Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Shkodra_Albania
438 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ksamil, Albania
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tirana -Albania
1.279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
00:21
  Grecia-Corfu insula
2.151 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Berat-Albania
653 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durresi-Albania
748 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  VLORE – Albania
164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kruja-Albania
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Albania
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durres-Albania
1.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Shkodra-Albania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.05.2012  Adauga la favorite 1.112 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Foarte bogat in istorie Shkodra, in una din cele mai vechi orase din Albania. Founded in the IV century BC, i: was the chief town of Illyrian tribe of Labeats and later on during the reign of King Gent the chief centre of the Illyrian state. Fondata in secolul IV i.en, i: a fost orasul sef de trib ilir de Labeats si mai tarziu in timpul domniei regelui Gent centrul seful statului ilir. During the XIV century became the main centre of the princedom of Bushatllinj. In timpul secolului al XIV a devenit principalul centru de domnie a Bushatllinj. In 1396 it was conquered by Venedik. In 1396 a fost cucerit de Venedik. During its long history the city has played a very important role in Albanian culture and history. Pe parcursul istoriei sale de mult timp orasul a jucat un rol foarte important in cultura albaneza si istorie.
Astazi, orasul si zona din jurul este binecuvantat cu numeroase obiecte si diferite naturale si culturale. The city retains its characteristic appearance with narrow streets with tall stone walls on both sides and tall gates. Orasul isi pastreaza aspectul sau caracteristic, cu strazi inguste, cu ziduri de piatra inalte de pe ambele parti si porti inalte. The most attractive quarters with such peculiarities are Serresh and Gijadol, but the most important objects is the castle of Rozafa. Cele mai atractive sferturi cu particularitatile astfel de Serresh si Gijadol, dar cele mai importante obiecte este castelul de Rozafa. The castle is located in the western part of the city, between Drini and Buna Rivers. Castelul este situat in partea de vest a orasului, intre Drini si raurile Buna.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.