Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  De ja Vu (Rusia 1990) Comedie,Crima,Istoric / 102 min
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Scurtcircuitul (SUA 1990) Michael Caine / Comedie 84 min
1.632 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Aripile gloriei (UK 1990) Comedie,Peter O'Toole 102 min
509 vizite - 0 comentarii
adaugat de hannah
 
  The China Lake Murders (SUA 1990) Thriller / 87 min
2.189 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fire Marshall Bill - (Jim Carrey 1990) / Comedie 52 min
2.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de lindo
 
  Tinerii salbatici (SUA 1961) cu Burt Lancaster / 102 min
2.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Cineva i-a ucis sotul (SUA 1978) Crima,Comedie 92 min
1.996 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Gorila (SUA 1939) Comedie,Crima,Horror,Mister / 65 min
1.916 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Romanoff si Julieta (1961) Comedie Peter Ustinov 102 min
2.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Bobocul (SUA 1990) Comedie/Crima 102 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.06.2024  Adauga la favorite 21 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
The Freshman
IMDb 6.2
Regia Andrew Bergman

Clark Kellogg este lasa mama Liz si tatal vitregactivist de mediuDwight inVermontpentru a merge laUniversitatea din New York(NYU) pentru a studia filmul. Dupa ce ajunge laGrand Central Terminal, el este abordat de Victor Ray, care la inceput se va oferi sa duca bagajele lui Clark, apoi ii ofera o plimbare. De indata ce Clark iese din masina, Victor pleaca cu bagajele lui Clark inca in portbagaj.

Clark ii spune profesorului sau de la NYU, profesorul Fleeber, care foloseste cartile pe care le-a scris ca studiu obligatoriu, despre pierderea bunurilor sale. Clark il observa pe Victor trecand si urmareste. Victor sustine ca a vandut majoritatea bagajelor si a pierdut in timp ce juca jocuri de noroc, dar ii ofera un loc de munca drept rambursare. InLittle Italy, Manhattan, Clark este prezentat unchiului lui Victor, Carmine Sabatini, in timp ce Victor explica caVito Corleonese bazeaza pe Carmine.

Carmine ii ofera lui Clark oportunitatea de a castiga multi bani doar pentru a face comisioane mici. Primul este sa ridicati undragon de Komodode laaeroportul JFKsi sa-l transportati la o anumita adresa. Clark solicita colegului sau de camera Steve Bushak pentru a ridica animalul si al livra lui Larry London si asistentului sau Edward.

Clark este prezentat si fiicei lui Carmine, Tina, care il straluceste imediat. Tina vorbeste de parca cei doi urmeaza sa se casatoreasca in curand. Un Clark distra filmul sa acorde atentie la ora de film a lui Fleeber (unde profesorul arata clipuri din 1974).The Godfather Part II), dar in curand aceasta urmarire a administratorului Chuck Greenwald si Lloyd Simpson de laDepartamentul de Justitie.

Dupa ce a fost prins, lui Greenwald si Simpson ii spune lui Clark ca Carmine, cunoscut si sub numele lui „Jimmy tucanul", nu numai ca este o figura.a mafiei, dar conduce Fabulous Gourmet Club. Este un stabiliment ilicit si nomad, care nu tine niciodata cinele in loc de doua ori, unde (la preturi enorme) animalelepe cale de disparitiesunt servite ca fel principal, special pregatite de Larry London. Lui Clark i se spune ca „pentru privilegiul de a manca ultimul dintr-o specie", se percepe un milion de dolari.

Clark afla ca Dwight a ascultat o conversatie cu Liz. Imediat dupa ce Clark a mentionat dragonul de Komodo, Dwight a contactat Departamentul de Justitie. Carmine recunoaste ca Clubul Gourmet exista, dar ii spune lui Clark ca Greenwald si Simpson sunt mituiti de familie criminala Bonelli care ii doreste moartea atat pe Carmine, cat si pe Clark. In timp ce conduceti spre Clubul Gourmet, se pune la cale un plan pentru a scoate pe Carmine definitiv din afacerea cu animale exotice si pentru a elibera pe Clark.

