Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Brad de Craciun
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei pentru pomul de Craciun
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne pregatim pentru cina de Craciun
1.604 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei frumoase de pom de Craciun
497 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Globuri de polistiren pentru Craciun
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coronita pentru Craciun
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SE FAC CORONA DE CRACIUN CU CUTIE DE PIZZA
212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni pentru masa de Craciun
855 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni pentru masa de Craciun
191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 IDEI PENTRU CRACIUN
691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Un Craciun sigur pentru copii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.12.2012  Adauga la favorite 1.031 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Craciunul este dedicat tuturor celor care se entuziasmeaza si se inspira de magia minunata a sarbatorilor. Pentru copii, este un moment emotionant, precum si pentru cei mari care devin din nou copii.

Cu toate acestea, celebrarea Craciunului poate fi plina de pericole ascunse pentru copiii mici, animalele de companie, dar si pentru casa, in general.

Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa-i protejati pe cei mici si pentru a le oferi conditii de siguranta in timpul sarbatorilor de Craciun:
1. Nu este o idee buna sa stea acadelele, popcornul, bomboanele sau orice alt ornament comestibil in pomul de Craciun daca aveti copii mici, deoarece acestia ar putea crede ca toate ornamentele din brad sunt comestibile.
2.Asigurati-va ca toate ornamentele casabile sunt in brad impreuna cu piesele de mici dimensiuni detasabile si sunt agatate pe ramurile mai mari ale copacului doar la indemana adultilor, dar nu si a copiilor mici sau a animalelor de companie.
3.Nu lasatii copiii singuri in camera unde este bradul. Ar putea profita de neatentia si lipsa de supraveghere a unui adult prin a se urca in brad atrasi de globurile sclipitoare sau de luminitele instalatiei electrice. Nu va bazati pe ideea ca sunt mici si nu ajung sau nu stiu. Curiozitatea si imaginatia ar putea compensa cu brio inaltimea sau varsta lor.
4.Selectati jucarii pentru a se potrivi varstei, abilitatilor, competentelor si nivelului de interes al copilului caruia ii sunt destinate. Jucariile prea avansate pot prezenta riscuri de siguranta pentru copiii mai mici.
5.Cititi instructiunile cu atentie inainte de a cumpara o jucarie pentru copilul dumneavoastra sau inainte de a-i permite sa se joace cu una care a fost primita cadou.
6.Pentru a preveni arsuri si socuri electrice, nu dati copiilor mici (sub varsta de zece ani) o jucarie care trebuie sa fie conectata la o priza electrica. In schimb, cumparati jucarii care sunt cu baterii.
7.Fiti extrem de atenti atunci cand dati copiilor jucarii de mici dimensiuni si cu piese detasabile. Copiii au o curiozitate de a gusta si pun totul in gura lor, iar copiii sub varsta de trei ani se pot sufoca cu usurinta cu piese de mici dimensiuni cuprinse in jucarii sau jocuri. De fapt, reglementarile guvernamentale precizeaza ca jucariile pentru copii sub trei ani nu pot avea parti prea mici.
8.Copiii sub varsta de 8 ani se pot sufoca umfland baloane rupte sau care se pot sparge. Scoateti sforile, snururile si panglicile de la ambalate, cadouri si jucarii inainte de a le da copiilor mici. Ele ar putea fi un pericol de strangulare pentru copii.
9.Atunci cand cumparati jucarii pentru copiii cu alergii trebuie sa fiti foarte atenti la alegerea lor.
10.Evitati jucarile in forma de animale cu blana naturala, deoarece blana este mai predispusa la praf si mucegai. Jucariile de plus care au umplutura din poliester sunt mult mai usor de spalat si uscat.Evitati jucariile cu latex, inclusiv baloane. Reactiile alergice la latex pot fi extrem de grave.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.