Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Secretul fiicei mele (SUA 2007) / Mister,Thriller
5.249 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Crima cu premeditare (SUA 1996) Thriller
1.539 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
  Calatoria incredibila a lui Mary Bryant
470 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Crime online (SUA 2008) Horror,Thriller /
2.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de video
 
  Rapirea Finala (SUA 2013) Thriller / 97 min
1.588 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Explozie Tacuta (SUA 1996) cu Dolph Lundgren
2.116 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  Mesaj din spatiu (SUA 1996) SF,Thriller
1.411 vizite - 0 comentarii
adaugat de hannah
 
  Frati vitregi (SUA 2008) Comedie
563 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nevasta de om bogat (SUA 1996) Thriller,Drama
2.698 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
  Pasiune ucigasa (SUA 1996 Dedee Pfeiffer Thriller
1.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Mary Reilly (SUA 1996) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.07.2024  Adauga la favorite 86 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.7
   
 
Mary Reilly
IMDB 5.7

Regia Stephen Frears

Mary Reilly vine sa lucreze ca menajera in gospodaria doctorului Henry Jekyll. Ea si Jekyll dezvolta o relatie si el incepe sa o cheme pentru ajutor, spre consternarea majordomului sau, Poole. Jekyll este fascinat de cicatricile pe care Mary le poarta pe mana si pe gat, pe care ii permite fara tragere de inima sa le examineze, explicand ca sunt de la un incident din copilarie in care abuziv a inchis-o intr-un dulap. cu sobolani vii. Personalul incepe sa observe ca doctorul se arunca in munca la ore ciudate, culminand cu anuntul sau ca a angajat un asistent, Edward Hyde, capacitatea si se va oferi toata gospodarie.

Intr-o noapte, trezita dintr-un cosmar, Mary il vede pe Hyde parasind casa, il urmareste si il vede cum plateste — cu un cec semnat de Jekyll — familia unei tinere pe care a batut-o cu salbaticie. Mai tarziu, Hyde se apropie de ea in biblioteca Doctorului, propunandu-i grosolan si facand referiri batjocoritoare la relatia ei cu tatal ei. Mary este la fel de fascinata si respinsa de el.

Intr-o comisie pentru a preda o scrisoare de la Jekyll doamnei Faraday, o doamna, Mary afla ca o mizerie sangeroasa la curva a fost cauzata de domnul Hyde. Doamna Faraday ajunge la casa lui Jekyll, insista sa-l vada si cere mai multi bani pentru tacerea ei continua. In timp ce uda gradina, Mary observa ca luminile din laborator se sting si, investigand, descopera o mica balta de sange pe masa teatrului. Ea pleaca, fara sa observa ca Hyde arunca capul taiat al doamnei Faraday.

Mary se intoarce acasa pentru a planifica inmormantarea mamei sale. Cand se intoarce la casa lui Jekyll, Hyde o prinde pe alee si o forteaza sa se ratiseze; este urmarit de politie. El spune ca presupune ca nu va mai vedea inainte de ao saruta si de a disparea. In cele din urma, politia o intreaba pe Mary despre uciderea lui Sir Danvers Carew, un prieten al lui Jekyll si un membru al Parlamentului, si ea neaga ca la vazut pe Hyde in aceeasi zi. Mai tarziu, Jekyll o avertizeaza pe Mary ca nu ar fi trebuit sa minta politia. In orice caz, pentru ca uciderea publica a lui Carew nu poate fi „maturata cu usurinta sub covor", Hyde trebuie sa paraseasca Londra; de aceea, explica Jekyll, la mituit si la facut pe Hyde sa jure ca va disparea pentru totdeauna.

Cateva zile mai tarziu, Mary este surprinsa sa-l descopere pe Hyde in patul medicului. Cand ea cauta sa traga un semnal de alarma, el o opreste si ii explica ca, ca remediu pentru depresie, Jekyll se injecteaza cu un ser care il transforma in Hyde, care ulterior ii injecteaza „antidotul" pentru a relua sa fie Jekyll. Hyde spune ca acum are capacitatea de a aparea fara ajutorul serului si a cauta sa o convinga sa faca sex cu el. Mary este socata, gasind ca toate acestea sunt greu de crezut; o lasa sa plece inainte de a se transforma inapoi in Jekyll.

Jekyll il trimite pe Poole la o farmacie pentru a analiza un drog impur si al recrea, spunandu-i ca este o casa de viata si de moarte. Jekyll ii cere apoi lui Mary sa-i pregateasca sau camera in laboratorul sau, unde planuieste sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului. Poole se intoarce, nefiind capabil sa recupereze sau mostra satisfacatoare de drog. Mary viziteaza laboratorul, unde il aude pe Jekyll plangand, dar se retrage in liniste.

Mary va face bagajele pentru a pleca in timpul noptii, dar la iesi, ea decide sa viziteze laboratorul. Acolo, Hyde o ataca si ii tine un cutit la gat, dar nu se poate decide sa o omoare. Apoi se injecteaza cu antidotul, iar Mary este fortata sa asiste la transformarea ingrozitoare a unui om in altul. Jekyll dezvaluie ca Hyde a amestecat o alta data cu antidotul si apoi moare in bratele lui Mary. Dimineata, Jekyll, desi mort, sa transformat pentru ultima oara in Hyde, in timp ce Mary intra in ceata.

Distributie
Julia Robertsca Mary Reilly
Sasha Hanau ca tanara Mary Reilly
John Malkovichca Dr.Henry Jekyll / Edward Hyde
Michael Sheenca Bradshaw
George Colein rolul domnului Poole
Kathy Staffin rolul doamnei Kent
Bronagh Gallagherca Annie
Glenn Closein rolul doamnei Faraday
Michael Gambonin rolul domnului Reilly
Linda Bassettin rolul doamnei Reilly


Henry Goodman as Haffinger
Ciaran Hinds as Sir Danvers Carew
Tim Barlow as the Vicar
Stephen Boxer as the Inspector
Bob Mason as the Policeman
Isabella Marsh as Screaming Girl
Richard Leaf and Wendy Nottingham as Screaming Girl's parents
Ellie Crockett, Robbi Stevens, Kadamba Simmons, Evelyn Doggart, Pui Fan Lee, Mimi Potworowska, Samantha Hones and Julia Hagen as Farraday Girls


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.