Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dragostea si Razboiul (SUA 1958) Drama / 102 minute
1.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Cadou cu dragoste (SUA 1958) Drama 105 min
745 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tinerii salbatici (SUA 1961) cu Burt Lancaster / 102 min
2.649 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Tarzan si vanatorii (SUA 1958) Aventuri,Actiune / 69 min
2.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de farul
 
  Sinuhe Egipteanul (SUA 1954) Drama,Istoric / 102 min
11.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Un zambet sigur (SUA 1958) Drama 104 min
62 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O lumina la etajul zece (Romania 1984) Drama / 91 minute
3.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mary White (SUA 1977) Drama 102 min
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vraja fierbinte (SUA 1958) Drama 1958
674 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Zece North Frederick (SUA 1958 ) Drama 102 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.08.2024  Adauga la favorite 41 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Ten North Frederick
Imdb 6.8
Regia Philip Dunne
In aprilie 1945, in afara adresei titularului din orasul fictiv Gibbsville,Pennsylvania, un reporter de radio descrie inmormantarea distinsului avocat Joseph Chapin (Gary Cooper). In timp ce sotia sa inteligenta Edith (Geraldine Fitzgerald) aici rosteste elogiu, fiica Ann (Diane Varsi) se gandeste la sarbatoarea a cincizecea aniversare a lui Joe cu cinci ani mai devreme.

Printr-unflashback, aflam ca fiul rebel Joby (Ray Stricklyn) a fost expulzat din internat si vrea sa urmeze o cariera ca muzician de jazz, o decizie pe care Edith o reputatiei ca va da o familie. Femeia ambitioasa este hotarata sa-l aleaga pe Joe locotenent guvernator si foloseste averea, cu activitatile politice si influenta sociala pentru a-si atinge scopul.

Amenintarea acestei ambitii este casatoria secreta a lui Ann cu trompetistul Charley Bongiorno (Stuart Whitman), care a sedus-o si a impregnat-o pe fata naiva.

Intervinagentul de puterecorupt Mike Slattery (Tom Tully) si procurorul districtual Lloyd Williams (Philip Ober). Acestia ameninta ca il acuza pe Charley deviol legaldaca refuza sa accepte mita si este de acord cu oanulare. La scurt timp dupa, Ann sufera un avort spontan, cand aflam ca tatal ei a acceptat afacerea care la alungat pe sotul ei, ea pleaca de acasa si se muta in New York City.

Temandu-se de repercusiuni situatiei lui Ann, liderii de partid refuza sa-l sustina pe Joe in alegeri. Se retrage din cursa, spre disperarea lui Edith. Suparata pe sotul ei, ea dezvaluie ca a avut odata o aventura cu Lloyd si ii spune cu amaraciune ca si-a irosit viata slujind la un esec.

Profund deprimat de intorsatura evenimentelor, Joe incepe sa fie mult. Intr-o calatorie de afaceri, o intalneste pe colega de camera a lui Ann, modelul Kate Drummond (Suzy Parker). Cei doi intra intr-o relatie, iar in timpul unei escapade de weekend, Joe ii daruieste un rubin, omostenirea familiei Chapin .

Cand prietenii tinerei il confunda pe Joe cu tatal ei, el da seama ca nu poate face fata uriasei lor diferente de varsta si pune capat aventurii.

Alcoolismul lui Joe sunt efectele asupra sanatatii sale, dar el refuza ingrijirea medicala. Afland ca tatal ei este pe moarte, Ann se intoarce acasa. Joe o intreaba despre Kate. Ea ii ca colegul ei de camera este pe cale sa se casatoreasca, desi banuieste ca Kate este indragostita de un alt barbat. Chiar inainte de a muri, Joe este dat seama ca barbatul el insusi.

La inmormantare, Joby il acuza furios pe Slattery de tradare si pe Edith ca este responsabila pentru declinul lui Joe. Mai tarziu, chiar inainte de nunta lui Kate, Ann ajuta prietena sa-si faca pachetul cand gaseste rubinul. Ea realizeaza ca tatal ei a fost adevarata dragoste a lui Kate si ca a trait o scurta durata de fericire in ultimii sai ani.

Distributie
Gary Cooperca Joseph Chapin
Geraldine Fitzgeraldca Edith Chapin
Diane Varsica Ann Chapin
Ray Stricklynca Joby Chapin
Suzy Parkerca Kate
Tom Tullyca Mike Slattery
Philip Oberca Lloyd Williams
Stuart Whitmanca Charley Bongiorno
Linda Watkinsca Peg Slattery
Barbara Nicholsca Stella


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.