Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Tinos, Grecia
1.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Changuu (Insula Inchisorii) Tanzania
587 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Iraklia-Grecia
727 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Rutland
727 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Reunion
841 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.399 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Saaremaa, Estonia
1.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  INSULA RAB
1.565 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Fogo -Capul Verde
271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nabih Saleh-Bahrain .
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

38. Insula Tinos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.02.2012  Adauga la favorite 1.117 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
O insula greceasca cu : plaje frumoase, taverne si baruri, darcu un turism mai slab . Pentru ca fiind centrul administrativ al Cicladelor, economia merge bine oameni ne traind din turism O
caracteristica a insulei e ca ca jumatate din populatia este catolica,lucru neobisnuit in Grecia Oamenii cultiva legume si vita de vie si cresc animalele. EI construiesc, de asemenea, nave si a fac panza,pentru ele .Santierele navale de Syros sint unul dintre cei mai importanti factori care contribuie la economia insulei. Syros este, de asemenea, renumit pentru loukoumia (versiunea in limba greaca de dulciuri rahat), care sunt exportate in Grecia si in multe tari. Syros este principala insula administrativ al prefecturii Cyclades si insula este o destinatie de vacanta foarte populara pentru greci si de turisti straini.
Istorie: Syros a fost locuita inca din epoca de piatra. Nu se stie care au fost primii oamenicare au locuit , dar ar fi putut fi fenicieni. Homer, a mentionat insula si a numit-o Siriin.

Legenda spune ca primul locuitor, Keraunus ("fulger"), a venit in insula calare pe un delfin
dupa ce nava sa s- a scufundat.


La fel ca cele mai multe insule Ciclade, venetienii au venit aici, la inceputul, in secolul 13, si urmau sa ramana pana cand turcii au preluat in secolul 16. Ca rezultat multe persoane din Syros sunt catolici

Ermoupolis e capital, sau regina a Cicladelor, care are multe cladiri neoclasice In piata este o statuie a eroului libertatii amiral Andreas Miaouli.

Teatrul Apollo in Ermoupolis este o copie mini a salii La Scala din Milano. Orasul are, de asemenea, biserici foarte frumoase de exemplu Agios Dimitrie, Treis Ierarhi si Ag Nikolas. Exista, de asemenea, un muzeu arheologic, precum si o biblioteca de interesanta
Ar trebui sa incercati, de asemenea, sa ajunge la Ano Syros, un sat mic in stil medieval. Aici puteti vizita Catedrala Catolica Sf. Gheorghe si manastirile de iezuiti si Capucins din secolul 18 si 17, un pic mai departe. Un muzeu dedicat lui Markos Vamvakaris, un compozitor de muzica traditionala Rebetika. Exista festivaluri de muzica in fiecare vara, in acest sat.
La Halandriani si Kastri exista sapaturi arheologice –unde au fost descoperite asezari neolitice Stalactitele din pestera Agios Stefanos merita o vizita.

Plajele de pe Syros Coastele de Sud si partea de vest sunt, in general, considerate a avea cele mai bune plaje. Galissas are o plaja cu nisip foarte frumos, Vari, Finikas Bay si Gialos sunt, de asemenea, plaje populare, fara a fi supraaglomerate. Merita incercat cateva dintre ele. Pentru familiile cu copii Ag Nikolaos, Ermoupolis si Ambela sunt recomandate


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.