley vin, pe rand, si o agreseaza pe Diane verbal si fizic, Tucker si Nick o ameninta cu moartea, Abby ii cere cheia de la seiful in care a ascuns inregistrarea in care aceasta recunoaste ca a vrut sa il omoare pe Tucker, iar Victor afla de la ea planul lui Adam. Victor ii spune ca o crede, isi ia ceasul ascuns de Adam sub un bolovan si ii spune lui Diane ca nu o va ajuta nici intr-un milion de ani, iar Victoria isi face si ea aparitia doar pentru a vedea cum Victor o loveste pe Diane cu bolovanul.
A doua zi, Murphy pleaca la pescuit si gaseste cadavrul lui Diane in apa raului din parc. Ronan Malloy, fiul disparut al Ninei Webster Chancellor se intoarce in oras pentru a investiga crima.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.