Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Stan si Bran aviatori (1939) / Comedie 67 minute /
3.127 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  Stan si Bran aviatori (SUA 1939) Comedie / 65 minute
2.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Eroii in albastru (SUA 1939) Actiune,Drama / 55 minute
1.036 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  Tineretea lui Lincoln ( SUA 1939 ) Drama 100 min
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran aviatori (1939) Comedie / 68 minute
46.834 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Vederea care se stinge (SUA 1939) Drama / 94 minute
894 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  Bradul de Craciun (SUA 1996) Drama / 92 minute
725 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  In umbra prohibitiei (SUA 1939) Crima / Drama 104 min
1.706 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Facuti unul pentru celalalt (1939) Comedie,Drama 92 min
721 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cu sau fara reguli (SUA 2018) Drama 96 minute
979 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Avionul lui Mercy (SUA 1939) Drama 72 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.06.2024  Adauga la favorite 18 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
MERCY PLANE
IMDB 5.2
Regia Richard Harlan



Speed ​​​​Leslie este cunoscut drept cel mai bun pilot de pe circuit de curse aeriene, dar incepe sa piarda in fata aviatoarei Brenda Gordon cand avionul sau continua sa functioneze defectuos in timpul curselor. Fara ca Speed ​​​​si Brenda sa stie, fratele ei mai mare, Big Jim Gordon, se afla in spatele eforturilor de sabotaj. Big Jim si partenerul sau, Rocco Wolf, un pilot as, sunt in afacerea de a fura avioane si de a cumpara fabrica Criterion Aircraft ca front. Intre timp, Speed, in cautarea banilor in plus pentru a-si sustine hobby-ul de zbor, aplica pentru un loc de munca ca pilot de testare a fabricii de aviatie Benson. Benson are nevoie de Speed ​​​​pentru a-si testa noul model de avion de spital, extrem de secret, numit Mercy Plane, despre care se spune ca poate „ateriza pe un ban". Intorcandu-se in hangarul sau, Speed ​​​​se intalneste nou cu Brenda, care sa incerce sa flirteze cu el in timp ce el ramane suspicios fata de ea. Brenda o pune pe Speed ​​​​si o ia sa manance la un local de hamburgeri. Rocco si protejatul sau, Skid, ii urmaresc, dupa ce Speed ​​​​o lasa pe Brenda la ea acasa, ei ies de pe sosea soferul lui Speed ​​​​si raporteaza accidentul ca fiind al unui sofer beat. A doua zi, Brenda vine sa-l scoata pe Speed ​​​​din inchisoare, dar el refuza sa-i accepte ajutorul. Big Jim ii da lui Curly, mecanicul lui Speed, banii pentru a elibera pe cautiune.

Intre timp, la ora cinci in acea dimineata, cand Speed ​​​​trebuia sa testeze avionul Mercy, Rocco sare in cabina si zboara avionul intr-o locatie secreta. Speed ​​​​este acuzat de jaf si i se retrage carnetul de pilot. Hotarat sa-si curete numele, Speed ​​​​se strecoara in biroul lui Big Jim pentru a-si cauta inregistrarile de vanzari si, de asemenea, cerceteaza sediul fabricii pe timp de noapte, descoperind cutii cu piese de aeronava care asteapta sa fie expediate. Rocco si Skid il gasesc acolo, dar el reuseste sa-i depaseasca si ii lasa pe cei doi legati si calusati.

Viteza o convinge pe Brenda sa i se alature pentru un test drive si ia avionul departe de curs, prabusindu-l in Muntii Sierra Nevada. Cei doi nu sunt raniti, dar Speed ​​​​pretinde ca radioul a fost avariat si intrerupe continuu comunicarea cu controlorii de trafic aerian care cauta sa-i identifice locatia. Brenda se intreaba de ce Speed ​​​​a planuit accidentul, dupa ce a adus o multime de mancare si paturi si refuza sa aiba incredere in el. Dupa cinci zile in care toate eforturile de cautare au esuat si perechea este considerata moarta, Speed ​​​​ii spune in sfarsit ca planul lui este sa-l determine pe fratele ei sa scoata avionul Mercy din ascunzatoare pentru ao salva. Brenda nu-l crede, dar, intr-adevar, Big Jim il trimite pe Rocco sa-si salveze sora cand Speed ​​​​sustine prin radioul „stricat" ca ea este grav ranita. Big Jim, Rocco si Skid sosesc cu totii la locul accidentului si aterizeaza usor avionul Mercy. Cand afla ca Speed ​​​​ia pacalit, Rocco il impusca pe Big Jim si Big Jim trage inapoi, ranindu-l pe Rocco. Viteza este singurul care poate zbura cu avionul Mercy inapoi la Los Angeles, unde este indepartat de orice suspiciune si licenta de pilot ii revine. Dupa aceea, el si Brenda pleaca pentru a obtine o noua licenta la biroul de licenta de casatorie.

Distributie
James Dunnca Speed ​​​​Leslie
Frances Giffordca Brenda Gordon
Matty Fain ca Rocco Wolf
William Pawleyca James „Big Jim" Gordon
Harry Harvey Sr.in rolul lui Curley
Forbes Murray ca Benson
Edwin Max ca Skid
Duke Yorkin rolul lui Joe


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.