Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Orasul Paros Grecia
131 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Skiathos - O zi in insula Skiathos pe timp de pandemie
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de edbica2000
 
  1.Insula Samos - Grecia
1.893 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Iraklia-Grecia
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Ithaca-Grecia
467 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  46. Insula Ereikoussa-Grecia
1.737 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olympos -Insula Karpathos din Grecia
583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Milos- Grecia
435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Cameo, Grecia
549 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Insula Kalymnos - Grecia

 
 
 
 
 
Adaugat de tita 12.02.2012  Adauga la favorite 1.445 vizualizari

Nota film: 2 / 5 (1 vot )
   
 
Kalymnos - Κάλυμνος, Greece

Kalymnos este insula culegatorilor de bureti de mare, unde scufundarile au o indelungata si bogata traditie, conservata si dezvoltata in prezent de o serie de scoli renumite. In perioada de la sfarsitul lui august si inceputul lui septembrie are loc aici si un festival international de scufundari.

Insula are, insa, multe de oferit si deasupra nivelului marii: o atmosfera tipic greceasca, plaje insorite si peisaje incantatoare, vestigii ale civilizatiei miceniene, romane si bizantine.

Pentru amatorii de alte sporturi decat scufundarile, in muntii stancosi ai insulei exista, spre exemplu, o multitudine de trasee alpine de buna calitate.


Ghid turistic:
De uscat, de munte insula Kalymnos este una din cele 12 de insule Dodecanese in regiunea de sud-est de Marea Egee, in Grecia. In trecut, in economia locala, pentru a burete de colectare, pentru care insula a fost cunoscuta in toata Grecia. Astazi, datorita dramatica peisaje, nealterate naturii si a lipsei de comercializare, turismul este din ce in ce mai important. Insula este cel mai important port la Pothia oras mare, in cazul in care industria burete se bazeaza. Culori pastel sunt italiana vile pe dealurile din jurul portului, Amfiteatru-o ca impresie. Restul de pe insula are o coasta cu dramatice fjords, coves si stanci de calcar. De uscat, vegetatia este rar, de mici, fertile valea Vathi ofera doar cultivabila terenuri si fructe citrice sunt cultivate aici. Cele mai bune plaje si cele mai importante locuri de Massouri si Myrties, mint a lungul coastei vestice, cu peisaje din insula vulcanica Telendos. Orasele mai mici sunt pe coasta de vest a Panormos, Plati Gialos si Emborios. Inca de la finele anilor 1990, au existat metode alternative pentru a promova turismul pe insula: de calcar de stanci si Rocky stanci face un ideal de catarare Kalymnos si este unul dintre putinele insulele grecesti, in cazul in care se afla pe mare kayak oferta. Kalymnos aeroport deschis in august 2006.



Cine e acolo?



De la Pasti pana la sfarsitul lunii octombrie, European Kalimnos atrage vizitatori in cautare de nealterate natura si gust autentic din Grecia. Fiecare octombrie, festivalul atrage internationale Kalymnos catarare alpinism entuziasti din intreaga lume. De fapt, Kalymnos este unul din cele mai populare destinatii de catarare din Marea Mediterana.



In cazul in care in lume?



Kalymnos este o insula greaca, insula Dodecanese grup in sud-estul Marii Egee, in apropierea Turcia. Acesta este situat 12 km (8 mile) nord de insula Kos si 2 km (1 mile) la sud de insula Leros. Cel mai apropiat aeroport international se afla pe Kos, in luna august anul 2006 a fost inaugurarea Kalymnos aeroport, care prevede doar pentru zborurile interne. Pothia, insula principal port, se afla 183 mile sud-est de continent portul de Piraeus, Atena. Kalymnos de munte este o insula, Rocky stanci si roci calcaroase.



