Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Secretul Incasilor (SUA 1954) Aventuri / 97 minute
6.821 vizite - 0 comentarii
adaugat de sabin
 
  Secretul Incasilor (1954) Aventuri / 97 minute
964 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul Castelului Boyne (SUA 1969) Aventuri 153 min
2.109 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Sabaka (SUA 1954) Aventuri cu Boris Karloff / 76 min
2.025 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suddenly (SUA 1954) Drama 75 min
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tanganica (SUA 1954) Drama,Aventuri / 77 minute
1.753 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Lovitura mortala (SUA 1954) Drama, Film-Noir / 99 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Secretul (SUA 1992) Drama 120 min
1.151 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sinuhe Egipteanul (SUA 1954) Drama,Istoric / 102 min
11.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Secretul incasilor (SUA 1954) Aventuri 98 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.08.2024  Adauga la favorite 42 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Secret Of The Incas 1954
IMDb 6.0
Regizat de catre Jerry Hopper
Aventurierul american Harry Steele turistic castiga existenta ca ghid in Cusco , Peru , dar intentioneaza sa-si castige avea gasind legenda aur si bijuterii „ sunare ", o comoara pierduta a incasului , in capitala antica Machu Picchu . El detine un fragment dintr-un bloc de piatra sculptat care ofera locatia exploziei atunci cand este plasat pe o harta de piatra a complexului antic de morminte, gazduit la un muzeu local. Proprietarul de bar, Ed Morgan, care este mai in varsta si simte varsta, cauta cum ar fi paisprezece si angajeaza un lunet pentru speria pe Harry. Harry ocoleste glontul si il ameninta pe Morgan; cand cel dintai refuza sa-i vanda piatra, Morgan jura ca va compensa.

Prin Morgan, Harry afla ca Elena Antonescu, un dezertorroman , poate fi o perspectiva pentru servicii sale. Cu bani putini si cu politia pe urmele ei, ea joaca pe simpatia lui Harry informandu-l ca fuge de Anton Marcu, un oficial roman cu un avion de mici dimensiuni care o urmareste. Harry foloseste situatia ei in avantajul sau, informandu-l pe Marcu despre locul unde se afla Elena. Aparent, Harry accepta sa o ajute sa calatoreasca in Mexic , astfel incat sa poata ajunge apoi in America daca il ajuta sa fure avionul lui Marcu. Dupa ce la imbatati pentru ca Elena sa se strecoare in camera lui si sa-i fure cheile, cei doi pleaca. Fara sa o informeze pe Elena despre schimbarea planului, Harry ocoleste calatoria lor in Machu Picchu. Elena devine precauta fata de intentia lui Harry de a-si indeplini promisiunea de a duce in Mexic, dar Harry o seduce sa coopereze.

La Machu Picchu, ei descopera o expeditiearheologicacondusa de dr. Stanley Moorehead, care se pregateste sa intre in mormantul unde se presupune ca se afla explozia solara. Harry spune in mod fals lui Moorehead ca avionul lor are nevoie de benzina si dezactiveaza radioul expeditiei pentru a bloca stirile privind urmarirea autoritatii. Elena il acuza pe Harry de necinste si prima dezamagirea fata de planul sau de a fura raza de soare. Morgan soseste si il informeaza pe Harry ca Marcu nu a raportat niciodata avionul furat de rusine, asa ca nu-l cauta. Morgan cauta sa-l constranga pe Harry sa-l ajute sa gaseasca comoara, iar Harry pretinde cooperare.

Elena ii cere lui Harry sa-si abandoneze planul si sa plece cu ea. Cand Harry refuza, instruindu-i sa tina Moorhead ocupat, ea il compara cu dispretul pe Harry cu Morgan, sustinand ca acesta din urma reflecta cum va fi Harry in cativa ani. Moorehead se indragosteste de Elena si o cere sa se casatoreasca cu el, oferindu-se sa o duca in America. Desi Elena ii place Moorehead, este ambivalenta, deoarece este puternic atrasa de Harry, chiar daca respinsa de necinstea lui. Cand Elena il informeaza pe Harry despre propunerea lui Moorehead, acesta afirma ca se va plictisi de Moorehead.

Expeditia deschide un zid al mormantului luiMancosi este dezamagita sa gaseasca o explozie de soare sculptata in piatra. Harry ii da lui Morgan vestile proaste. Mai tarziu, crezand pe Morgan adormit, Harry se strecoara si in mormant, foloseste o reflexie a luminii pe un artefact pentru a evidentia locul solar in care explozia este ascunsa interiorul unui stalp gol. Morgan apare si ia razele de soare de la Harry sub amenintarea armei, explicandu-i ca Harry a fost prea obisnuit dand vestile proaste. Morgan fuge, urmarit de Harry. Prind pe Morgan pe marginea unei stanci, cei doi barbati se lupta pentru comoara, iar Morgan cade la moarte.

In loc sa o ia pentru el insusi, Harry da raza de a soare inapoi localnicilor nativi, care o returneaza ritual laTemplul Soarelui. Cand Moorehead il intreaba pe Harry de ce a adus razele solare inapoi, Harry spune ca gasirea poate a mai mult pentru el decat pastrarea acesteia. Autoritatilor, Harry ii convinge ca Morgan la fortat sa ajute la furtul razelor de soare. In timp ce Harry si Elena sunt condusi de colonelul Cardoza, Harry spune Elenei ca, daca colonelul nu este „foarte prietenos", ar putea avea o logodna lunga. Intre timp, in locul unui inel, Harry ii da Elenei un ac inca din aur antic care „ia cazut in buzunar".

Distributie
Charlton Hestonca Harry Steele
Robert Youngca Stanley Moorhead
Nicole Maureyca Elena Antonescu
Thomas Mitchellca Ed Morgan
Glenda Farrellin rolul doamnei Winston
Yma Sumacca Kori-Tika
Michael Pateca Pachacutec
Leon Askinca Anton Marcu
William Henryca Phillip Lang
Marion Rossin rolul domnisoarei Morris
Alvy Mooreca barbat in bar
https://www.youtube.com/watch?v=ZM8K63IJoW4


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.