Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Orasul Paros Grecia
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Skiathos - O zi in insula Skiathos pe timp de pandemie
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de edbica2000
 
  1.Insula Samos - Grecia
1.891 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Iraklia-Grecia
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Ithaca-Grecia
464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  46. Insula Ereikoussa-Grecia
1.737 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olympos -Insula Karpathos din Grecia
583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Milos- Grecia
432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Cameo, Grecia
544 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

29.Insula Anafi- Grecia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2012  Adauga la favorite 2.028 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insula Anafi este foarte mica, cu stanci abrupte, oferind vederi spectaculoase de apusuri de soare si o mare de neuitat. Devenita un puct turistic in ultimii ani
Anafi este un loc minunat pentru recreere si relaxare. Aici, timpul sta pe loc, si va puteti bucura de atmosfera prietenoasa si taverne mici,
. Insulele grecesti au intotdeauna un fel de viata de noapte, iar acest lucru nu este o exceptie.
Noi se stie prea multe despre istoria antica a insulei Anafi, din cauza lipsei de descoperiri arheologice. Este posibil, totusi, ca insula safi fost sub civilizatia minoica, cretane, in al doilea mileniu i.Hr., si ca a avut legaturi cu fenicienii. Dorienii au trait aici, in secolul 9. Conform mitologiei, insula a fost creat de Dumnezeu, Apollo, si a fost, probabil, venerat aici. Exista, de asemenea, legaturi cu Iason si argonautii, deoarece Anafi a fost declarat a fi un cadou de la Jason pentru Apollo.
. Insula a fost calcata de multe ori de catre pirati, Sunt povesti despre comori ascunse, aici si acolo. Romanii au venit in secolul 2, si au folosit Anafi ca un loc pentru cetatenii nedorite. In secolul al 13-leaau venit venetienii si au stat pana in secolul al 16-lea atunci cand turcii au invadat.insula .
Anafi a fost eliberat in 1832, Anafi este in primul si in primul rand o insula pentru mersul pe jos, deoarece drumurile sunt foarte proaste si nu exista posibilitatea de a inchiria o masina. Capitala este Chora, idilica cu cafenele si mici capele mici. Kastelli o asezare veche de secolul 9.,cu multye biserici In secolul 15 Venetienii construit o cetate pe partea de sus a insulei, ale carei ruine le vedeti astazi
Manastirea Zoodochou Pigis (Life, oferindu-Source) este o manastire inchinata Fecioarei Maria, Acesta este inchisa, de multe ori, aAsigurati-va ca purtati fuste lungi ca femei iar barbatii pantaloni lungi altfel nu intrati
Anafi este in primul rand o insula pentru a va relaxa pe, a face scufundari sau de a merge la plimbare. Puteti merge, de asemenea, in excursiile de o zi la plaja, in Santorini. Puteti merge, de asemenea, la diverse plaje idilice, cu o barca Daca doriti o viata de noapte nu mergi la Anafi. Daca preferati locuri mai linistite, unde va puteti relaxa, atunci esti in locul potrivit.
Veti gasi unele cafenele frumos in Chora si in timpul sezonului de mare exista chiar si o discoteca Cele mai multe restaurante sunt taverne traditionale grecesti. Daca aveti copiii cu sau pur si simplu plictisit de mancare grecesti, puteti gasi o pizza s paste.
Exista un autobuz merge intre Ag Nikolaos si Chora, barci Deoarece insula este atat de mic si de drumurile proaste, nu poti inchiria o masina.
Nu este nici un aeroport pentru a Anafi asa ca va trebui sa zboare la una din insulele vecine, cum ar fi Santorini Naxos, sau Atena. Exista feribot din Pireus de pe continent, precum sidin insulele Santorini, Syros, Paros, Ios, Naxos, Folegandros si Sikinos.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.