Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sierra Bermeja de Estepona & Marbella-Turism
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Skala-Kefalonia
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Rodnei
963 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terasa acoperita cu pergola la Hotel Balada. Sun Leader
489 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Cheile Banitei-jud.Hunedoara
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Canioanele de gheata din Groenlanda
1.034 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pestera Diros, Areoppoli, Grecia
1.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  York-Anglia
1.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Incredibilul Lac Louise
699 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anacapri - Piccola Grande Italia
1.030 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Coggeshall

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.01.2013  Adauga la favorite 736 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Coggeshall este un oras remarcabil, cu aproape 300 de cladiri medievale, din regiunea Essex, intre Colchester si Braintree pe drumul roman din Strada Stane (apeductele de drenare sunt inca vizibile in pivnita Capelei Inn din ziua de astazi), intersectat cu raul Blackwater.

Multe companii locale, cum ar fi White Hart Hotel si Chapel Inn exista de sute de ani. In fiecare saptamana, in oras, se organizeaza o piata pe Market Hill, eveniment ce dateaza din anul 1256, cand Henry al III-lea a acceptat o carta in acest sens. Coggeshall a castigat premiul "Cel mai bine pastrat sat din Essex", din categoria sa, in 1998 si intre 2001-2003. Mai exact, a fost numit "Satul anului 2003 din tinutul Angliei de Est".

Intelesul numelui "Coggeshall" este mult dezbatut. Diferite pronuntii si grafii au fost folosite de-a lungul istoriei sale si exista multe teorii cu privire la originea numelui sau. Cea mai veche mentiune a numelui este intr-o subventie din 1040, in care acesta este numit Coggashael. Alte denumiri ale sale sunt si Cogshall, Coxal si Gogshall. Beaumont a reunit mai multe teorii, in cartea sa din 1890 - "O istorie din Coggeshall, in Essex".

Dupa Beaumont, Gelling Margaret a asociat numele cu peisajul in care orasul este situat, crezand ca sintagma "hall" vine de la termenul anglo-saxon "healh", ceea ce inseamna un colt sau gol, facand astfel numele ca "coltul Cogg-ului". De asemenea, Coggeshall a fost numit Sunnydon, foloit in 1224 ca un alias pentru oras.

Orasul dateaza, cel mai probabil, de pe vremea unei asezari timpurii saxone. Exista dovezi ale unei vile romane inca dinaintea orasului. Monede romane datand din anul 31 i.Hr. si pana in 395 d. Hr. au fost gasite in zona, iar Coggeshall a fost considerat locul unei statii romane, mentionate in lucrarea "Itinerariile lui Antoninus".


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.