Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  The General - Buster Keaton 1926/ Comedie muta 78 min
3.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de frantz
 
  Cadouri de Craciun (SUA 2016) Comedie romantica 69 min
4.690 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  BD. in alerta - Vaduve cu termen redus / Comedie 38 min
2.626 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Alb si Negru...in culori (Franta 1976) Comedie / 91 min
1.723 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  Nu filmam sa ne amuzam (1975) - Comedie RO / 78 minute
5.093 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Maria din Nazaret (Franta 1995) Drama,Biblie / 102 min
3.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Privilegiul (UK 1967) Comedie,Drama,Muzical / 108 minute
1.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Sosesc pasarile calatoare (Romania 1984) Comedie 118 min
6.006 vizite - 0 comentarii
adaugat de laura
 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
762 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casatorii aranjate (SUA 2007) Comedie,Romantic / 92 min
4.167 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Jean din Jones (Canada 2016) Comedie 86 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.09.2024  Adauga la favorite 28 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Jean of the Joneses
IMDb 6.4
Regia Stella Meghie


Jean Jones este un scriitor care provine dintr-o familie de matriarhejamaicano-americane. Dupa ce iubeste ei spune ca are nevoie de spatiu, ea se muta din apartamentul lui si merge la cina la bunica ei. In momentul in care familia este pe cale sa se aseze la cina, suna soneria, iar Jean merge sa raspunda, gasind un barbat care moare brusc dupa ce a intrebat-o pe bunica lui Jean. Lucrurile mortului dezvaluie ca este Gordan Jones si, dupa ce sa confruntat cu familia ei, Jean afla ca el este bunicul ei strain.

Jean merge sa locuiasca cu matusa ei, Anne, o asistenta care fumeaza oala care are o aventura cu un medic si ii confera lui Jean ca este insarcinata cu copilul lui. Jean este un oaspete sarac, ceea ce o face pe Anne sa o dea afara. Jean merge sa stea cu mama ei stricta, Maureen. Maureen critica esecul lui Jean ca autoare, lucrand ca chenerita dupa ce a folosit avansul ultimei sale carti, critica in acelasi timp cu relatia in devenire a fiicei sale cu soferul EMT Ray. Jean reuseste sa o convinga pe Maureen sa revendice cadavrul lui Gordan si sa aranjeze o inmormantare, dar dupa ce Maureen o intreaba pe Jean cand se va muta cu iubitul ei, Jean se muta si se duce sa locuiasca cu matusa ei Janet.

In timp ce se afla la Janet, Jean descopera ca Janet este separata de sotul ei si ca are o matusa secreta Laura, din relatia tatalui ei cu o alta femeie. Vorbind cu Laura, Jean afla ca Laura era un copil cand Gordan si-a parasit mama, apoi divulga din neatentie ca Gordan a murit, lucru despre care Laura nu avea.

In urma lui Gordan, Jean se confrunta cu familia ei. Bunica ei dezvaluie ca a stiut- intotdeauna ca Gordan inca locuieste in apropiere in Harlem si a mintit despre intoarcerea lui in Jamaica, ceea ce le devasteaza pe fiicele ei pentru ca au fost impiedicate sa vada tatal. Jean-ul dezvaluie descoperirea ca bunica are un iubit, despre care matule ei sa dau seama ca este iubitul de zeci de ani al mamei sale. Ea il invita si pe Ray, care dezvaluie ca ia citit cartea de povestiri si o intreaba daca crede cu adevarat ca este destinata sa ajunga singura si singura, spunandu-i ca sa faca acest lucru ar fi o alegere, nu soarta ei.

Jean merge la vechiul ei iubit, Jeremiah, care ii spune ca s-au terminat definitiv. Neavand unde sa mearga si dupa ce a folosit toata bunavointa din partea familiei ei, Jean se duce acasa la Gordan, scopera ca el a fost un muzician de jazz inregistrat, ca ia urmat cariera de scriitor si dezgroapa vointa.

La inmormantarea lui Gordan, Jean citeste o declaratie din testamentul sau in care si-a cerut scuze pentru ca a fost o data groaznic si si-a abandonat copiii.

Dupa ce au auzit ce a spus tatal lor, femeile Jones incep sa se vindece. Maureen ii spune lui Jean ca o iubeste, Anne hotaraste sa-si pastreze copilul, iar Janet, inca separata de sotul ei, lucreaza pentru a avea un copil pasnic cu el. Dupa ce se dovedeste ca Gordan si-a lasat casa bunicii lui Jean, aceasta decide sa-l lase pe Jean sa stea acolo daca plateste chirie.

Intre timp, Jean ajuta la publicarea memoriilor lui Gordan, pe care ea le-a descoperit si ca parte a mosiei lui si a scrie prefata. Cu viata ei din nou pe drumul cel bun, ea merge la scoala lui Ray unde studiaza asistenta medicala si ii cere sa fie cu ea.

Distributie
Taylor Paigeca Jean Jones
Sherri Shepherdca Maureen, mama lui Jean
Erica Ashca Anne, matusa lui Jean
Michelle Hurstin rolul lui Daphne, bunica lui Jean
Gloria Reubenin rolul lui Janet, matusa lui Jean
Mamoudou Athieca Ray
Cara Rickettsin rolul Laura, proaspat descoperita jumatate de matusa a lui Jean
Shailyn Pierre-Dixonca Mary Jones


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.