La cina Gourmet Club, gazda de multa vreme a concursuluiMiss America, Bert Parks,canta o versiune a „There She Is" atunci cand dragonul Komodo este dezvaluit. Clark iese afara pentru a semnala lui Greenwald si Simpson, care face raid in club. Carmine este suparata ca Clark la suparat. Carmine trage o arma, cei doi se lupta, iar Carmine este aparent impuscat.

Dezvaluind coruptia lor, Greenwald si Simpson pleaca cu o geanta plina cu bani, desi in curand sunt prinsi de ajutor.FBIadevarati si arestati pentru crimele lor. Clark ar reproseaza tatal vitreg care pleaca. Carmine se ridica apoi de pe podea, falsandu-si moartea. Larry London dezvaluie ca cina scumpa si exotica din aceasta seara este de faptpeste-tigruhawaian amestecat cu curcan afumat din Virginia, nu specii pe cale de disparitie (o escrocherie de lunga durata a lui Carmine, care ii escroca pe cei bogati din banii lor). Animalele pe cale de disparitie vor fi de fapt gazduite in noua aripa a speciilor pe cale de disparitie Carmine Sabatini de laGradina Zoologica din Bronx. Clark a fost ales manual de Carmine, care lucra de fapt cu FBI, pentru ca stiau ca tatal vitreg al lui Clark va contacta imediat corupti odata ce va afla despre „slujba lui Clark".

Interesul agresiv al Tinei pentru Clark a fost si el un act, dar ea si Clark impartasesc acum o atractie reciproca. Carmine si Clark iau dragonul Komodo la o plimbare, Carmine promitand ca va fi dus siguranta intr-un nou habitat al gradinei zoologice. Pe masura ce creditele incep sa ruleze, Carmine se ofera sa-l ajute pe Clark sa ajunga laHollywood, avand cateva legaturi acolo. Clark spune „Multumesc, dar nu multumesc" in timp ce continua sa mearga.

Distributie
Marlon Brandoin rolul lui Carmine Sabatini, proprietarul Clubului Gourmet, parodiand rolul lui Brando caVito Corleonedin filmul din 1972The Godfather.
Matthew Broderickin rolul lui Clark Kellogg, un student universitar care se imprieteneste cu Carmine.
Bruno Kirbyin rolul lui Victor Ray, nepotul lui Carmine. Kirby il jucase pe tanarulPeter Clemenzain filmul din 1974The Godfather Part II.
Penelope Ann Millerca Tina Sabatini, fiica lui Carmine.
Frank Whaleyca Steve Bushak, colegul de camera al lui Clark.
Jon Politoin rolul lui Chuck Greenwald, un agent corupt al Departamentului de Peste si Fauna Salbatica a Departamentului de Justitie, care il tinteste pe Carmine si are legaturi cu familia criminala Bonelli.
Paul Benedictca Arthur Fleeber, profesor la Universitatea din New York.
Richard Gantin rolul lui Lloyd Simpson, de asemenea un agent corupt al Diviziei de peste si natura salbatica a Departamentului de Justitie si partener al lui Greenwald, care il tinteste pe Carmine si are legaturi cu familia criminala Bonelli.
Kenneth Welshin rolul lui Dwight Armstrong, tatal vitreg activist al lui Clark pentru animale.
Pamela Payton-Wrightca Liz Armstrong, mama lui Clark.
BD Wongca Edward, unul dintre asociatii lui Carmine.
Maximilian Schellin rolul lui Larry London, partenerul lui Carmine si bucatarul Clubului Gourmet.
Bert Parksca el insusi (canta la Gourmet Club).
David WassiDon Wasfac camee necreditate ca doi membri ai trupei de petrecere a Gourmet Club.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.