Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Desertul rosu (1964) - Michelangelo Antonioni / 117 min
2.338 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Transpiratie rece (Franta Italia 1970)Politist 94 min
261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Detectivul defect (Franta 1984) Comedie 90 min
658 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Agentii secreti ai KGB-ului (Italia 1964) Comedie 87 min
1.593 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
783 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimii pasi (Franta 1964) Drama 98 min
439 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rebelul (1964) Drama,Alain Delon / 96 minute
843 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Indragostitii blestemati (Franta 1952 ) Politist 97 min
261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Farfuria zburatoare (Italia 1964) Alberto Sordi / 83 min
3.719 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Poveste de adormit copiii (SUA 1964 ) Drama 98 min
1.456 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cel neinvins (Italia -Franta 1964 ) Politist 114 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.08.2024  Adauga la favorite 41 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
"L'Insoumis" (1964)
IMDb 7.o

Regia Alain Cavalier


Thomas Vlassenroot, un cetatean dinLuxemburg, dupa divortul sau, decide sa se inroleze inLegiunea Straina Franceza. El este trimis inAlgeria, unde se deschide filmul cu el incercand in zadar sa salveze un tovaras ranit in timp ce este sub focul rebelilor. Thomas dezerta sa se alatureOASla ordinul locotenentului Fraser (Georges Geret).

Dupaputsch-ul din 1961, un Thomas deziluzionat vrea sa se intoarca acasa, dar accepta sa ia parte la un plan de rapire a avocatului Dominique Servet in schimbul suficientilor bani care ii permite sa plateasca contrabandistii care il pot transporta in Franta.

Dominique Servet se afla laAlger,lucrand pentru acuzare intr-un caz care implica europeni importanti, martorii ei algerieni facand-o o tinta a OAS. In timp ce o pazeste pe Dominique, constiinta lui Thomas este trezita de situatia dificila a lui Dominique, iar el este atras de ea - ea il implora sa o elibereze, dar in schimbul accepta sa-i dea apa - celalalt gardian, Amerio ( unPied-Noir) il avertizeaza la pistolul pentru a nu deveni moale. Thomas este si el inarmat si ajung sa se impuste unul in celalalt. Amerio este ucis, in timp ce Thomas este ranit. Dominique ii plateste lui Thomas taxa de contrabanda in schimbul eliberarii ei si a unui alt prizonier. Thomas il inchide pe Fraser cand vine sa-i verifice si este avertizat ca OAS nu va inceta niciodata sa-l ezeze pe Thomas daca trece cu asta - moartea lui Amerio poate fi iertata, dar nu si tradarea eliberarii prizonierilor. El spune ca Thomas ar fi mai bine sa-l omoare – dar Thomas refuza sa-l omoare pe Fraser – pentru el, asta ar fi crima. El pune apa in celula si ii spune iubitei sale Maria (a carei devotament o poate intoarce doar partial) sa mearga sa-l elibereze pe Fraser odata ce va iesi in siguranta din Algeria.

Ajuns in Franta, Thomas ia trenul inapoi in Luxemburg, dar in timpul unei opriri laLyoncoboara, riscand ca Dominique ii va oferi ajutor si dorind sa o revada. Thomas o gaseste pe Dominique acasa si un medic este chemat sa-l ajute sa-l duca pe Thomas intr-un spital sub un numar fals odata ce ea afla cat de mult sunt ranile lui.

Il duce intr-o camera in care se poate ascunde in timp ce asteapta si, in ciuda loiala fata de sotul ei, ajunge sa se culce cu el acolo. Fraser, care urmarea casa lui Dominique, ii urmareste in camera cu un asociat. Intentioneaza sa-i omoare pe amandoi, dar dureaza prea mult sa-i explice lui Thomas ca tradarea lui a miscarii nu era necesara; s-ar fi tinut de cuvant ca nu-l pedepseste pe Thomas pentru moartea lui Amerio. Fraser nu poate intelege adevaratele motive pentru care Thomas a facut ceea ce a facut, nici nu intelege de ce Fraser si-ar risca viata pentru un muribund. Thomas cere o clipa sa-si ajusteze bandajele, apoi il impusca pe celalalt om OAS cu o arma pe care o ascunsese sub lenjerie de pat - lasandu-l din nou pe Fraser in viata, pentru ca nu poate ucide cu sange rece.

Dominique il conduce cuCitroen-ul ei DS. Pe drumul de intoarcere la casa lui trec prin blocaj, sunt impuscati de politie, in cele din urma, cu ajutorul sotului intelegator al lui Dominique, trece granita spre Luxemburg si ajunge la ferma de albine a mamei sale. El este din ce in ce mai constient ca rana lui netratata va fi fatala, dar este obsedat sa se intoarca inainte de a muri.

Intra in casa lui si gaseste fetita stand la masa. Ea este speriata de ce si de cine vede in fata ei si fuge. Se prabuseste pe poate si moare in timp ce trece mana peste fata de parca ar fi vrut sa inchida ochii. Dominique care inca asteapta in afara gardului striga numele. Filmul se incheie pe un ecran negru tacut cu numele lui Thomas Vlassenroot si date de nastere si deces, 1933–1961.

Distributie
Alain Delonca Thomas Vlassenroot
Lea Massarica Dominique Servet
Georges Geretca locotenentul Fraser
Maurice Garrelca Pierre Servet
Robert Castelca Amerio
Viviane Attia ca Maria
Robert Bazil ca tatal Mariei
Paul Pavel ca Felicien


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.