Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.499 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.499 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.794 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tim Allen
1.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Salma Hayek / interviu 2013
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Matt Damon / 40 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 02.10.2012  Adauga la favorite 1.101 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Matt Damon / 40 minute



Matt Damon (n. 8 octombrie 1970) este un actor american, scenarist, care a devenit cunoscut pentru rolul din filmul Good Will Hunting din 1997, al carui scenariu a fost scris impreuna cu prietenul sau Ben Affleck. Pentru aceasta colaborare cei doi au castigat Oscarul pentru Cel mai bun scenariu original si premiul Globul de Aur. Tot pentru rolul din acest film, Damon a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor. Dupa acest rol au urmat altele avand acelasi succes. Este vorba de Saving Private Ryan (1998), trilogia Ocean, seria Bourne, Syriana (2005), The Good Shepherd (2006) sau The Departed (2006). Si pentru rolul din Invictus (2009) a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor in rol principal. Este unul dintre cei mai buni 40 de actori din toate timpurile, iar in anul 2007 a primit o stea pe faimosul Walk of Fame de la Hollywood. Revista People l-a numit chiar cel mai sexy barbat din toate timpurile.

Este implicat in mai multe campanii caritabile, impreuna cu Fundatia H2O Africa sau Water.org. S-a nascut in Cambridge, Massachusetts, fiul lui Kent Telfer Damon si Nancy Carlsson-Paige. Este var indepartat al fratilor Affleck, Ben si Casey Affleck. Are un frate, Kyle, un sculptor recunoscut. Inca de mic, s-a mutat impreuna cu familia sa la Newton, dar dupa divortul parintilor sai s-au mutat inapoi cu mama lui la Cambridge, unde au trait intr-o casa la comun cu alte sase familii.

A locuit aproape de Ben Affleck si de istoricul Howard Zinn cu care a colaborat la mai multe filme. Si-a facut studiile la Cambridge Rindge si Scoala Latina. A fost un elev ascultator si disciplinat, dar a avut intotdeauna complexul inaltimii, fiind foarte scund. Damon insusi si-a descris perioada adolescentei ca pe una singuratica, in care ar fi vrut sa simta ca apartine cuiva sau unui loc, dar, din pacate, nu a avut acest sentiment.

A facut teatru in liceu si era foarte apreciat de catre profesorul sau, Gerry Speca, chiar daca mereu a crezut ca rolurile cele mai importante le juca Ben Affleck.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.