Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O lupta inegala (SUA 2019) Drama / 82 minute
844 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sfarsitul drumului (SUA 2019) Drama 77 min
918 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noaptea vanatorului(SUA 1955)Thriller/Drama 93 min
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Foc in intuneric (SUA 1991) Drama 120 min
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Numele meu e Sarah (SUA 2019) Drama,Biografic 111 min
1.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pantofii fermecati de Craciun (SUA 2019) Romantic 87 min
1.749 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
1.091 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.921 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa din fire (SUA 1994) Drama 100 min
804 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Predicatorul lupta (SUA 2019 ) Drama 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.09.2024  Adauga la favorite 40 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
The Fighting Preacher
Imdb 6.0
Regia TC Christensen

Willard Bean, fostul campion mondial la box de greutate medie si noua sa sotie, Rebecca, sunt chemati in 1915 de catre presedintele BisericiiLDS Joseph F. Smithsa slujeasca cinci ani in Misiunea Statelor de Est. Misiunea lor specifica este sa se mute inPalmyra, New York,pentru a avea grija de casa si ferma lui Joseph Smith, inclusiv deCrangul Sacrupe care biserica a cumparat-o recent si, daca este posibil, sa cumpereDealul Cumorah. Dupa ce s-au casatorit recent si se confrunta cu o provocare atat de mare, ei ezita, dar accepta apelul.

Ei ajung in Palmyra cu optimism si se stabilesc in casa, dar sunt surprinsi sa intampine imediat opozitie acerba din partea locuitorilor locali. Comerciantii refuza sa le vanda orice marfuri obligandu-i sa calatoreasca in orasul alaturat, iar Rebecca, acum insarcinata, nu gaseste nicio moasa locala care sa doreasca sa ajute la livrare. In cele din urma, cu cateva zile inainte de scadenta, o femeie cu o parere buna despre biserica se ofera sa ajute. Se naste o fiica, pe care o numesc Palmyra.

Willard ii intalneste pe cei doi proprietari ai Dealului Cumorah, dar unul cere un pret neaccesibil, iar celalalt proprietar il alunga pe Willard cu pusca lui declarand ca „Nu va vinde niciodata mormonilor – Niciodata!"

Sase ani mai tarziu, Beans au avut inca foarte putin succes in a obtine acceptarea localnicilor si misiunea lor este extinsa. O inscriu pe Palmyra la scoala, unde este hartuita de elevi si ocolita de profesor care o forteaza sa stea in spate cu biroul intins in cuie pe podea, cu fata pe fereastra. Niciun copil nu se va juca cu ea. Totusi, Beans se straduieste cu indarjire sa cucereasca orasul. Willard si-a dezvoltat atitudinea de a nu renunta niciodata din cariera sa de box.

Willard decide sa-si foloseasca talentul de box si gazduieste o meci de box care provoaca toti participantii. Acest lucru este primit cu entuziasm de oraseni care cred ca aceasta este in sfarsitul sansa lor de ai alunga pe mormoni. Cu toate acestea, Willard ii invinge pe toti intr-o succesiune rapida pana cand ultimii trei adversari ies din camera speriati. Din pacate, acest lucru nu imbunatateste relatiile, ci ii amaraste si mai mult pe localnici.

In cele din urma, Palmyra sugereaza sa se apropie de aproape lor cu dragoste. Rebecca coace placinte care sunt livrate multor oameni, inclusiv proprietarului Hill Cumorah, „Never", cu pusca lui. Willard incepe sa ajute vecinii cu reparatiile la domiciliu si treburile fermei si da produse pe care le-au cultivat. Rebecca are grija de o femeie in varsta bolnava si se ofera voluntar cu Crucea Rosie pentru a ajuta familiile sarace. Palmyra face o papusa de panza pentru o fata de la scoala care a batjocorit-o fara mila. Acest lucru inmoaie inimile oamenilor si treptat incep sa accepte familia Bean. Palmyra este acum invitata de colegii ei de scoala sa se joace cu ei.

Mai tarziu, proprietarul unei parti din Dealul Cumorah care a cerut pretul exorbitant moare, iar mostenitorii sai vand cota pentru o suma rezonabila. Celalalt proprietar, „Niciodata", inmuiat de placintele Rebeccai, se pare ca doar da partea lui. Douazeci si patru de ani mai tarziu, in 1939, familia Fasole primeste o scrisoare de la sediul bisericii prin care le multumeste pentru serviciul lor si ii elibereaza din misiunea lor. The Beans are inima zdrobita de aceasta veste si trebuie sa se intoarca in Utah. Pana in acest moment, familia Bean a devenit membri indragiti ai comunitatii si Willard a fost chiar presedintele Lion's Club. Orasul gazduieste o ceremonie de adio care onoreaza fasolea si se declara ca nu vor fi uitate niciodata.

Distributie
David McConnell...Willard Bean
Cassidy Hubert... Rebecca Bean
Richard Benedict... Pliniu Sexton
Steve Anderson... Thomas Winegar
Charley Boon... Buster
Kenna Dawn... Palmyra
David Stevens... James Walsh


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.