Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Rage Against the Machine - Born of a Broken Man / 2003
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de ana1
 
  Rage Against the Machine - Sleep Now in the Fire / 2010
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de ana1
 
  Marilyn Manson - The Mephistopheles Of Los Angeles 2015
730 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
02:07
  Andy Grammer - Biggest Man In Los Angeles / 2011
1.704 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Little Psy - Gangnam Style-Los Angeles Korean Festival
632 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Razorlight - Los Angeles Waltz / 2006
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Benjamin Biolay ‎– Los Angeles / 2001
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Julien Dore ‎– Los Angeles / 2008
637 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Mana - Cuando los Angeles Lloran / 2001
990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Mana - Cuando los Angeles Lloran / 2001
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Muzica noua
 

 

Rage Against The Machine - Los Angeles 2000 | 32 min.HD

 
 
 
 
 
Adaugat de ana1 29.08.2012  Adauga la favorite 612 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Rage Against The Machine - Los Angeles 2000 | 32 min.HD

Traducere google

Rage Against The Machine (RATM) a jucat un concert gratuit in semn de protest a sistemului bipartid. Trupa a fost jucat in considerare un concert de protest acolo din aprilie, care year.In luni a condus la conventie, canal de cablu MTV a inceput planificarea unui concert mare, fara sa aiba loc in centrul orasului Los Angeles, ca o parte a acesteia "Alegeti sau Pierde "Campania vizeaza obtinerea tinerilor la vot. MTV a decis ca populara RATM grup de rock ar fi ideala selectie trupa. Cu toate acestea, RATM lui mesaj agresiv politic combinat cu titlul de cel mai recent album, Batalia de la Los Angeles, a provocat ingrijorari serioase din partea liderilor oras LA. Cererile MTV pentru concertul de asteptare au fost negate de oras si in cele din urma a renuntat la canalul incercarile sale de a planifica o. Dupa incercari au esuat MTV, un numar de grupuri de protest a fost de acord sa-si dea un alocatii de ora de timp pe scena in Zona Protest. RATM a fost oferit sloturi prime time coincide cu difuzor de selectie in noaptea de deschidere a conventiei, atunci presedintele Bill Clinton.

Desi au fost la inceput impuse de orasul Los Angeles, pentru a efectua intr-un loc mic, la o distanta considerabila, mai devreme in luna august o Statele Unite District Court judecator a decis ca cererea City a fost prea restrictiva si orasul, ulterior, a permis proteste si concert la va avea loc la un site vizavi de DNC. Raspunsul politiei a fost de a spori masurile de securitate, care au inclus un gard 12 "si patrulare de un minim de 2.000 de ofiteri poarta echipament de revolta, precum si cai suplimentare, motociclete, masini echipa si elicoptere de politie. Un purtator de cuvant politia a declarat ca au fost "extrem de ingrijorat din cauza motive de securitate".

In timpul concertului, cantareata RATM Zach de la Rocha a spus multimii, "frati si surori, democratia noastra a fost deturnat," si mai tarziu, de asemenea, a strigat "avem dreptul de a se opune acestor nenorocitilor!" Dupa spectacol, un grup mic de participanti adunat la punctul in zona cea mai apropiata de protest DNC, cu care se confrunta ofiterii de politie. Rapoarte de activitate ce s-au angajat in varia in functie, rapoartele cele mai extreme fiind de aruncarea sticlelor de sticla, beton si apa pline cu "agenti nocivi," pulverizare amoniac cu privire la politie si slingshotting pietre si bile de otel. Cu toate acestea, rapoartele mai blande, de asemenea, a aparut, o mentionand doar "pietre se clatina." Politia a declarat la scurt timp dupa culegerea o adunare ilegala, opriti alimentarea cu energie electrica, intreruperea trupa Ozomatli performante, si a informat ca protestatarii le-au avut 15 minute pentru a dispersa privind durerea de arestare. Unele dintre protestatari au ramas, cu toate acestea, inclusiv doi tineri care au urcat gard si au fluturat steaguri negre, care au fost ulterior impuscati in fata cu spray cu piper. Politia apoi dispersat cu forta multimii, folosind gaze lacrimogene, spray cu piper si gloante de cauciuc. Cel putin sase persoane au fost arestate in incident.

Politia confruntat cu critici severe si larga pentru reactia lor, cu un American Civil Liberties purtatorul de cuvant al Uniunii spunand ca a fost "nimic mai putin decat o revolta de politie orchestrata." Mai multor martori primare raportat actiuni violente si abuzuri inutil de politie, inclusiv ardere pe reporteri, avocati si oameni ascultarea de comenzi de politie. Protestatarii s-au prins intre fronturi de politie, iar unii au fost batuti de politie in timp ce incerca sa asculte de comenzi. La un moment dat, patru tineri au fost in mod repetat batut de politie in timp ce montate prins de un perete. Politia a raspuns ca raspunsul lor a fost "remarcabil" si "in mod clar disciplinata."

Picior de protest si violenta care a urmat, impreuna cu un raport de stiri MTV privind incidentul, a fost inclus in direct, la Auditorium Grand Olympic


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.