Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.5
1.710 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part. 3
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part. 6
1.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Sotia mea preferata (SUA 1962) cu Marilyn Monroe 37 min
1.709 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Love Nest (SUA 1951) Comedie Marilyn Monroe / 81 min
2.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Marilyn Monroe :Zeita muritoare (1994) Biografic 90 min
1.886 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  9/9/.Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.9
899 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Marilyn Monroe - As Young As You Feel (1951) 76 min
1.463 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Domnii prefera blondele (1953) Marilyn Monroe / 71 min
880 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ultimele zile (SUA 2005) / Drama,Muzical / 89 min
526 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.2

 
 
 
 
 
Adaugat de Alexandra 20.07.2012  Adauga la favorite 1.375 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
2/9..Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.2


Viata secreta a lui Marilyn Monroe - dezvaluiri socante despre moartea divei de la Hollywood


Frank Sinatra a dat-o afara pe Marilyn Monroe din resedinta lui de vacanta Cal-Neva Lodge, cu doua saptamani inainte ca aceasta sa moara, potrivit lui J. Randy Taraborrelli, autorul unei serii de interviuri realizate cu persoane apropiate divei, relateaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

In aceasta carte, ce contine o serie de interviuri cu mai multe persoane apropiate actritei, publicistul american a dezvaluit adevarata dimensiune a nelinistilor, bolilor si dependentei de medicamente de care a suferit legendara artista americana, decedata pe 5 august 1962, in urma unei supradoze de medicamente, la varsta de 36 de ani.

Pe 10 aprilie 1962, la 17 zile dupa intalnirea pe care Marilyn Monroe a avut-o cu presedintele american John F. Kenney, actrita ar fi trebuit sa aiba o intalnire profesionala cu Henry Weinstein, scenaristul noului ei film, "Something's Got To Give". La acea vreme, Weinstein nu stia ca Marilyn Monroe facuse o pasiune pentru presedintele american, fiind devastata dupa ce acesta i-a respins avansurile - in timpul weekend-ului petrecut impreuna in vila din Palm Springs a lui Bing Crosby -, spunand ca ea nu avea "stofa de prima doamna a Americii".

Vazand ca Marilyn Monroe nu se prezinta la intalnire, Weinstein l-a sunat pe Ralph Greenson, psihiatrul care o trata pe diva americana si care era convins ca aceasta suferea de schizofrenie paranoida, iar cei doi s-au grabit spre resedinta actritei din Brentwood, Los Angeles, unde au gasit-o in coma, in urma unei supradoze cu medicamente. In cele din urma, Ralph Greenson a reusit sa o readuca la viata. Ulterior s-a aflat ca Marilyn Monroe luase o combinatie de medicamente: Nembutal, Demerol si Librium.

O sursa apropiata, care a tinut sa isi pastreze anonimatul, temandu-se de represalii din partea familiei Kennedy, a declarat ca vinovatul principal responsabil pentru depresia de care suferea celebra actrita era chiar presedintele de atunci al Statelor Unite, John F. Kennedy. Actrita a murit, de altfel, in urma unei supradoze de medicamente. Moartea ei a declansat numeroase speculatii, presa internationala intrebandu-se, de-a lungul anilor, daca Marilyn Monroe a luat doza mortala de medicamente din proprie intiativa sau daca a fost ucisa pentru a se sterge urmele asocierii ei cu familia Kennedy.

Pe cand filma la "Inadaptatii", in august 1960, Marilyn Monroe era extrem de dependenta de medicamentele prescrise de Greenson. Actrita a inceput sa se planga ca "aude din nou voci", iar dozele de tratament i-au fost marite. Greenson i-a prescris cate 300 de miligrame de Nembutal, desi doza maxima este de 100 de miligrame. Potrivit lui Rupert Allen, agentul de publicitate al actritei, aceasta inghitea pe platourile de filmare si doze mari de Seconal, un alt medicament din clasa barbituricelor, care o faceau sa devina "complet paranoica" in orele in care era treaza.

Frank Sinatra, cu care Marilyn Monroe a avut o relatie tumultuoasa, presarata de numeroase perioade de despartire, a invitat-o pe aceasta, pentru a petrece alaturi de actorul britanic Peter Lawford si de sotia acestuia, Pat, la resedinta lui de vacanta Cal-Neva Lodge, cateva zile de vacanta, incepand din 27 iulie 1962, cu mai putin de doua saptamani inainte de moartea actritei. Joe Langford, un angajat al companiei care asigura paza proprietatii lui Sinatra, isi aminteste: "Cand Frank a vazut-o pe Marilyn a fost socat sa constate cat era ea de deprimata si l-a sunat imediat pe psihiatrul ei".

Injectiile cu calmante pe care diva americana obisnuia sa si le faca singura in ultimii ani ai vietii i-au socat pe cei prezenti. "Si-a deschis poseta si a scos acele seringi. Eram chiar acolo, alaturi de Frank Sinatra si de Pat Lawford", a adaugat Joe Langford. Marilyn Monroe declara, insa, de fiecare data ca acelea erau injectiile ei "cu vitamine" si ca stie foarte bine ce face. Putin mai tarziu, insa, actrita a lesinat in camera ei.

"Frank Sinatra nu stia ce sa mai creada despre toate acestea. Era suparat, desi o iubea pe Marilyn. Insa nu voia ca ea sa moara la Cal-Neva atat timp cat era si el acolo. Ar fi fost ceva teribil", a spus Langford. "Scoate-o de aici si scoate-o imediat", i-ar fi spus Sinatra acestuia. Stacy Baron, un alt oaspete al lui Sinatra, isi aminteste: "Eram in hol si l-am vazut pe Peter Lawford intr-o parte si pe Pat in cealalta parte «scotand-o practic pe sus» pe aceasta femeie. Am fost cu adevarat socat. Era Marilyn Monroe".

Aceste interviuri vor fi publicate in cartea intitulata "The Secret Life Of Marilyn Monroe", de J. Randy Taraborrelli


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.