Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.461 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Armata lui Carter (SUA 1970) Drama,Razboi / 70 min
2.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
993 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Merlin (SUA 1998) -Aventuri Ep.2,88 min Dublat in rom
2.007 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Waterloo (SUA 1970) Drama,Istoric,Razboi / 195 min HD
2.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oameni de neclintit (1970 Paul Newman, 114 min
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Singurul joc din oras (UK 1970) Elizabeth Taylor 113 min
1.816 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.834 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vanatoarea de noapte (SUA 1970) Drama,Thriller / 94 min
1.072 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Uriasul muntelui Thunder (SUA 1970 ) Drama 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2024  Adauga la favorite 36 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Giant of Thunder Mountain

In orasul Weaverton sunt postate semne ale unui circ. In hambarul lui Zeke MacGruder, un grup de baieti tin o intalnire. Doi frati, Tommy (Chance Michael Corbitt) si Ben (Ryan Todd) indraznesc sa urce pe Thunder Mountain, unde se spune ca traieste un gigant. Baietii iau indrazneala si pornesc pe munte. Ei sunt prinsi de o furtuna si abia scapa de a fi loviti de fulgere (acesta este ceea ce ii da numele Thunder Mountain). Ei se refugiaza intr-o cabana ciudata de busteni supradimensionata. In timp ce sunt acolo, ei gasesc figuri misterioase din lemn sculptate. Deodata, uriasul se intoarce si ii gaseste pe baieti ascunsi sub o masa, dar ei scapa cu una dintre figurile de lemn si se intorc in oras. Cand ajung acasa, spun familiile povestea lor uimitoare, dar nimeni nu ii crede. In dimineata urmatoare, au pornit cu un alt baiat, Zeke MacGruder (Daniel Pipoly), care se indoieste ca Tommy si Ben au vazut uriasul. Sora mai mica a lui Tommy si Ben, Amy (Noley Thornton) ii urmareste, dar aproape ca este prinsa intr-o capcana pentru urs. Baietii ii spun sa plece, dar ea persista si continua sa-i urmareasca.

Cei trei baieti urmaresc uriasul din padure. Zeke se scuza si fuge, dar Amy iese din padure si se prezinta pe ea si pe fratii ei gigantului, Eli Weaver (Richard Kiel). Ei il ajuta in treburile sale, inclusiv ajutandu-l sa planteze brazi tineri. Baietii se ofera voluntar sa ia apa pentru copaci si merg in cabana sa aduca sau galeata. Cand fac acest lucru, descopera cateva dintre pepitele de aur ale lui Eli. Tommy pune cateva in buzunar, iar ei este afara si umplu galeata cu apa. Lupul lui Eli apare pentru a verifica copiii si dupa aceasta, copiii se intorc in oras. Amy ii descopera pe Tommy si Ben care se uita la pepitele de aur si ii permit sa aiba una dintre ele cu promisiunea ca nu le va spune mamei lor. Amy merge la magazinul general sa cumpere bomboane si sa ofere sa plateasca pentru bomboane cu aur. Ezechia Corb (Jack Elam) o aude pe Amy si spune ca este un expert in masurarea daca o pepita este aur sau nu si o proclama ca fiind „Aurul prostului". Dar in comert, el ofera bilete la carnavalul lui, iar ea se targuieste pentru bilete suplimentare. Ea merge sa-l vada pe Eli si il invita la cina si ii da unul dintre biletele de carnaval.

Eli vine la cina acasa la Wilson, iar dupa cina le repara ceasul cu cuc. Circul lui Hezekiah Crow defileaza prin Weaverton, gazduit de tatal lui Zeke, domnul MacGruder (Ed Williams). Numerosii interpretari ai circului includ un act de jonglerie, unelefant asiaticdresat , unleudresat , unboa constrictor, un act de clovn cu picioare lungi, ocamila, un acrobat care sari in inaltime si doicaialbi .

Soseste actul final, un actde urs negruantrenat . Acest lucru ii aminteste lui Eli de ziua in care unurs grizzlyurias (Ursul Bart) si-a ucis parintii. Amy admira o papusa frumoasa la un stand de circ, iar Eli arunca mingi pentru a darama ace. Cabina este condusa de unul dintre fiii lui Ezechia (William Sanderson), care pune o tija prin ace, astfel incat sa nu poata fi rasturnati. Dar aruncarea lui Eli sparge ace si el se asteapta ca barbatul de carnaval sa ii dea lui Amy papusa, dar in schimb ii da o papusa inferioara. Amy este dezamagita, iar Eli il apuca pe barbatul de carnaval si il ridica in aer, apoi il cade pe pamant. Eli ii da lui Amy frumoasa papusa din ceramica. O multime sa adunat in jurul lui Eli si apare mama lui Amy si o anumita pe Amy pentru ca ia cauzat probleme. Multimea striga insulte la adresa lui Eli, iar Eli zdrobeste capul papusii cu o singura apasare si avertizeaza orasul sa stea departe de Thunder Mountain. Amy cauta sa-i spuna sa ramana, dar el spune ca nu va vizita un oras care nu-i este lipsit de respect si pleaca. Urmatoarea scena este la un bar, unde mai multi barbati (inclusiv batranul Doc) joaca poker. Ezechia si cei doi fii ai sai comploteaza sa mearga la cabana lui Eli pentru a obtine aurul lui Eli. Intre timp, la cabina lui, Eli arde statueta de lemn pe care a sculptat-o ​​lui Amy.

