Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Amenintarea (UK 1971) Drama cu Dustin Hoffman 117 min
2.275 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.264 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  In the Blood (SUA 2014) Actiune,Thriller / 117 minute
2.198 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Arabesque (SUA 1966) Thriller 105 min
1.206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La controfigura (Italia 1971) Myster,Thriller / 116 min
1.923 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Se credea un Picasso (SUA 1974) Thriller 94 min
42 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe un drum gresit (Anglia 2000) Thriller / 91 minute
513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.639 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Blow Up (Anglia-Italia 1966) -Thriller 110 min
139 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nu vezi raul (Anglia 1971 ) Thriller 89 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.08.2024  Adauga la favorite 33 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
See No Evil (1971)
IMdb 6.6
Regia Richard Fleischer



Dupa ce a fost orbita intr-un accident de calarie, Sarah viziteaza casa impunatoare a unchiului ei. Iesita la o intalnire cu iubitul ei, Steve, ea scapa de soarta rudelor ei, care sunt ucise acasa, impreuna cu gradinarul, de un ucigas psihotic . Sarah se intoarce de la intalnirea ei si isi petrece noaptea in casa, fara sa stie ca trei dintre cadavrele membrilor familiei ei sunt imprastiate in diferite camere.

Sarah descopera in cele din urma cadavrele. Ea este surprinsa sa-l gaseasca pe Barker, care a supravietuit fiind impuscat si o informeaza pe Sarah despre ceea ce sa intamplat. De asemenea, ii spune lui Sarah ca ucigasul se intoarce pentru a recupera o bratara pe care a lasat-o in urma si o directioneaza unde sa o gaseasca inainte de a ceda ranilor sale si de a muri. Sarah descopera ca bratara contine un nume gravat pe ea, despre care presupune corect ca apartine ucigasului. Ucigasul se intoarce sa caute bratara pierduta. Fata lui este aratata publicului doar in ultima scena a filmului, altfel este aratat doar de la genunchi in jos, purtand blugi si cizme distinctive de piele. O descopera pe Sarah, care reuseste sa fuga calare in padure, unde se intalneste si este salvata de o familie de tigani .

Cand Sarah le arata bratara, ei vad numele „Jack" inscris pe ea. Acest lucru il face pe Tom, seful familiei, sa concluzioneze ca fratele sau, Jack, trebuie sa fie criminalul, deoarece se intalnea cu una dintre femeile ucise din mosie. In efortul de a-l salva pe Jack, Tom se preface ca o duce pe Sarah la politie, dar o incuie intr-o magazie retrasa. Planul lui este sa aduna apoi familia si sa fuga din zona.

Sarah scapa din magazie si este gasita de Steve, in cautarea ei. Ea ii spune tot ce stie. Steve si oamenii lui o lasa pe Sarah acasa pentru a se recupera si a incepe o cautare a ucigasului, despre care presupun ca este un tigan. Ei dau peste cei doi frati tigani si sunt pe cale sa-i agreseze cand un Jack frenetic explica ca fratele sau l-a suspectat ca este ucigasul din cauza numelui de pe bratara. Cu toate acestea, Jack insista ca nu a avut nimic de-a face cu asta. Se uita din nou la bratara si vad ca numele de pe ea este de fapt „Jacko".

Steve, cand afla numele adevarat al ucigasului, se grabeste cu oamenii sai. Inapoi la casa lui, se dezvaluie ca Jacko este unul dintre lucratorii lui Steve, lasat in urma sa o pazeasca pe Sarah. Ucigasul, care inca isi cauta bratara pierduta, trece pe furis prin buzunarele hainelor lui Sarah, lasate langa cada in timp ce ea face baie. Cand intinde mana dupa un prosop, ii atinge mana. Amandoi sunt momentan surprinsi, apoi Jacko incearca sa o inece pe Sarah in baie. In ultimul moment posibil, cand pare ca a reusit, Steve intra in fuga, tocmai la timp pentru a o salva.

Distributie
Mia Farrow ca Sarah
Dorothy Alison ca Betty Rexton
Robin Bailey ca George Rexton
Diane Grayson in rolul lui Sandy Rexton
Brian Rawlinson in rolul lui Barker
Norman Eshley ca Steve Reding
Paul Nicholas ca Jacko
Michael Elphick in rolul lui Tom


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.