Plaja



Cele mai bune plaje sunt lungul coastei vestice, in special pe plaja de nisip din Massouri, duminica loungers si umbrele de inchiriat, de apa si sportive, precum si amenda cremene plaja la Myrties. De la Myrties, regulate de taxi-barci de bathers pe apropiere vulcanic, auto-free insula Telendos, care are, de asemenea, unele bune plaje de nisip si prundis, inclusiv una pentru nudists. Diverse sporturi de apa au fost promovate in mare canal de separare Kalimnos si Telendos, in special a vantului si a marii kayak. Este posibil de a se arunca cu capul in zona din jurul Vlychadia Bay de pe coasta de sud.



In plus fata de plaja



In Pothia, la Muzeul nautic (in port, in apropierea sediului Primariei), urmele istoriei locale din burete de scufundari industriei si un muzeu de folclor, cu costume traditionale si mobilier. In satul Vlychadia, Muzeul de ocean detine (Vlychadia) afiseaza de la obiecte de pe fundul marii, cum ar fi bureti, shell, si bucati de amphorae salvat de la wrecks. Insula este o destinatie populara, rock alpinism entuziasti, cu cele mai bune zona Armeos fi in apropierea statiunii Myrties si Massouri pe coasta vestica. Kalymnos ofera unele trasee interesante pentru umblat si biciclistii - biciclete poate fi angajat in Massouri. Pentru mai putina energie, este posibil sa se organizeze un turneu organizat in jurul insulei.



Familie Fun



Insula ofera o foarte limitat de masuri, care sunt specifice pentru copii, dar curat plaje si back-to-natura atmosfera ar trebui sa apeleze la cele mai multe copii pana la varsta de 10 ani.



Retail terapie



Pothia de capital ofera cea mai buna selectie de magazine pentru cele mai importante achizitii (imbracaminte, alimente, etc), in timp ce statiune Massouri oferte de sezon pentru turisti, cu mai multe mini-piete si magazine de suveniruri. In trecut, insula economie a fost, pe baza de burete de scufundari, si inca naturale bureti de Kalymnos "cele mai populare suveniruri. Acestea pot fi achizitionate in Pothia si Massouri la preturi mult mai mici decat preturile in Regatul Unit. Locale de miere, care isi datoreaza gustul plante aromatice, cum ar fi cimbru, salvie si oregano, este, de asemenea, un bun cadou de a lua acasa.



O noapte in oras



De noapte este mic-cheie (care mananca, beau cocktail-uri si persoane-watching), cu activitati in jurul capitalei, Pothia, cele mai vii si locul Massouri.



Manca



Ca o mai putin comerciala decat cea mai mare parte din insulele grecesti, Kalymnos oferte simple, dar autentic bucataria. Harborside este Pothia cu greco tavernas si restaurante fast-food, in timp ce in orasele de pe Coasta de Vest de oferta de sezon restaurante. De ceva special, la fructele de mare.



Notiuni de baza in jurul



In timpul sezonului de mare, regulate autobuze leaga principalele orase si statiuni de pe plaja. Este posibil sa inchiriez masini si motorete. Taxi-barci, bathers de pe insula in apropierea Telendos (de la Myrties) si usor mai mare insula Pserimos (de la Pothia).



Exploring dincolo



Barci de vizitatori pe zi excursie la insulele din apropiere Pserimos, cunoscut pentru bunele plaje de nisip si prundis, si Kos, in cazul in care capitalul, Kos Town, este de origine din Hippocrates "vechi arbore, un castel din secolul 14, si doua de la moscheile otomane perioada. De asemenea, este posibil sa faca o zi excursie la Bodrum in Turcia. Pothia barci, si vizitatorii au suficient timp pentru a Bodrum al 15-lea-port de St Peter's Castle, se bucura de o Hammam / Sauna cu aburi (baia turceasca) si magazin in bazar.



Balacire



Kalymnos nu are nici un lux, hoteluri, dar mai multe idilic situat mobilat casa si bun gust ofera romantic bolt-gaura. Una dintre cele mai populare este Peristeraki (site-ul: http://peristeraki.kalymnos-holidays.gr), o casa Hillside pentru a doua, cu pardoseli din lemn, un dormitor confortabil cu roz-fier forjat paturi, precum si o breathtaking vedere. Este in Myrties, doar 5 minute de la plaja.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.