Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Scissor Sisters - Tits on the Radio / 2004 live
1.053 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Scissor Sisters - Tits on the radio / live 2004 HD
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Scissor Sisters - Return To Oz / 2004
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Scissor Sisters - Music is the victim - 2004
1.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Scissor Sisters - The Skins / 2004
1.229 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Scissor Sisters - Comfortably Numb / 2004 live
1.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Scissor Sisters - Music is the victim / 2004
1.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Scissor Sisters - Lovers in the Backseat / 2004
1.100 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Scissor Sisters - Lovers in the Backseat - 2004
1.069 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Scissor Sisters - Music is the Victim / live 2004
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Muzica noua
 

 

Scissor Sisters - Tits on the Radio / 2004

 
 
 
  Asculta tot albumul (click aici)  
 
Adaugat de aura 01.04.2012  Adauga la favorite 1.353 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Scissor Sisters - Tits on the Radio / 2004


Un gen si sex-sfideaza amestec de rock, pop, dance si inspirat de burlesc, regine, trageti si glam rock, Scissor Sisters New York a facut senzatie la sfarsitul anului 2004, cu 2003/early lor de neon-aprins reimaginare a lui Pink Floyd, "Comfortably amortite, "B-side cu un singur trupa in primul rand," Electrobix. " Piesa a facut destul de un nume pentru trupa, care a prezentat cantareti Jake Foarfece si Ana Matronic, clape / basistul Babydaddy, Del chitaristii marchiz si Derek G, si Paddy Boom bateristul: de-a lungul a deveni cu carte de vizita care a primit trupa a semnat cu Polydor in Marea Britanie, "Comfortably Numb", a fost anuntat unic de luni de uluit si confuz si reviste curva Jockey, numit un Essential New Tune de Pete Tong de la Radio 1, Marea Britanie si, de asemenea, primite de joc considerabil de DJ-ii, inclusiv Felix da Housecat si Tiga. Scissor Sisters (al carui nume este argou pentru un act sexual lesbiene), a venit de la marginea de taiere a vietii de noapte din New York si cultura gay, care incorporeaza elemente de burlesc si spectacole de tragere, precum si de arta de performanta, in lor de spectacole teatrale in direct. Acesta a fost decorul perfect pentru muzica lor, care cel mai bun spicuite de Elton John, Bee Gees, B-52 a lui, David Bowie, si multi alti artisti, cu un simt al umorului Inteligent si stil impecabil.

Dupa ce se dovedeste unul din cele mai dinamice ale actelor de vii, Scissor Sisters a castigat peste publicul britanic si european privind un turneu de la inceputul anului 2004, care a coincis cu lansarea lor de auto-intitulat albumul de debut. Ca martie, s-au intors in Statele Unite pentru un concert de Sud de catre sud-vest cu Junior si Senior lui B-52, inainte de a reveni in Marea Britanie pentru turneul cu Duran Duran, in sprijinul "Take Your Mama Out" singur. Trupa a continuat sa aiba un izvor ocupat si de vara, lansarea primul sau turneu din SUA in luna mai - care coincide cu lansarea State de Scissor Sisters - si se intorc in Europa in iunie si iulie. Aceste date au inclus doua concerte de sprijin nasul Scissor Sisters "spiritual si muzical, Elton John, precum si aparitii la festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Roskilde, si Festivalul de Jazz de la Montreux. Tarziu in acel an, Scissor Sisters au fost nominalizat pentru un Grammy pentru Best Dance record pentru "Comfortably Numb". Trupa a tinut ocupat cu producerea de remixuri si turnee in 2005, si sa intors cu un nou material in toamna anului 2006, cand single-ul "Eu nu simt ca Dancin '", un numar de hit in Anglia. Albumul trupei ulterioare, Ta-Dah, ajuns si el in topurile din Marea Britanie. In 2008, Paddy Boom parasit grupul si a fost inlocuit de Randy Schrager. Dupa completarea si apoi casare un set intreg de melodii, Scissor Sisters au lucrat cu producatorul Stuart Price pentru munca lor al treilea album de noapte, care a fost lansat in 2010 si precedata de balada plina de forta "foc cu foc


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.