Amy se duce la Eli si ii spune ca ii pare rau pentru ce sa intamplat in oras, iar cei doi sunt din nou prieteni. Eli si Amy merg la o plimbare prin padure si el arata cel mai mare copac din padure, „Generalul". Tommy si Ben merg sa o gaseasca pe Amy si la cabana sunt abordati de Hezekiah Crow si cei doi fii ai sai. Il rapesc pe Ben, il elimina pe Tommy si iau aurul lui Eli. Auzind apropierea unui grup, ei scapa pe o fereastra din spatele cabinei, lasandu-l pe Tommy intins inconstient pe podea.

Intre timp, in padure, grizzly se apropie si Eli se lupta cu el si il dobandeste cu o ramura de copac. Amy alearga spre cabina si Eli schiopateaza dupa ea. Amy ajunge la cabina si alearga la mama ei. Grupul nu stabileste ce se intampla si presupun ca Eli ia luat pe fratii lui Amy si a pornit sa-l prinda. In timp ce este urmarit, Eli este ranit la picior si trebuie sa se ascunda. Se ascunde sub o gramada de frunze si il surprinde pe unul dintre barbatii grupului care si-a prins piciorul in propria sa capcana pentru urs. El ia pistolul barbatului si ia capcana de pe piciorul barbatului. Grupul arde cabina lui Eli ca razbunare pentru credinta lor gresita ca ia rapit pe copii.

Amy si mama ei se intorc in orasul cu Tommy. Rapitorii merg la casa lui MacGruder pentru a le fura lucruri, iar Eli ii urmareste si ii elibereaza pe MacGruder si pe Ben. Ezechiah Crow cauta sa-l pacaleasca pe Eli si scapa pe fereastra. Eli urmareste si Ezechiah se intalneste fata in fata in intuneric cu adevaratul urias al Muntelui Tunete - grizzly. Prins intre Eli si urs, se preda lui Eli si grupului.

Filmul se incheie cu orasul intrebandu-l pe Eli daca va deveni seriful lor si promite ca va va reconstrui cabina. Eli spune ca trebuie sa se intoarca pe munte, dar pleaca ca prietenul lor.

Distributie
Cloris Leachmanin rolul naratorului / Batranul Amy
Richard Kielca Eli Weaver
Lynne Seus ca Ma Weaver
Doug Seusca Pa Weaver
Marianne Gordonca Alicia Wilson (ca Marianne Rogers)
Noley Thorntonca Amy Wilson
Sansa Michael Corbitt ca Tommy Wilson
Ryan Todd ca Ben Wilson
Jack Elamca Ezechiah Crow
William Sandersonca Percey Crow
George „Buck" Flowerca Oliver Crow
Ellen Crawfordca Agnes Macgruder
Danuel Pipolyca Zeke Macgruder
Ed Williamsca domnul Macgruder
Foster Brooksca Doc (orasanul)
John Quadein rolul lui Carl (orasanul)
James Hamptonca Jesse
Dennis Fimple ca Henderson (Townsman)
Burt Marshall ca Mobbs (Townsman)
Myra Chason ca client (Townsman)
Orasenii
Warren Sweeney
Robert Foster
Jeff Till
Ron Hardee
George Davis ca George „Jucatorul de poker" (Patronul Salonului)
Charles P. Bernuth ca jucator de poker #1
John Herklotz ca jucator de poker #2
Beverly Stern este Blonde Floozy
Clubul Baietilor
Joshua Mitchell
John Thornton
Bennett Kiel
Brad McPeters ca Posse Man #1
John Cunningham ca Posse Man #2 / Vigilante
Privighetorii
Paul Johnson
Bart Brown
Kim Wood
Bob Nelson
Kenny Linder
Ron Forbes
Paul Fairbanks
Cleo Blackburn
Townser Leonar
Gary Preston
Dustin Fischer
Wayne White
Robert Seastron
Jerry Westfall
Ray Preston
Animale
Bart the Bearca Ursul
Tai (elefant)ca Elefant de circ (necreditat)
Josef the Lion ca Leul de circ (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.