Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Se credea un Picasso (SUA 1974) Thriller 94 min
28 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Complicitate la crima (SUA 1998) Thriller 86 min
1.032 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vaduva neagra (SUA 1993) Drama,Thriller / 88 min
582 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Extraconjugal (SUA 1998) Drama,Thriller / 79 minute
3.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Portul New York-ului (SUA 1949) cu Yul Brynner 81 min
6.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.834 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printul intunecat: adevarata poveste a lui Dracula (SUA
532 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Portul intunecat (SUA 1998) Thriller 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2024  Adauga la favorite 22 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
DARK HARBOR
IMDb 6.0
Regia Adam Coleman Howard
David Weinberg (Alan Rickman), un avocat in varsta de 50 de ani, si sotia sa mult mai tanara Alexis (Polly Walker), conduc printr-o furtuna toritionala pentru a lua ultimul feribot catre insula lor privata. Ei vad un tanar ranit (Norman Reedus) pe marginea drumului, pe care il conduc fara tragere de inima spre cel mai apropiat oras.

Dupa ce au pierdut feribotul, cuplul se inregistreaza intr-un motel si ia feribotul de a doua zi. Tanarul (niciodata numit in film), se afla si el pe feribot, desi nu se intalnesc.

David si Alexis au o casnicie tulbure de sapte ani, punctata de comunicare gresita si oportunitati ratate. In incercarea de a compensa manifestarile sale de temperament, David organizeaza o excursie romantica cu navigatie, dar acest lucru merge teribil de prost atunci cand intalnesc un banc de ceata si esueaza. Il gasesc pe tanar camping pe mal si sunt invitati, dupa o neintelegere initiala, sa-si imparta focul. David ii recruteaza asistenta pentru a dezlega barca cu panze si il invita in casa lui.

In acea seara, Alexis viseaza ca ia luat o patura tanara si ca sotul ei a atacat-o intr-un acces de gelozie. Dimineata, cuplul descopera ca le-a facut un mic dejun delicios si se pare ca David ia livrat de fapt patura.

David il invita pe tanar sa stea la cina in aceea noapte pentru a-si gusta propria gatit intr-o provocare, apoi pleaca sa joace golf. Alexis si barbatul pierd timpul impreuna in timp ce beau o sticla de whisky, vorbesc despre ei insisi si se imbraca pentru distractie in casuta de barci. El explica ca este poet, dar ca este incapabil sa scrie si ii arata lui Alexis opera sa, toate cu o scriere de diferita. El o convinge sa dicteze o poezie destul de intunecata care descrie inecul. In cele din urma, pleaca la o plimbare de vanatoare de ciuperci salbatice in padurea din apropiere, iar Alexis il opreste pe tanar sa consume o ciuperca despre care spune ea ca l-ar fi ucis intr-un minut. Apoi ii arata cum sa faca diferenta dintre ciuperca leta pe care aproape a mancat-o si o care arata aproape identica, dar este de fapt un afrodisiac. Dupa ce nu au reusit sa o convinga sa ciuperca ciuperca, se intorc acasa, unde el ma cere sa scuze.

David se intoarce de la golf, pretinzand ca este bolnav. Planurile de intoarcere pe barbat in oras sunt insa zadarnicite, cand David il duce pe barca si aceasta moare la jumatatea drumului, lasandu-l pe barbat fara alta optiune decat sa ramana cu ei inca o noapte, ceea ce nu pare mult. . In dimineata urmatoare, insa, David provoaca o cearta cu Alexis si intra intr-o scurta cearta cu tanarul, care fuge sa se ascunda in sopron cand David vine dupa el. Este alungat din sopron si fuge in padure, David inca urmarind dupa el. Cand David se apropie de Alexis in padure, ea spune ca au terminat si apoi il gaseste pe tanar pe pamant. El o seduce in timp ce cauta sa o constranga sa manance una dintre ciuperci. De date aceasta, spre deosebire de ultima, ea nu-l impiedica sa continue.

Urmeaza o inmormantare, iar poezia tanarului, scrisa cu grafia lui Alexis si semnata de ea, este citita, de parca ar fi fost biletul ei de sinucidere. David se intoarce apoi pe insula cu barca. Se dezbraca si inoata pana la tarm in apa inghetata, de parca s-ar fi dezbracat si si-ar fi spalat viata anterioara.

Dupa ceva timp, cineva ajunge la casa, vazut din spate purtand o jacheta cu gluga. Strainul il saruta pe David si se descopera ca este tanarul. Devine foarte clar ca el si David sunt iubiti si ca moartea lui Alexis a fost planuita de ei doi.

Receptie
Nathan Rabinde laThe AV Cluba scris: „Daca nu altceva, performantele puternice ale celor trei protagonisti (in special Rickman subestimat, un actor de caracter extraordinar care rareori este distribuit intr-un rol principal) fac din Dark Harbor sa fie constant interesant, cel putin pana la un nihilist. inutil. rasucire care ar fi mult mai impresionanta daca nu ar nega tot ce a fost inainte."

Leonard Klady de laVarietya scris: „Imaginea pare lenta si dezvaluit capricioasa uneori, dar se opreste inainte de a-si incerca incercarea sau de a crea frustrare aruncand prea multe heringi rosii. Simplitatea sa vizuala – felicitari lui Walt Lloyd – este laudabila".

Distributia


Alan Rickman ... David
Polly Walker ... Alexis
Norman Reedus ... Young Man
Janet Mecca ... Alexis Sr.
Lewis Flagg ... Minister
Sasha Lazard ... Funeral Singer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.